Σε μια ειρηνική (εξ)έγερση, χωρίς διαιρέσεις αλλά με ενότητα, κάλεσε τους Έλληνες ο Καθηγητής Γ.Παύλος, μιλώντας στην Κατερίνη.


Σε μια ειρηνική (εξ)έγερση, 

χωρίς διαιρέσεις αλλά με ενότητα, 

κάλεσε τους Έλληνες 

ο Καθηγητής Γεώργιος Παύλος, 

μιλώντας στην Κατερίνη.

 

* ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΑΧΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ - ΣΩΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ …ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

 

* ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

 

* ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ, ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΝΑΡΕΤΟΥΣ.

 

Στο πλαίσιο μιας συνάντησης πολιτών που εκτάκτως οργανώθηκε (σε διάστημα λιγότερο από 24 ώρες) και πραγματοποιήθηκε στον περίβολο του Ιερού Ναού Αγίου Θεράποντα, στο παλιό Νοσοκομείο Κατερίνης, ο Καθηγητής, Γεώργιος Παύλος, κάλεσε τους Έλληνες σε μια ειρηνική (εξ)έγερση, χωρίς διαιρέσεις αλλά με ενότητα. Να εγερθούν από την αδράνειά τους και να πάρουν την τύχη τού τόπου στα χέρια τους.

Ο κ. Καθηγητής ζήτησε από τους Κατερινιώτες / Πιεριείς να αλλάξουν τρόπο σκέψης, να σταματήσουν να είναι ανενεργοί, αδρανείς και αραχτοί, να πάψουν να περιμένουν σωτήρες που θα …σώσουν την Κατερίνη και την Ελλάδα και να ενεργοποιηθούν με σκοπό να σώσουν τον τόπο τους και τον ελληνισμό. Αυτό, όπως είπε, θα πρέπει να το κάνουν οι Κατερινιώτες / Πιεριείς μαζί με άλλους πολίτες αυτής της Χώρας, οι οποίοι κάνουν ή θα κάνουν ακριβώς το ίδιο.

 

Σήμερα υπάρχουν στην Ελλάδα

εκείνοι που την καταστρέφουν

εκείνοι που εμφανίζονται

σαν επίδοξοι …σωτήρες της

κι οι πολίτες που, ως θεατές, παρακολουθούν!

 


Μίλησε εναντίον τής κομματοκρατίας που πνίγει την Ελλάδα, μίλησε όμως και εναντίον των επίδοξων σωτήρων που εμφανίστηκαν τα τελευταία χρόνια για να σώσουν, υποτίθεται, τη Χώρα.

Ιδιαίτερα δε γι’ αυτούς τους επίδοξους σωτήρες που ηγούνται «χριστιανικών» και «πατριωτικών κομμάτων», είπε ότι δεν είναι καλύτεροι απ’ αυτούς που είναι σήμερα στο ελληνικό πολιτικό σύστημα, το οποίο καταστρέφει τη Χώρα. Είναι και αυτοί άνθρωποι του συστήματος (που αντιγράφουν τρόπους τού συστήματος), που, στο όνομα της σωτηρίας τής Χώρας, θέλουν να διαιρέσουν ακόμη περισσότερο την Ελλάδα και τους Έλληνες για να μπουν στη Βουλή…

Γι’ αυτό και στο κλείσιμο της ομιλίας του ο Καθηγητής κ. Παύλος, μεταξύ των άλλων που είπε, θέλησε να αποτυπώσει την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα και οι Έλληνες, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Περιμένουμε σωτήρες! Τεμπελιάζουμε και περιμένουμε σωτήρες»! Και ζήτησε από τους πολίτες να συγκροτήσουν μια Τοπική Βουλή και να πάρουν την τύχη τού τόπου τους στα χέρια τους, χωρίς διαιρέσεις αλλά με ενότητα.

 

Η αλήθεια είναι ζήτημα κατανόησης και βίωσης,

δεν είναι ζήτημα ψηφοφορίας.

Η αλήθεια δεν μπαίνει σε ψηφοφορία!

 


Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι με τα όσα είπε ο κ. Καθηγητής, δεν φαίνεται πουθενά να παρότρυνε τους Έλληνες να κινηθούν εκτός πλαισίου Δημοκρατίας αλλά τους κάλεσε να χρησιμοποιήσουν κάποιες έξυπνες και καινοτόμες ιδέες, πάντοτε στο πλαίσιο της ελληνικής παράδοσης και της πνευματικής κληρονομιάς τής Χώρας, ώστε να ανατραπεί το σάπιο σκηνικό που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα.

Επίσης, δεν κατηγόρησε την ιδέα ύπαρξης των κομμάτων ως θεσμών τής Δημοκρατίας αλλά στάθηκε απέναντι στην κομματοκρατία, στάθηκε δηλαδή απέναντι στη διαίρεση και στον διχασμό των Ελλήνων, στοιχεία που προέρχονται απ’ αυτή την κομματοκρατία.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι, σε συναντήσεις και συζητήσεις, εκείνοι οι Έλληνες που έχουν το ίδιο πνεύμα, το πνεύμα τής παράδοσης και του ελληνισμού, είναι ανάγκη να λαμβάνουν και ορισμένες αποφάσεις τους χωρίς ψηφοφορίες, όταν βεβαίως πρόκειται για αλήθειες.

Όπως εξήγησε, όταν μιλάμε για την αλήθεια, δεν είναι δυνατόν να τη θέτουμε σε ψηφοφορία για να δούμε αν είναι αλήθεια ή για να αποδείξουμε ότι είναι αλήθεια. Η αλήθεια δεν είναι ζήτημα απόφασης και ψηφοφορίας. Η πραγματική αλήθεια είναι πάντοτε αλήθεια, η πραγματική αλήθεια δεν αλλάζει.

Ιδιαίτερα δε ως προς τη θεολογική αλήθεια, είπε ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να τεθεί σε ψηφοφορία για το εάν π.χ. ο Θεός είναι τρισυπόστατος ή δισυπόστατος κλπ., διότι η πνευματική και θεολογική αλήθεια είναι μία και δεν μπαίνει σε ψηφοφορία.

 

Η σωτηρία τής Ελλάδας βρίσκεται

στην ενότητα των Ελλήνων,

μακριά από τις κομματικές διαιρέσεις.

 


Η ομιλία τού κ. Καθηγητή κινήθηκε σε πνεύμα ενότητας και όχι διαίρεσης. «Αν εμείς αποφασίζουμε να σώσουμε την πατρίδα μας, αποφασίζουμε πως ό,τι και να συμβεί (έντονες, μεταξύ μας, διαφωνίες σε κάποια ζητήματα κλπ.), δεν χωρίζουμε. Η Ελλάδα, από πολύ παλιά, μας έμαθε να είμαστε μια οικογένεια. Η Ευρώπη μάς θέλει να είμαστε άτομα, να είμαστε εγωιστές, να είμαστε ο ένας εναντίον τού άλλου», σημείωσε.

Βέβαια, διευκρίνισε, «και οι αρχαίοι Έλληνες είχαν κι αυτοί τέτοιες αμαρτίες» (διαιρέσεων), γι’ αυτό και ζήτησε, ως Έλληνες και απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, να στρέψουμε το βλέμμα μας πίσω στην ιστορία και να πάρουμε ό,τι καλό είχαν οι πρόγονοί μας, διαχρονικά, αλλά και να απορρίψουμε κάθε τι το αρνητικό, ώστε να προχωρήσουμε μπροστά.

«Πρέπει να ξαναχτίσουμε την ψυχή μας, πρέπει να ξαναχτίσουμε τη ρωμιοσύνη μας, πρέπει να ξαναχτίσουμε τις καρδιές μας ‘‘για να μπορεί ο νους να συλλογάται σωστά’’», τόνισε.


 

Ο καθηγητής, Γεώργιος Παύλος,

ψυχή τού Δικτύου τού ελληνισμού,

που βοήθησε, με διάφορους τρόπους,

χιλιάδες υγειονομικούς σε αναστολή.

 

Όπως προαναφέρθηκε, η συνάντηση αυτή οργανώθηκε σε διάστημα μικρότερο από ένα 24ωρο, γι’ αυτό και ήταν λίγο πρόχειρη και, ασφαλώς, ελλιπής ως προς το κάλεσμα του κόσμου, επειδή ο κ. Καθηγητής, μεταβαίνοντας στη Δυτική Μακεδονία, είχε μια σκέψη για να γίνει κι ένα πολύ γρήγορο πέρασμα στην Πιερία και στην Κατερίνη.

Η συνεννόηση έγινε με διαφόρους πολίτες τής Κατερίνης και της Πιερίας που ενστερνίζονται το πνεύμα του, έγινε όμως και με υγειονομικούς σε αναστολή, δηλαδή με ανθρώπους που συνεχίζουν να αντιστέκονται στην υποχρεωτικότητα, προβάλλοντας το αυτεξούσιο του ανθρώπου.

Είναι οι άνθρωποι που η παρούσα κυβέρνηση, με τις πλάτες και άλλων κομμάτων, πέταξε από τα νοσοκομεία αυτούς τους υγειονομικούς στερώντας τους τον μισθό (από τον περασμένο Σεπτέμβριο), στερώντας τους την ασφάλεια αλλά και στερώντας τους το δικαίωμα να εργαστούν αλλού, διότι αρνήθηκαν να κάνουν αυτά τα πειραματικά mRNA εμβόλια, που για πρώτη φορά δοκιμάζονται επί του παγκόσμιου πληθυσμού.

Ο Γεώργιος Π. Παύλος είναι Καθηγητής Φυσικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (Δ.Π.Θ.) και Διδάκτωρ Φιλοσοφίας τού Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) με διδασκαλία σε μαθήματα Φυσικών Επιστημών και Φιλοσοφίας στην Πολυτεχνική και σε άλλες σχολές του Δ.Π.Θ. Επιπλέον, ο Γεώργιος Παύλος είναι η ψυχή τού Δικτύου τού Ελληνισμού, είναι ο άνθρωπος που, δι’ αυτού του Δικτύου, στήριξε πολύ τους Έλληνες από τότε που άρχισε η υγειονομική κρίση και η επιβολή μέτρων και εμβολίων, μέχρι και σήμερα.

Είναι ο άνθρωπος που, δια του Δικτύου τού Ελληνισμού, στήριξε χιλιάδες υγειονομικούς σε αναστολή, σε όλη την Ελλάδα, με διάφορους τρόπους, σε αντίθεση βέβαια με κάποια υποτίθεται «χριστιανικά» και «πατριωτικά» κόμματα και κινήματα που αρνούνταν να εκδώσουν έστω και μια ΔΗΜΟΣΙΑ ανακοίνωση στήριξης αυτών των υγειονομικών (παρά μόνο, αργά και κατόπιν εορτής, έβγαζαν κάποια ανακοίνωση στο facebook την οποία, ουσιαστικά, είχαν δυνατότητα να διαβάσουν μόνο κάποια από τα μέλη τους. Παράλληλα, αυτά τα κόμματα αρνούνταν να συμμετάσχουν επίσημα σε διαδηλώσεις υγειονομικών σε αναστολή, παρά μόνο κάποια από τα μέλη τους).

 

Ο καθηγητής μίλησε με τη γλώσσα τής αλήθειας

και όχι με τη γλώσσα εκείνων που αποφεύγουν

να θίξουν καυτά θέματα, θέματα ζωής και θανάτου,

με σκοπό να τα έχουν καλά με όλους

και έτσι να αγρεύσουν ψήφους από όλους,

επειδή θέλουν δήθεν να …σώσουν την Ελλάδα!

 


Ο κ. Παύλος στην ομιλία του, που έγινε στη συνάντηση της Κατερίνης, αναφέρθηκε στην κακομοιριά τής Ελλάδας, στην οποία οδηγήθηκε η Χώρα μετά από τη δολοφονία τού πρώτου Κυβερνήτη, του Ιωάννη Καποδίστρια.

Μίλησε επίσης, με θάρρος και παρρησία, και για βασικά προβλήματα της Χώρας. Μίλησε για προβλήματα, ορισμένα εκ των οποίων μάλιστα, κάποιοι επίδοξοι σωτήρες αποφεύγουν να τα θίξουν ή αποφεύγουν καν να τα αναφέρουν.

Τα κόμματα αυτά, δεν θέλουν να θίγουν τέτοιου είδους προβλήματα, είτε επειδή δεν τους ενδιαφέρει η αλήθεια, είτε επειδή δεν ψάχνουν και γι’ αυτό δεν γνωρίζουν την αλήθεια, είτε επειδή δεν θέλουν να κατηγορηθούν από το σύστημα σαν ψεκασμένοι…

Κυρίως όμως, αρνούνται να θίξουν τα καυτά αυτά ζητήματα, επειδή θέλουν να τα έχουν καλά με όλους τούς ακροατές τους, με σκοπό να υφαρπάξουν ψήφους από παντού, ψαρεύοντας σε θολά νερά… (και με το μεγάλο πρόσχημα - δικαιολογία, να μη διχάσουν δήθεν τους πολίτες…).

Κι όμως, ενώ σιωπούν επειδή θέλουν να τα έχουν καλά με όλους και με όλα και ενώ αποφεύγουν να θίγουν κάποια από τα κακώς κείμενα και ενώ αποφεύγουν να παίρνουν θέση σε πολύ σοβαρά ζητήματα της Ελλάδας, ζητήματα ζωής και θανάτου (αφήνοντας άλλους να αγωνιστούν και να βγάλουν το φίδι από την τρύπα), εντούτοις, «ομνύουν» στο όνομα του Χριστού και της Πατρίδας και στέλνουν εντέχνως το μήνυμα στους πολίτες ότι θέλουν να …σώσουν τη Χώρα από κάποιους άλλους που καταστρέφουν τη Χώρα!

 

Μια ομιλία, με τη γλώσσα τής αλήθειας,

μια ομιλία «έξω από τα δόντια»!

 


Κάποια απ’ αυτά τα προβλήματα, μεταξύ των άλλων που ανέφερε ο Καθηγητής, Γεώργιος Παύλος, είναι τα εξής:

Η διαίρεση και ο διχασμός των Ελλήνων μέσω των συστημικών κομμάτων, μεγάλων κομμάτων αλλά και μικρών κομμάτων, καθώς και καινούργιων κομμάτων ή και νεοσύστατων κομμάτων,

η αρχηγική κομματική πολιτειολογία, (θέμα που όχι μόνο συστηματικά αποφεύγουν να θίξουν κάποια «χριστιανικά» και «πατριωτικά» κόμματα, αλλά που ακολουθούν αυτό το σύστημα και ορισμένοι εξ αυτών, μάλιστα, καταδικάζουν αυτό το σύστημα, φραστικά όμως, διότι ουσιαστικά το ακολουθούν, στην πράξη),

η ραγιάδικη λογική ως τρόπος σκέψης των Ελλήνων, κυρίως για το πώς θα κυβερνηθεί η Χώρα, (θέμα που συστηματικά αποφεύγουν κάποια «χριστιανικά» και «πατριωτικά» κόμματα),

η άνοδος και η πτώση κυβερνήσεων στο πλαίσιο ενός παιχνιδιού τού συστήματος,

η χρησιμοποίηση εθνικών θεμάτων για άγρα ψήφων (μακεδονικό ζήτημα, θέμα που αξιοποιούν, στο έπακρο, κάποια «χριστιανικά» και «πατριωτικά» κόμματα, με σκοπό να εξασφαλίσουν ψήφους),

το δημογραφικό και η τεχνητή σχέση του με το μεταναστευτικό,

το μεταναστευτικό ως όπλο για την αλλοίωση της σύνθεσης του ελληνικού πληθυσμού στην Ελλάδα,

η κατασκευή κορωνοϊών σε εργαστήρια και η εξάπλωσή τους στην ανθρωπότητα, (θέμα που συστηματικά αποφεύγουν κάποια «χριστιανικά» και «πατριωτικά» κόμματα),

η αύξηση θανάτων από τότε που άρχισαν οι εμβολιασμοί μέχρι σήμερα, (θέμα που συστηματικά αποφεύγουν κάποια «χριστιανικά» και «πατριωτικά» κόμματα),

ο έλεγχος της ανθρωπότητας μέσα από την υγεία, (θέμα που συστηματικά αποφεύγουν κάποια «χριστιανικά» και «πατριωτικά» κόμματα),

η επισιτιστική κρίση (σημείωση συντάκτη: Η κρίση αυτή προέρχεται από τις κυρώσεις των ΗΠΑ, τής Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ εναντίον τής Ρωσίας. Βεβαίως, οι ΗΠΑ, η Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ ισχυρίζονται και δικαιολογούνται ότι η κρίση αυτή υφίσταται, γενικά και αόριστα, επειδή συνεχίζεται και ο πόλεμος στην Ουκρανία.), [ένα ακόμη θέμα που συστηματικά αποφεύγουν κάποια «χριστιανικά» και «πατριωτικά» κόμματα],

η έλλειψη ανάπτυξης,

και τελικά, το πρόβλημα επιβίωσης της ίδιας τής Χώρας.

Τέλος, μίλησε και για το ποιοι ευθύνονται γι’ αυτή την κατάσταση της Ελλάδος ξεκαθαρίζοντας ότι ευθύνονται άπαντες, χωρίς εξαίρεση, ακόμη και οι πολίτες.

Κατά την κρίση τού κ. Καθηγητή, οι λύσεις σε τέτοιου είδους μείζονα προβλήματα είναι η δημιουργία Τοπικών Εθνικών Συμβουλίων, από ανθρώπους ηθικών αρχών, με συγκεκριμένους απλούς τρόπους ίδρυσης και λειτουργίας.

 

Δημογραφικό. Η Ελλάδα αργοπεθαίνει.

Πλέον, οι γεννήσεις, λιγότερες των θανάτων.

Οι ελλείψεις Ελλήνων θα συμπληρώνονται

από μετανάστες.

 


Στην αρχή τής ομιλίας του ο Καθηγητής, Γεώργιος Παύλος, ανέφερε ότι εδώ και κάποια χρόνια, «η Βουλή των Ελλήνων (με αυτά που αποφασίζει) έχει αναλάβει, εργολαβικά, να διώξει τους Έλληνες από την Ελλάδα. Κι όσοι δεν το αντιλαμβάνονται αυτό, θα το αντιληφθούν γρήγορα. Και θα είναι τραγικό».

Είπε ότι «οι Έλληνες δεν μπορούν να βρουν εργασία, να κάνουν οικογένειες, να γεννήσουν παιδιά. Έχουν φύγει, εκτός Ελλάδος, πάνω από 800.000 (Έλληνες), (κυρίως) νεανικός κόσμος».

Αναφερόμενος στο πολύ μεγάλο πρόβλημα του δημογραφικού, είπε: «Τα τελευταία δύο χρόνια, οι θάνατοι πλέον έχουν ξεπεράσει τις γεννήσεις. [σ.σ.: Οι γεννήσεις λιγοστεύουν συνεχώς και στατιστικά είναι λιγότερες από τους θανάτους, παρά το γεγονός ότι ο αριθμός των θανάτων μεγαλώνει, εδώ και πάνω από έναν χρόνο]. Αυτό θα πάρει μορφή χιονοστιβάδας. Όταν η γενιά η δική σας φύγει (από τη ζωή), ο ελληνικός πληθυσμός τής Ελλάδας θα πέσει στα δύο με τρία εκατομμύρια. Άρα, (εάν συνεχίσουν να επικρατούν οι σημερινές συνθήκες), η Ελλάδα τελειώνει. Η Ελλάδα θα έχει πακιστανό πρωθυπουργό!», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Με ποιων την ευθύνη (θα συμβεί όλο αυτό); Με ευθύνη όλων μας! Με ευθύνη ημών των πανεπιστημιακών, των εκκλησιαστικών (ηγετών και στελεχών), των δικαστικών, των δημοσιογράφων. Ακόμη και με ευθύνη τού λαού. Γιατί; Διότι είμαστε αδιάφοροι… «Καρφωνόμαστε» μπροστά στην τηλεόραση, μας υπνωτίζει η τηλεόραση»…

 

Η παρέμβαση στο κύτταρο του ανθρώπου

με γενετικές πληροφορίες είναι μια βαρβαρότητα!

 


Για τα mRNA εμβόλια, ο κ. Παύλος ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Ως επιστήμονες ξέρουμε την αλήθεια. Ξέρουμε τι σημαίνει να παρεμβαίνεις μέσα στο κύτταρο του ανθρώπου και να βάζεις γενετική πληροφορία μέσα στο κύτταρο. Είναι έγκλημα! Είναι μία βαρβαρότητα που έχει πάρει το όνομα της ‘‘προστασίας τής δημόσιας υγείας’’.

Ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι υπήρχαν και υπάρχουν θεραπείες για τον κορωνοϊό και για πολλές ασθένειες και ότι αυτή η μόδα των εμβολίων, ιδίως αυτών των εμβολίων (mRNA), ξέρουμε ότι είναι ένα σχέδιο ελέγχου τής ανθρωπότητος, το οποίο παίρνει πολλές διαστάσεις.

Αυτά που σας λέω, τα λέει η Κατερίνα Όστιν η οποία εξηγεί το σχέδιο αυτό: Δορυφόροι γύρω από τη γη, 5G, τσιπάκια νανοτεχνολογίας στο ανθρώπινο σώμα… Δεν έχουμε ακόμη εικόνα, αλλά, απ’ ό,τι φαίνεται, το ανθρώπινο σώμα θα είναι ένας νανοϋπολογιστής, θα δίνει και θα παίρνει πληροφορίες, δήθεν για τη δημόσια υγεία.

Αυτά τα εμβόλια ρίχνουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Και όλοι θα τρέχουν να παρακαλάνε πλέον, διότι θα θέλουν να έχουν μέσα τους νανοτεχνολογία που θα δείχνει το πότε η καρδιά έχει πρόβλημα, πότε το συκώτι, πότε ο εγκέφαλος, για να προλαβαίνουν αυτά τα προβλήματα. Σου καταστρέφουν όμως το σώμα, σου καταστρέφουν το ανοσοποιητικό σύστημα και μετά θα τους …παρακαλάς για να προλάβεις το εγκεφαλικό, το καρδιακό κλπ».

 

Εκτινάχτηκαν οι θάνατοι μετά

την έναρξη των εμβολιασμών…

 


Μιλώντας για τη μεγάλη αύξηση των θανάτων που σημειώθηκαν μετά την έναρξη των εμβολιασμών, υπογράμμισε: «Με βάση κάποια δεδομένα από την ΕΛΣΤΑΤ, μετά από τους εμβολιασμούς, (από το 2021 και μετά) οι θάνατοι πλέον έχουν εκτιναχθεί, έχουν τριπλασιαστεί σε σχέση με τους θανάτους (που είχαν σημειωθεί) κατά την τελευταία πενταετία (2015-2019).

Αλλά και κατά τους πρώτους δύο μήνες τού 2021, οι θάνατοι ήταν λιγότεροι από τους θανάτους που είχαμε, κατά μέσο όρο, τα τελευταία πέντε χρόνια, αλλά και από τους θανάτους τού 2020, όπου (από τον Μάρτιο έως τον Δεκέμβριο) είχαμε και κορωνοϊό. Δηλαδή, στις αρχές τού 2021 (όπου, δειλά - δειλά ξεκινούσαν κάποιοι λίγοι εμβολιασμοί), οι θάνατοι ήταν λιγότεροι από τους θανάτους που είχαμε το 2020, με κορωνοϊό. Που σημαίνει ότι είχε λήξει η λεγόμενη ‘‘πανδημία’’», υποστήριξε ο κ. Καθηγητής.

 

Η κατασκευή κορωνοϊών σε εργαστήρια και

η εξάπλωσή τους με τη μέθοδο της …διαρροής!

 


Μιλώντας για τα εργαστήρια κατασκευής κορωνοϊών και για τη σχέση τους με τα πειραματικά εμβόλια, τόνισε: «Τα τελευταία τρία χρόνια, μέσα από το Δίκτυο του Ελληνισμού, κάναμε τεράστια προσπάθεια για να λέμε συνεχώς στους Έλληνες ότι εδώ είμαστε μπροστά σε ένα σχέδιο (κάποιων) που φτιάχνουν κορωνοϊούς.

Οι κορωνοϊοί κατασκευάζονται στα εργαστήρια. Και οι ίδιες οι εταιρίες που χρηματοδοτούν τούς κορωνοϊούς, κατασκευάζουν και τα εμβόλια. Άρα, αυτόν που κατασκεύασε ιούς, που δήθεν ξέφυγαν (από εργαστήρια) και έκαναν «πανδημία», αν τον εμπιστεύεσαι να σου δώσει και εμβόλια, πρέπει να είσαι και πολύ ανόητος…

Πρέπει να είσαι πάρα πολύ ανόητος για να εμπιστεύεσαι να πάρεις αυτό που θα σου δώσει ο κ. Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος, από τα στοιχεία που έχουμε (στη διάθεσή μας) χρηματοδοτεί εργαστήρια με αυτά τα βιολογικά όπλα (κορωνοϊοί)».

 

Με τη μείωση του ελληνικού πληθυσμού,

«θα έχουμε, κάποια στιγμή, στην Ελλάδα,

πακιστανό πρωθυπουργό»!

 


Ο κ. Καθηγητής κατέληξε στο συμπέρασμα ότι με τη μείωση του ελληνικού πληθυσμού και με την αύξηση των ροών των μεταναστών η Ελλάδα θα έχει σοβαρό πρόβλημα: «Επομένως, ως Έλληνες, έχουμε πρόβλημα επιβίωσης. Θα έχουμε (κάποια στιγμή) πακιστανό πρωθυπουργό. Εξάλλου, το είπε και ο πρωθυπουργός μας ότι δεν πειράζει… ότι η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, διότι, λέει, έχουμε μετανάστες που θα συμπληρώσουν τον (δημογραφικά, καταρρέοντα) πληθυσμό τής Ελλάδος.

Προσωπικά, έχουμε πει στις εκπομπές τού Δικτύου Ελληνισμού, και μας τις κατεβάζουν συνεχώς από το διαδίκτυο, έχουμε πει λοιπόν: «Κύριε πρωθυπουργέ, δολοφονείτε τον ελληνικό λαό με όλα αυτά τα μέτρα (που εφαρμόζετε). Και στείλτε τον Εισαγγελέα να με συλλάβει, ώστε να μου δοθεί η ευκαιρία, μπροστά στους δικαστές, να παρουσιάσουμε τα δεδομένα που έχουμε ως επιστήμονες».

 

Κάποιοι απ’ αυτούς που αντιτάχθηκαν

στη συμφωνία των Πρεσπών,

δεν το έκαναν επειδή διαφωνούσαν με τη συμφωνία,

αλλά επειδή ήθελαν να ανέβη στην κυβέρνηση

η Νέα Δημοκρατία!

 



Οι τρεις αυτές φωτογραφίες που αναδημοσιεύονται εδώ, είναι φωτογραφίες αρχείου και αφορούν διαδήλωση του 2018, στην Κατερίνη, στην πλατεία Δημαρχείου αλλά και έξω από τα γραφεία τού ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας. Διευκρινίζεται εδώ ότι με την αναδημοσίευση αυτή δεν υπονοείται πως υποχρεωτικά όλοι οι συμμετέχοντες τότε πολίτες σ' εκείνη τη διαδήλωση, ότι σήμερα δεν ενδιαφέρονται για το θέμα αυτό, ούτε υπονοείται ότι όλοι εκείνοι που συμμετείχαν στη διαδήλωση, το έκαναν μόνο και μόνο για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ και έρθει η Νέα Δημοκρατία. Εννοείται, κάποιοι απ' αυτούς (άγνωστο ποιοι και πόσοι), συμμετέχοντας στις διαδηλώσεις αυτές ήθελαν, είτε να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ και να έρθει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, είτε ήθελαν να φύγει, απλώς, ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός είναι και ο λόγος που σήμερα, επί κυβέρνησης ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, πολλοί από εκείνους που τότε διαμαρτύρονταν, σήμερα δεν διαμαρτύρονται για τη συνέχιση της ίδιας πολιτικής που είχε χαράξει ο ΣΥΡΙΖΑ στο λεγόμενο μακεδονικό ζήτημα. 

Ο κ. Παύλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο μακεδονικό ζήτημα, θέμα που, από κάποιους, αξιοποιήθηκε όχι για το καλό τής Χώρας αλλά για το καλό τής Νέας Δημοκρατίας. Διευκρίνισε, πάντως, ότι ο ίδιος ήταν τότε και παραμένει μέχρι σήμερα εναντίον τής συμφωνίας των Πρεσπών.

«Είδαμε ότι για να φύγει ο Τσίπρας και να έρθει ο Μητσοτάκης, όλοι οι οργανωμένοι, είτε Χριστιανοί (ενοριών και οργανώσεων), είτε άλλοι (πατριώτες, ακροδεξιοί και λοιποί), τρέχανε στα συλλαλητήρια. Όταν όμως μετά ήρθε ο Μητσοτάκης, οι περισσότεροι Χριστιανοί δεν έβγαιναν ούτε στον δρόμο. 

Δηλαδή, (κάποιους που το 2018 κατέβαιναν σε διαδηλώσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών) δεν τους ενδιέφερε η Μακεδονία. Τους ενδιέφερε να φύγει ο Τσίπρας και να έρθει ο Μητσοτάκης. Άρα, έχουμε ένα πρόβλημα, εγγενώς, ως Έλληνες. Δεν βάζουμε (μπροστά) τη λογική αλλά «λειτουργούμε» (κινούμαστε) ως ραγιάδες. Σκεφτόμαστε και πράττουμε, δηλαδή, με «το μη χείρον, βέλτιστον» και με το σκεπτικό ότι «τώρα μου δίνουν ένα κομματάκι ψωμί». Αυτός είναι ο ραγιάς! (raya ή και reaya, τουρκική λέξη, που σημαίνει «ο δουλοπρεπής»), υπογράμμισε. 

(Σημείωση: Ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προεκλογικά, έλεγε άλλα..., μετεκλογικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει δηλώσει, κατ' επανάληψη, ότι θα εφαρμόσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και μάλιστα, έχει ανακοινωθεί, ότι θα υπογραφτούν και σχετικά Μνημόνια. Επίσης, κάποια "χριστιανικά" και "πατριωτικά" κόμματα συνεχίζουν να χρησιμοποιούν, μέχρι και σήμερα, το ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών όχι για να καταπέσει η αυτή η συμφωνία αλλά με σκοπό να εξασφαλίσουν ψήφους). 

 

Μας έχουν βάλει γυαλιά που παραμορφώνουν

την πραγματικότητα. Δεν το καταλαβαίνουμε όμως.

Είναι ανάγκη να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε!

 


Στη συνέχεια, ο κ. Παύλος μίλησε για την επισιτιστική κρίση που έρχεται, που και αυτή είναι μέσα στο όλο σχέδιο (της Νέας Τάξης Πραγμάτων, για παγκόσμιο έλεγχο). «Θα εξαφανιστεί το στάρι, θα εξαφανιστούν οι τροφές», προέβλεψε.

Με όλα αυτά τα αρνητικά δεδομένα, τι είναι αναγκαίο να γίνει; Τι να κάνουν οι Έλληνες; «Επείγει», λέει ο κ. Παύλος, «να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε, επείγει να αρχίσουμε να βλέπουμε τα «πράγματα» στην αληθινή τους διάσταση. Μας έχουν βάλει γυαλιά μυωπίας που παραμορφώνουν την πραγματικότητα. Και έτσι νομίζουμε ότι είμαστε καλά».

 

Το σύστημα ετοιμάζει θεατρίνους πολιτικούς

για να τους κάνει πρωθυπουργούς!

Ο υποψήφιος πρωθυπουργός πρέπει να είναι νέος,

ωραίος, με γραβάτα ή χωρίς γραβάτα…

 


Θίγοντας το αρχηγικό πρότυπο διακυβέρνησης της Χώρας, ο κ. Παύλος έδωσε μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα για να καταδείξει την αποτυχία αυτού του συστήματος. «Πριν από 15 χρόνια έγραψα ένα άρθρο και πρότεινα σ’ εκείνους που μιλούσαν για το πρόβλημα της Χώρας, δηλαδή για τα Μνημόνια κλπ., και ήθελαν να φτιάξουν χριστιανικά κόμματα, πατριωτικά κόμματα, κινήματα κλπ., είπα: ‘‘Παιδιά μου, έχει τελειώσει το μοντέλο το οποίο ακολουθείται.

Εάν συνεχίσετε να φτιάχνετε κόμματα πατριωτικά, χριστιανικά ή οτιδήποτε άλλα, με αρχηγούς, κάνετε το ίδιο «πράγμα» που συμβαίνει εδώ και 200 χρόνια μετά τη δολοφονία τού Καποδίστρια. Θα συμβάλετε κι εσείς στην καταστροφή τής Ελλάδος. Διότι η αρχηγική κομματική πολιτειολογία η οποία επιβλήθηκε μετά τη δολοφονία τού Καποδίστρια, μας έχει στοιχίσει 10 περίπου Ελλάδες: Μικρά Ασία, Καππαδοκία, Κωνσταντινούπολη, Ανατολική Ρωμυλία, Πόντος, Βόρειος Ήπειρος, Κύπρος’’ κλπ.»…

Γιατί όμως τα κόμματα και οι αρχηγισμοί καταστρέφουν τον τόπο; «Διχάζεται ο λαός με (αυτά τα αρχηγικά) κόμματα, (διότι προκρίνεται) «το μη χείρον, βέλτιστον» κάθε φορά, οπότε το σύστημα σου ετοιμάζει τους ηθοποιούς (πολιτικούς) όπου κάθε φορά λες: ‘‘Αυτός είναι ο καλύτερος! Είναι νέος, είναι ωραίος, έχει κουστούμι, με γραβάτα, χωρίς γραβάτα κλπ.’’, άρα θα μας κάνει καλό’’»…

 

Όλοι όσοι έχουν τις ίδιες ιδέες,

όσοι θέλουν να …σώσουν την Ελλάδα,

ας ενωθούν λοιπόν για να τη σώσουν…

Το θέλουν, όμως; Μάλλον όχι… Θέλουν, λέει,

να σώσουν την Ελλάδα, καθένας χωριστά…!

 


Τι είναι ανάγκη να κάνουμε; Αυτό είναι ένα ρητορικό ερώτημα που έθεσε προς όλους ο κ. Καθηγητής, για να δώσει ο ίδιος την απάντηση: «Να η πρόταση: Σήμερα είστε εδώ, εσείς, η Κατερίνη. Εάν έρθω στο όνομα του κόμματός μου και σας πω να γίνετε μέλη τού κόμματός μου, εσείς πρέπει να με διώχνετε. Και να μου λέτε: Φύγε! Και να έρθετε όλοι μαζί, όσοι πραγματικά νοιάζεστε για την Ελλάδα».

Σημείωσε δε ότι είναι ανάγκη να έρθουν όλοι αυτοί που λένε τα ίδια «πράγματα» και να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι όλοι αυτοί οι …σοφοί άνθρωποι και να πούνε στον ελληνικό λαό ότι έρχονται για να στηρίξουν όχι τον εαυτό τους και τις φιλοδοξίες τους αλλά την Ελλάδα, με ενότητα και όχι με διαιρέσεις.

 

Η λύση δεν έρχεται απ’ έξω και από πάνω,

δεν έρχεται, δηλαδή, από τα κόμματα.

Έρχεται από μέσα, από κάτω, από τη βάση,

έρχεται μέσα από τους πολίτες.

 


«Ποια είναι, λοιπόν, η λύση»; Αυτό είναι ένα ρητορικό ερώτημα που έθεσε ο κ. Παύλος, για να απαντήσει αμέσως μετά: «Είναι τα Τοπικά Εθνικά Συμβούλια. Εδώ εσείς είστε η Κατερίνη. Όποιος προσπαθεί να σας διασπάει, να ξέρετε ότι είναι άνθρωπος του συστήματος.

Εσείς, η τοπική βουλή τής Κατερίνης (σ.σ.: και εκείνη τη στιγμή έδειξε τους συγκεκριμένους πολίτες που τον άκουγαν), εσείς προτείνετε τους ανθρώπους που θα σας κυβερνήσουν, με ένα κεντρικό εθνικό συμβούλιο που εκ περιτροπής θα μετέχουν εκπρόσωποι τοπικών συμβουλίων από όλη την Ελλάδα αλλά και από την ελληνική ομογένεια.

Στο πλαίσιο αυτό, εφαρμόζουμε παντού, σε όλα τα επίπεδα, κάποιους βασικούς κανόνες: Κανείς δεν αυτοπροτείνεται. Προτείνει το Τοπικό Συμβούλιο. Όλοι ίσοι μεταξύ ίσων. Διαφάνεια. Συναποφασίζουμε όλοι. Αυτό το τοπικό συμβούλιο εκφέρει άποψη για τα πάντα. Αυτό όμως σημαίνει να έχουν τα μέλη τού συμβουλίου υψηλό ήθος, υψηλή πνευματική μόρφωση».

 

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με συζήτηση,

με ερωτήσεις και τοποθετήσεις.

 


Στο κλείσιμο της βραδιάς, ο λόγος δόθηκε στους πολίτες για να τοποθετηθούν αλλά και για να καταθέσουν ερωτήσεις. Η συζήτηση που ακολούθησε αποτέλεσε και το μεγαλύτερο μέρος αυτής της συνάντησης, διότι αρκετοί και αρκετές είχαν να πουν πολλά αλλά και να ρωτήσουν τον κ. Καθηγητή για το πώς θα μπορούσαν, όλα αυτά που πρότεινε, να γίνουν και στην πράξη.

Αρκετοί υγειονομικοί σε αναστολή τοποθετήθηκαν αλλά και κατέθεσαν τις ερωτήσεις τους. Η συζήτηση κράτησε αρκετή ώρα. Και ο κ. Καθηγητής βρήκε την ευκαιρία να παράσχει διευκρινίσεις σε όσες και όσους δεν κατανόησαν κάτι από αυτά που είπε στην ομιλία του.

Τέλος, απευθυνόμενος, για μια ακόμη φορά, όχι μόνο στους/στις υγειονομικούς σε αναστολή αλλά και σ’ όλους τούς πολίτες που παραβρέθηκαν σ’ αυτή την έκτακτη συνάντηση, έκανε ένα κάλεσμα ενότητας και συγκρότησης Τοπικής Βουλής, με τα χαρακτηριστικά που ανέφερε, και παράλληλα έδωσε τη διαβεβαίωση ότι και ο ίδιος θα στηρίξει μια τέτοια προσπάθεια, εφόσον βέβαια ξεκινήσει μια τέτοια κίνηση.

Επίσης, επειδή κάποιοι και κάποιες τον παρακάλεσαν να έρθει ξανά στην Κατερίνη, α) για να γίνει καλύτερη κινητοποίηση - πρόσκληση και για να μπορέσουν να έρθουν περισσότερα μέλη τού Δικτύου τού Ελληνισμού (επειδή κάποια δεν πληροφορήθηκαν ίσως τον ερχομό του στην Κατερίνη) καθώς και περισσότεροι πολίτες, β) αλλά και για να συζητηθούν και θέματα που δεν ήταν να δυνατόν να αναλυθούν υπό την πίεση του χρόνου, ο κ. Καθηγητής είπε ότι θα έρθει ξανά στην Κατερίνη, εφόσον προσκληθεί, εφόσον το θέλουν και πολίτες της.


























Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με συμμετοχή τού Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πιερίας, τελέστηκε στη Ν.Χράνη, πανηγυρική Θ.Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίας Ειρήνης, προστάτιδας της πρ. Χωροφυλακής.

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Σωτήρης Γκούνας: Τις πταίει;

Έκθεση παραδοσιακών φορεσιών, ομιλία και τραγούδια για τη Μακεδονία. (+ 42 ΦΩΤΟ)

Η Κονταριώτισσα μίλησε! Λαοθάλασσα στην ομιλία του Πέτρου Κιάφα! (+ 59 φωτογραφίες).

Τι συμβαίνει όταν ο φασισμός συμπλέει με ιδεολογίες και κυβερνήσεις τής Ε.Ε., των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Δύσης! Αυτός είναι ένας ...καλός φασισμός!

Εκδήλωση τιμής στη μνήμη τού Δημήτρη Κυριακού (+ 116 ΦΩΤΟ)