Αποκαλύψεις τού S.Bhakdi στην Αθήνα για σοβαρές παρενέργειες και θανάτους από τα mRΝΑ πειραματικά εμβoλια. (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ).

 



Επιμέλεια ανάρτησης: 

Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός


Φωτογραφικό υλικό

και τηλεοπτικό υλικό: 

Νόπη Σιδηροπούλου,

Αναστασία Σεμίρα Εζνεπίδη


Αποκαλύψεις τού S.Bhakdi σε εκδηλώσεις στην Αθήνα για σοβαρές παρενέργειες και θανάτους από τα mRΝΑ πειραματικά εμβoλια.

 

ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 23 & 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022, ΣΕ ΔΥΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, α) ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ [ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ], β) ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

 



Με την παρουσία τού ο διάσημου Γερμανο-ταϊλανδού ιολόγου, Sucharit Bhakdi, και του δικηγόρου, Reiner Füllmich, υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας και υπέρ τής ελευθερίας οργάνωσαν και πραγματοποίησαν δύο ενημερωτικές εκδηλώσεις στην Αθήνα.

Οι εκδηλώσεις αυτές έγιναν έναν χρόνο μετά από την υλοποίηση της απάνθρωπης απόφασης του καθεστώτος Μητσοτάκη για επιβολή αναστολής σε όσους υγειονομικούς αρνήθηκαν να κάνουν τα πειραματικά εμβoλια για τον κορωνοϊό.

Όπως είναι γνωστό, το καθεστώς Μητσοτάκη επιβάλλοντας την αναστολή σ’ αυτούς τους υγειονομικούς, συνεχίζει να τους στερεί, εδώ και έναν χρόνο, τον μισθό, την ασφάλεια αλλά και τη δυνατότητα να εργαστούν οπουδήποτε αλλού. Το καθεστώς Μητσοτάκη λέει, εμμέσως πλην σαφώς, στους υγειονομικούς σε αναστολή: Ή κάνετε αυτά τα πειραματικά εμβoλια ή να πεθάνετε! 




 

Η Συνέντευξη Τύπου στην ΕΣΗΕΑ (23/9/2022).

 


Με κεντρικό ομιλητή τον Sucharit Bhakdi, το μεσημέρι τής Παρασκευής, 23/9/2022, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου στην Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), Ακαδημίας 20, στην Αθήνα, στην αίθουσα «Γεώργιος Καρατζάς» στον 1ο όροφο. 

https://www.youtube.com/watch?v=gtwvMqdmd2A 

Στο πλαίσιο αυτής της συνέντευξης τύπου, το Σωματείο Υγειονομικών υπέρ Δημοκρατίας και Ελευθερίας (ΣΥΔΕ) είχε απευθύνει προσκλήσεις στον Υπουργό Υγείας, Αθανάσιο Πλεύρη, στην Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα, στην Υφυπουργό Υγείας, Ζ. Ράπτη, στον Γ. Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μ. Θεμιστοκλέους, στον ΕΟΔΥ, στην Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, στον ΕΟΦ, στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και στον Ιατρικό Σύλλογο  Αθηνών, καθώς και σε άλλους εκπροσώπους θεσμικών φορέων άμεσα σχετιζόμενων με τον τομέα υγείας.

https://iskra.gr/oi-ygeionomikoi-kata-ypochreotikotitas-megali-sygkentrosi-parko-eleftherias-savvato-24-9-1700-me-bhakdi-fullmich/




 

Sucharit Bhakdi: «Τα εμβoλια mRNA κατά τού κορωνοϊού προκαλούν διάβρωση του εγκεφάλου, παράνοια και απώλεια ευφυΐας»! Αναμενόμενοι οι τόσοι αιφνίδιοι θάνατοι…

 

Σε αποκαλύψεις που θα συζητηθούν προχώρησε ο διάσημος Γερμανο-ταϊλανδός ιολόγος Σουχαρίτ Μπάγκντί στον «αέρα» του Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη λέγοντας πως τα εμβόλια κατά του Covid-19 με mRNA εκτός από μυοκαρδίτιδες προκαλούν και διάβρωση του εγκεφάλου!

“Αυτά τα εμβόλια προκαλούν αγγειίτιδα στα μικρά τροχοφόρα αγγεία. Δεν υπάρχει άλλη ασθένεια στην ιστορία της ιατρικής που να παρουσιάζεται τέτοια εικόνα διάβρωσης των εγκεφαλικών αγγείων.

Παρουσιάστηκε τώρα στα αγγεία των εγκεφάλων των εμβολιασμένων ανθρώπων. Θα δείξω και φωτογραφίες στη συγκέντρωση στην Αθήνα”.

“Τα άτομα που έχουν κάνει ενισχυτικές δόσεις εμβολίων, μεταβάλλονται. Δεν έχουν πια μνήμη, γίνονται παρανοϊκά, χάνουν την ευφυΐα τους, την ενσυναίσθησή τους, τη θέλησή τους, γίνονται παθητικά”.

“Ο σύνδεσμος του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού που βρίσκονται σε αναστολή εδώ και ένα χρόνο, έχουν υποφέρει πολλά, παρόλο που δεν υφίσταται πια η πανδημία και εμβολιαστική υποχρεωτικότητα.

Με συγκλονίζει το πως τους συμπεριφέρθηκαν οι δικοί τους άνθρωποι. Έτσι δέχτηκα να έρθω και θα είναι μια μεγάλη συνάντηση. Αυτοί οι άνθρωποι εδώ κι ένα χρόνο είναι χωρίς εργασία, χωρίς ένα ευρώ. Είναι απίστευτο ότι αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα, είναι ντροπή για τους πολιτικούς και τους αρμόδιους της υγείας. Και αυτό σκοπεύω να τους το πω”, τόνισε.

“Πείτε σε εκείνους που μιλούν για «επιχειρήματα που (δήθεν) στερούνται επιστημονικής βάσης από τη μεριά μας», ότι δεν λέω τίποτα που το ανακάλυψα μόνος μου.

Θα έρθω να τους δείξω τι υπάρχει καταγεγραμμένο και προφανώς δεν έχουν διαβάσει. Θα τους εξηγήσω τι έμαθα από νομπελίστες γιατρούς.

Ότι έχει γραφτεί στα βιβλία της ιατρικής επιστήμης. Δύο χρόνια τώρα τα εξηγώ στον κόσμο και επαληθεύονται. Πραγματικά δεν κατανοώ τους συναδέλφους που υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει επιστημονικό υπόβαθρο. Η επιστήμη στην οποία στηρίζονται τα λόγια μου, είναι η επιστήμη των γιατρών με Νόμπελ. Καλά θα κάνουν λοιπόν, να το βουλώσουν”, είπε ο ίδιος.

Για την αύξηση των αιφνίδιων θανάτων ο διάσημος ιολόγος ανέφερε ότι αυτό, ήταν αναμενόμενο. “Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι σκοτώνουν το λαό τους. Και αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο έρχομαι στην Αθήνα. Να τους το πω ξανά. Αν επιλέξουν να κλείσουν τα μάτια στο γεγονός ότι χάνεται κόσμος, ο Θεός να σας λυπηθεί. Στους γιατρούς συναδέλφους μου απευθύνομαι, γιατί μόνο αυτοί γνωρίζουν το τι κάνουν”, ανέφερε.

Ο Σουχαρίτ Μπάγκτι ανέφερε ότι οι κίνδυνοι του νέου επικαιροποιημένου εμβολίου είναι οι ίδιοι, και υποστήριξε πως, “ό,τι έχει σχέση με mRNA σκευάσματα και εμπλέκονται και τα γονίδια, θα σκοτώνει ανθρώπους εσαεί. Είναι θανάσιμα επικίνδυνο να εκχέεις ξένα γονίδια στο σώμα σου”.

 

“Έχουμε τόσα στοιχεία και μελέτες που δείχνουν την παθολογία της καρδιάς των ασθενών μετά τον εμβολιασμό. Το μεγαλύτερο έρχεται από τη Γερμανία και τους Γερμανούς ομολόγους μου. 15 άτομα, νέοι και γέροι με μυοκαρδίτιδα. Τους έγινε βιοψία και ευρέθη η πρωτεΐνη και τα λεμφοκύτταρα επιτίθεντο και εξόντωναν τα κύτταρα. Βγήκε στο φως πριν από τρεις μήνες”.

“Είναι καιρός να ενωθούν όλοι οι Έλληνες. Εάν δεν το κάνετε, θα καταστραφείτε από ένα μικρό γκρουπ της ελίτ που προσπαθεί να μετατρέψει τους Έλληνες σε σκλάβους και μάλλον το πετυχαίνει ήδη όπως φαίνεται”, κατέληξε.

https://www.pronews.gr/ygeia/souxarit-mpagknti-ta-emvolia-mrna-kata-tou-covid-19-prokaloun-diavrosi-tou-egkefalou-paranoia-apoleia-eyfyias/








 

Η μεγάλη συγκέντρωση στο πάρκο Ελευθερίας, στην Αθήνα.

 

Τέλος, μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποίησαν το απόγευμα του Σαββάτου, 24 Σεπτεμβρίου 2022, στο Πάρκο Ελευθερίας, στην Αθήνα, οι υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας, με το σύνθημα «Ως Εδώ».

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης παρευρέθηκαν και μίλησαν, στους υγειονομικούς και στους πολίτες, αρκετοί ομιλητές, μεταξύ άλλων και ο ο διάσημος Γερμανο-ταϊλανδός ιολόγος, Sucharit Bhakdi.

https://rumble.com/v1ld3m5-24922-live-sucharit-bhakdi-reiner-fuellmich-.html?fbclid=IwAR3alx-YGENvrQQNP-18xuwxfwHPveDgfa98EOp_IxAo8GTGfulTPz8Zw8o 


Μετά το τέλος της εκδήλωσης και των ομιλιών, ακολούθησε πορεία των παρευρισκόμενων προς το Σύνταγμα και τη Βουλή.

 

Λίγα ενημερωτικά στοιχεία 

για τον Sucharit Bhakdi.

 



Ο Sucharit Bhakdi υπήρξε από την αρχή σφοδρότατος επικριτής της πολιτικής των υγειονομικών μέτρων για τον περιορισμό τού κορωνοϊού-19 και έχει επιδοθεί εδώ και πολλούς μήνες σε μια εκστρατεία ενημέρωσης αναφορικά με τη φύση και τον μηχανισμό δράσης των ενέσιμων σκευασμάτων έναντι SARS-COV-2 τα οποία επιβλήθηκαν στον παγκόσμιο πληθυσμό με πρακτικές ναζιστικού τύπου.

http://aegeanews.gr/news/greece-society/452703/megali-sygkentrosi-ton-ygeionomikon-omiliti-ton-mpagknti-kata-tis-ypochreotikotitas-sto-parko-eleftherias/













Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Σωτήρης Γκούνας: Τις πταίει;

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Ξεχειλίζει το ποτάμι τής λαϊκής οργής εναντίον τού κυβερνητικού εκβιασμού και του διχασμού.

Έκθεση παραδοσιακών φορεσιών, ομιλία και τραγούδια για τη Μακεδονία. (+ 42 ΦΩΤΟ)

Ο Δήμαρχος Κώστας Δημόπουλος είναι παρών στη μάχη των μεταρρυθμίσεων στο Δήμο Δίου-Ολύμπου

Απολογία Κυριακάκη για την ιδιότητα με την οποία συμμετείχε στο μνημόσυνο των πρώτων πεσόντων τού εμφυλίου στο Λιτόχωρο.

Εκδήλωση τιμής στη μνήμη τού Δημήτρη Κυριακού (+ 116 ΦΩΤΟ)