Γιάννης Ντούμος: «Στάση ζωής, όχι στάση για φωτογραφία, η συμπεριφορά μας απέναντι στα ΑμεΑ».

 


ΤΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ 

Ο ΥΠΟΨ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΜΟΣ.

Γιάννης Ντούμος: «Στάση ζωής, 

όχι στάση για φωτογραφία, 

η συμπεριφορά μας απέναντι στα ΑμεΑ».

 

Την ευκαιρία να ξεναγηθεί στις νεόδμητες εγκαταστάσεις της Μέριμνας Παιδιού είχε το πρωί της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος, τον οποίο υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του Δ.Σ., Δημήτρης Καραπούλιος, καθώς και τα διοικητικά στελέχη του συλλόγου.

Ο κ. Ντούμος, συνοδευόμενος από το γιο του Στέλιο, ξεναγήθηκε στις αίθουσες της δομής και είδε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας της, αναγνωρίζοντας το τεράστιο έργο που συντελείται στους κόλπους της, προκειμένου να στηριχθούν, μέσα από τις πλέον σύγχρονες επιστημονικές προσεγγίσεις, τα Άτομα με Αναπηρία.

Ακόμα ενημερώθηκε για τις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης που λειτουργούν τα τελευταία δυόμιση χρόνια εξασφαλίζοντας ποιοτική και κυρίως ανεξάρτητη διαβίωση σε ΑμεΑ των οποίων το οικογενειακό περιβάλλον αδυνατεί να υποστηρίξει τη φροντίδα τους, ενώ ξεναγήθηκε και στα κτίρια που είναι υπό ανέγερση.

«Σήμερα δεν βρίσκομαι εδώ απλώς και μόνο εθιμοτυπικά. Η στάση του καθενός μας απέναντι στα Άτομα με Αναπηρία πρέπει να είναι στάση ζωής, όχι μια στάση για φωτογραφία. Η Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης αποτελεί “στολίδι” για την τοπική μας κοινωνία.

Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλα τα στελέχη της που καταθέτουν την ψυχή και το μεράκι τους. Οφείλουμε να σταθούμε δίπλα τους με κάθε τρόπο για να διευκολύνουμε το έργο τους», ανέφερε στο περιθώριο της επίσκεψής του ο κ. Ντούμος.








Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Σωτήρης Γκούνας: Τις πταίει;

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Έκθεση παραδοσιακών φορεσιών, ομιλία και τραγούδια για τη Μακεδονία. (+ 42 ΦΩΤΟ)

Ο Δήμαρχος Κώστας Δημόπουλος είναι παρών στη μάχη των μεταρρυθμίσεων στο Δήμο Δίου-Ολύμπου

Απολογία Κυριακάκη για την ιδιότητα με την οποία συμμετείχε στο μνημόσυνο των πρώτων πεσόντων τού εμφυλίου στο Λιτόχωρο.

Τι συμβαίνει όταν ο φασισμός συμπλέει με ιδεολογίες και κυβερνήσεις τής Ε.Ε., των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Δύσης! Αυτός είναι ένας ...καλός φασισμός!

Εκδήλωση τιμής στη μνήμη τού Δημήτρη Κυριακού (+ 116 ΦΩΤΟ)