Δικαίωση του αγώνα των υγειονομικών σε αναστολή.



Από το Χρονολόγιο (facebook) 

του Παιδίατρου, Απόστολου Ζέρβα. 


ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΟΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ. 

• Σήμερα Πέμπτη 24η Νοεμβρίου 2022 παραμονή της εορτής της πολιούχου της πόλεως μας Μεγαλομάρτυρος Αγίας Αικατερίνης , εξεδόθη απόφαση του ΣτΕ ( Συμβουλίου της Επικρατείας ) που αποτελεί κόλαφο για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη και τον Υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη ..

• Οι αξιότιμοι κ. Δικαστές έκριναν ότι 

η διάταξη του νόμου 4917/2022 περί παράτασης του υποχρεωτικού εμβολιασμού των εργαζομένων σε Δημόσιες δομές Υγείας είναι αντισυνταγματική , διότι υπάρχει έλλειψη επαναξιολόγησης βάσει επιστημονικών και επιδημιολογικών στοιχείων για την αξία - αποτελεσματικότητα και τις συνέπειες ( ανεπιθύμητες ενέργειες ) του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού , καθώς και για την πορεία και την εξέλιξη της πανδημίας ..

• Αισθάνομαι ότι η απόφαση αποτελεί επίσης και προσωπική δικαίωση των απόψεων και των επιστημονικών θέσεων που έχουμε εκφράσει κατά την διάρκεια της πανδημίας ..

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Σωτήρης Γκούνας: Τις πταίει;

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Έκθεση παραδοσιακών φορεσιών, ομιλία και τραγούδια για τη Μακεδονία. (+ 42 ΦΩΤΟ)

Ο Δήμαρχος Κώστας Δημόπουλος είναι παρών στη μάχη των μεταρρυθμίσεων στο Δήμο Δίου-Ολύμπου

Απολογία Κυριακάκη για την ιδιότητα με την οποία συμμετείχε στο μνημόσυνο των πρώτων πεσόντων τού εμφυλίου στο Λιτόχωρο.

Τι συμβαίνει όταν ο φασισμός συμπλέει με ιδεολογίες και κυβερνήσεις τής Ε.Ε., των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Δύσης! Αυτός είναι ένας ...καλός φασισμός!

Εκδήλωση τιμής στη μνήμη τού Δημήτρη Κυριακού (+ 116 ΦΩΤΟ)