Σ.Χιονίδης: «Να δώσουμε και στους εργαζόμενους στην καθαριότητα τις ίδιες δυνατότητες».

 



Σάββας Χιονίδης, Βουλευτής ΝΔ Πιερίας: 

«Να δώσουμε και στους εργαζόμενους στην καθαριότητα τις ίδιες δυνατότητες». 

Αναφορά στο ζήτημα των εργαζομένων στην καθαριότητα στο δημόσιο, έκανε ο βουλευτής της ΝΔ Πιερίας κ. Σάββας Χιονίδης κατά την πρόσφατη συζήτηση επί του νομοσχεδίου του ΥΠ.ΕΣ. Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του, ο κ. Χιονίδης, παρουσία του αρμόδιου Υπουργού κ. Μάκη Βορίδη, ζήτησε να εξεταστεί από την κυβέρνηση το πρόβλημα των καθαριστριών στο δημόσιο τομέα που απασχολούνται με συμβάσεις ορισμένου χρόνου.

«Να δώσουμε και στους εργαζόμενους στην καθαριότητα τις ίδιες δυνατότητες, όπως έγινε και με τους εργαζόμενους στο «Βοήθεια στο Σπίτι», για να μην έχουν την αγωνία ότι μπορεί να απολυθούν» υπογράμμισε ο κ. Χιονίδης εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι το επόμενο χρονικό διάστημα τόσο ο Υπουργός κ. Μάκης Βορίδης, όσο και η ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών θα εξετάσει το θέμα με θετικό τρόπο. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με συμμετοχή τού Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πιερίας, τελέστηκε στη Ν.Χράνη, πανηγυρική Θ.Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίας Ειρήνης, προστάτιδας της πρ. Χωροφυλακής.

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Σωτήρης Γκούνας: Τις πταίει;

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Έκθεση παραδοσιακών φορεσιών, ομιλία και τραγούδια για τη Μακεδονία. (+ 42 ΦΩΤΟ)

Τι συμβαίνει όταν ο φασισμός συμπλέει με ιδεολογίες και κυβερνήσεις τής Ε.Ε., των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Δύσης! Αυτός είναι ένας ...καλός φασισμός!

Εκδήλωση τιμής στη μνήμη τού Δημήτρη Κυριακού (+ 116 ΦΩΤΟ)

Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός: Θετικές και αρνητικές εμπειρίες από επαφές μου με το κόμμα «ΝΙΚΗ» και με στελέχη του.