Μετά το 2ο εμβόλιο, παρέλυσε υπάλληλος του Νοσοκομείου Κατερίνης και νοσηλεύονται σε ΜΕΘ 2 ηλικιωμένοι.


Παρουσίαση θέματος,

Φωτογραφικό υλικό:

Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός *

 

Παράλυση στα πόδια υπέστη υπάλληλος του Νοσοκομείου Κατερίνης, αμέσως μετά από τη δεύτερη δόση τού εμβολίου που έκανε, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες.

Το άτομο αυτό νοσηλεύτηκε και σε Νοσοκομείο τής Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με άλλη πληροφορία.

Εδώ και δύο εβδομάδες, περίπου, το άτομο αυτό βρίσκεται στην κατοικία του, χωρίς να έχει δημοσιοποιήσει το γεγονός. Και, μάλλον, προσπαθεί να κρύψει το (πραγματικό) πρόβλημα που αντιμετωπίζει, γι’ αυτό και δεν το συζητά ακόμη κι όταν έρχεται σε τηλεφωνική επαφή με κάποια συγγενικά του πρόσωπα.

 

Επίσης, δύο ηλικιωμένοι νοσηλεύονται

σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

 

Σύμφωνα με σημερινή πληροφορία, δύο ηλικιωμένοι νοσηλεύονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά τη δεύτερη δόση τού εμβολίου. Κατά πληροφορίες, και γι’ αυτό το γεγονός επικρατεί σιωπή και επιχειρείται η κάλυψή του, ώστε να μη βγει στα Μέσα Ενημέρωσης και να μη διαδοθεί ευρύτερα στην κοινωνία.

Δεν είναι βέβαιο ότι πρόκειται γι’ αυτά μόνο τα τρία περιστατικά. Πιθανολογείται ότι παρενέργειες, μικρές, μεσαίες, μεγαλύτερες, έχουν συμβεί και σε άλλους εμβολιαζόμενους, τα περιστατικά των οποίων, προφανώς, δεν έχουν ανακοινωθεί και καλύπτονται από ένα πέπλο σιωπής.

 



Κρύβουν καλά το συμβάν τής παράλυσης

εκεί στο νοσοκομείο Κατερίνης.

 

Ως προς το πρώτο συμβάν, την πληροφορία περί παράλυσης φαίνεται να την κρύβουν καλά και εκεί στο Νοσοκομείο, σύμφωνα με όσα μας είπε ιατρός. Επιπλέον, όπως μας είπαν στελέχη τού Νοσοκομείου, εδώ και κάποιο διάστημα, όταν κάποιος ή κάποια από το διοικητικό ή το νοσηλευτικό προσωπικό θέτει ερώτημα σε συνάδελφό του/της, επί του θέματος, οι απαντήσεις που λαμβάνει είναι αλληλοσυγκρουόμενες.

Συγκεκριμένα, ορισμένες από τις απαντήσεις που έχουν ακουστεί, είναι οι εξής: «Α, δεν είναι τίποτα. Ένοιωσε ένα μούδιασμα μετά το εμβόλιο»… «Α, δεν ξέρω»… «Δεν μας επιτρέπεται να πούμε κάτι περί αυτού»… «Ε, δεν φταίει το εμβόλιο. Είχε υποκείμενα νοσήματα, από αυτά την ‘‘πάτησε’’» και άλλες τέτοιες δικαιολογίες.

 

Ειρωνείες γιατρών σε συνάδελφό τους

για το περιστατικό τής παράλυσης.

 

Ακόμη, κατά άλλες πληροφορίες, κάποιοι Ιατροί τού Νοσοκομείου έφτασαν στο σημείο να ειρωνεύονται συνάδελφό τους που έχει δηλώσει ότι δεν πρόκειται να κάνει το εμβόλιο.

Συγκεκριμένα, ο Ιατρός, χωρίς να έχει ρωτήσει κάτι επί του θέματος (προφανώς, δεν είχε ακούσει τίποτα, όταν έγινε το συμβάν τής παράλυσης υπαλλήλου τού νοσοκομείου), δέχθηκε ειρωνείες από συναδέλφους του, οι οποίοι του έλεγαν περίπου τα εξής: «Καλά, εσύ δεν έμαθες ότι υπάλληλος του Νοσοκομείου μας έπαθε παράλυση, αμέσως μετά το εμβόλιο»;

Σύμφωνα με όσα μας είπε κάποιος από τους Ιατρούς που ήταν παρών στο συμβάν, δηλαδή κατά τη διάρκεια που συνάδελφοί του ειρωνεύονταν έναν άλλον συνάδελφό τους: «Θεωρώ ότι αυτοί οι γιατροί ειρωνεύονταν τον συνάδελφό μας (που έδειχνε να μη γνωρίζει το συμβάν), επειδή εκτιμούσαν ότι μπορεί να έχει ακούσει κάτι ή πιθανόν να ακούσει λίγο αργότερα γι’ αυτό το περιστατικό. Και του μιλούσαν ειρωνικά και με τέτοιον τρόπο, ώστε να πιστέψει αυτός ο γιατρός ότι πρόκειται για μια ψεύτικη είδηση και επομένως δεν πρέπει να τη διαδώσει»…

 



Ποιες μπορεί να είναι οι πιθανές

παρενέργειες του εμβολίου.

 

Πριν από την έναρξη των εμβολιασμών στην Ελλάδα, είχα κάνει μια ανάρτηση στο Facebook που αφορούσε τις παρενέργειες του εμβολίου.

Συγκεκριμένα, έγραφα τα εξής:

«Ποιες μπορεί να είναι οι ΠΙΘΑΝΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ του εμβολίου για τον κορωνοϊό (covid-19) σύμφωνα με ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ της FDA, δηλαδή της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ;

.

Όσοι επιθυμούν να κάνουν το εμβόλιο για τον

κορωνοϊό (covid-19), προτού υπογράψουν τη

"Συγκατάθεση εμβολιασμού μετά από ενημέρωση",

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ δηλαδή ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ

ΕΥΘΥΝΗ για τυχόν ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ του εμβολίου,

ας ρίξουν μια ματιά στο ποιες μπορεί να είναι

οι πιθανές παρενέργειες οι οποίες αναφέρονται

στη ΣΕΛΙΔΑ 17 τού επίσημου εγγράφου

τής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων

των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (FDA).

https://www.fda.gov/media/143557/download - σελίδα 17.

 

* Σύνδρομο Guillain-Barré.

* Οξεία διάχυτη εγκεφαλομυελίτιδα.

* Εγκάρσια μυελίτιδα.

* Εγκεφαλίτιδα / μυελίτιδα / εγκεφαλομυελίτιδα /

μηνιγγιοεγκεφαλίτιδα / μηνιγγίτιδα /

εγκεφαλαπάθεια.

* Σπασμοί / επιληπτικές κρίσεις.

* Εγκεφαλικό.

* Ναρκοληψία και καταπληξία.

* Αναφυλαξία.

* Οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

* Μυοκαρδίτιδα / περικαρδίτιδα.

* Αυτοάνοση ασθένεια.

* Θάνατοι.

* Επιπλοκές εγκυμοσύνης και γέννησης.

* Άλλες οξείες απομυελινωτικές ασθένειες.

* Μη αναφυλακτικές αλλεργικές αντιδράσεις.

* Θρομβοπενία.

* Διάχυτη ενδοαγγειακή πήξη.

* Φλεβικός θρομβοεμβολισμός.

* Αρθρίτιδα και αρθραλγία / πόνος στις αρθρώσεις.

* Νόσος Kawasaki.

* Φλεγμονώδες σύνδρομο πολλαπλών συστημάτων

στα παιδιά.

* Ενίσχυση νόσου λόγω εμβολίου».

 

Θετικές αλλά και αρνητικές αντιδράσεις

για το δημοσίευμα που έκανα

ως προς τις παρενέργειες του εμβολίου.

 

Όταν λοιπόν είχα ανεβάσει αυτή την ανάρτηση, δεν δέχθηκα μόνο συγχαρητήρια. Δέχθηκα και λίαν αρνητικές αντιδράσεις από κάποια πρόσωπα που σχετίζονται ή σχετίζονταν με το Νοσοκομείο Κατερίνης.

Μάλιστα, κάποιο πρόσωπο μου έγραφε ότι όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες, ότι παρενέργειες έχουν ακόμη και τα πιο αθώα φάρμακα και επομένως όλοι έπρεπε να κάνουν το εμβόλιο.

Φυσικά, σ’ αυτές τις κραυγές απάντησα με τον τρόπο που εγώ θεωρούσα ως πιο ενδεδειγμένο.

Κι όταν άρχισαν να παρουσιάζονται, ανά την Ελλάδα και ανά τον κόσμο, πολύ σοβαρές παρενέργειες από το εμβόλιο, ακόμη και θάνατοι, τότε κάποιοι Ιατροί και κάποιοι διοικητικοί και πολιτικοί επιχείρησαν να διαψεύσουν τέτοιου είδους γεγονότα.

Επιχείρησαν να τα διαψεύσουν είτε λέγοντας ότι δεν έχει καμία σχέση το εμβόλιο με αυτά τα περιστατικά, είτε λέγοντας ότι θα ερευνηθεί το ζήτημα, είτε προεξοφλώντας άλλες αιτίες, είτε λέγοντας ότι «πρόκειται για περιστατικό σπάνιο. Είναι μία περίπτωση μεταξύ κάποιων εκατοντάδων χιλιάδων εμβολιασμών»…

Περισσότερα για το θέμα των εμβολίων που αφορούν τον κορωνοϊό, για τις παρενέργειες και για τη δημοσιοποίηση (ή μη δημοσιοποίηση) περιστατικών παρενεργειών κλπ., έκανα και πρόσφατα σε ένα δημοσίευμα που αφορά τον ένα χρόνο από τότε που η ελληνική κυβέρνηση πήρε σκληρά και δυσβάστακτα, αλλά αναποτελεσματικά μέτρα, κατά τού κορωνοϊού.

 

http://stalagmaties.blogspot.com/2021/02/19.html

 



Τα νέας μορφής εμβόλια mRNA

για τον κορωνοϊό ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ.

Έχουν πάρει «ΑΔΕΙΑ ΥΠΟ ΕΠΟΠΤΕΙΑ»

και μπορεί να αποσυρθούν ανά πάσα στιγμή.

 

Άλλωστε, τα νέας μορφής εμβόλια mRNA για τον κορωνοϊό «ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ. Έχουν πάρει «ΑΔΕΙΑ ΥΠΟ ΕΠΟΠΤΕΙΑ» και μπορεί να αποσυρθούν ανά πάσα στιγμή», υποστηρίζει ο Καθηγητής Φαρμακολογίας τού Α.Π.Θ., Δημήτρης Κούβελας.

 

https://www.el.gr/nea-taxh-2/kath-koyvelas-adeia-ypo-epopteia-pira/?fbclid=IwAR1eiyUT45LFoly5KZgpGrWpgXobLEgXTs84kkvKYQSuBWl09IzqIgHdbDU#disqus_thread

 

Επίσης, ο κ. Κούβελας έχει δηλώσει ότι «το εμβόλιο μπορεί να είναι εξίσου θανατηφόρο με τον ιό! Αφού δεν είναι ο ιός αυτός που σκοτώνει αλλά η έντονη ανοσολογική απόκριση σε αυτόν, με τον ίδιο τρόπο μπορεί να σκοτώσει και η ανοσολογική απόκριση που θα προκληθεί μέσω του εμβολίου»!

 

https://enromiosini.gr/arthrografia/%CE%BA-%CE%B4-%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%B2%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B2%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CE%B9%CE%B7-%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA/

 

Παρενέργειες, επίσης, φέρεται να υπέστη και ο ίδιος ο Καθηγητής Ιατρικής, Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος έσυρε τον χορό των εμβολιασμών μαζί με τον Πρωθυπουργό και μάλιστα μπροστά σε τηλεοπτικές κάμερες.

 

http://stalagmaties.blogspot.com/2021/02/blog-post_13.html

 

Η Ειδική Παθολόγος, Καρδιολόγος, Ερευνήτρια

και συγγραφέας βιβλίου για τους κορωνοϊούς,

Ασπασία Μιχέλη - Μπουλταδάκη,

είχε χτυπήσει έγκαιρα το καμπανάκι τού

κινδύνου για το τι μπορεί να συμβεί με τους

εμβολιασμούς, με τον τρόπο που γίνονται.

 

Θα πρέπει, ακόμη, να σημειωθεί ότι στις 30/12/2020, είχα κάνει και μια ανάρτηση που αφορούσε επιστολή τής Ιατρού, Ασπασίας Μιχέλη - Μπουλταδάκη, Ειδικής Παθολόγου, Ειδικής Καρδιολόγου, ερευνήτριας και συγγραφέως τού βιβλίου «Κορονωϊοί. Ερπητοϊοί. Οξεία νόσος. Μακροχρόνιες συνέπειες».

Η επιστολή αυτή απευθύνονταν προς τον Υπουργό Υγείας, προς γιατρούς, προς ιατρικές εταιρίες όλου τού κόσμου, καθώς και προς τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Η Ασπασία Μιχέλη - Μπουλταδάκη σ' αυτή την ανοιχτή επιστολή επισημαίνει ότι έχει αποφασιστεί εμβολιασμός όλων των ανθρώπων, χωρίς να τους ελέγξουν, αν έχουν τις προϋποθέσεις, αν είναι σε θέση να δεχτούν στον οργανισμό τους το αντιγόνο, το εμβόλιο, και να παράξουν τα «προστατευτικά όπλα».

Τα σημαντικότερα αποσπάσματα αυτής της επιστολής έχουν ως εξής: «Όλοι οι άνθρωποι, που θα εμβολιαστούν, πρέπει να υποβληθούν σε εξετάσεις, ούτως ώστε να αποφανθεί ο καθ΄ ύλην αρμόδιος και υπεύθυνος γιατρός, ΑΝ ο εμβολιαζόμενος ΜΠΟΡΕΙ να παράξει αντισώματα και κύτταρα, που θα φονεύσουν τους ιούς.

Αλλιώς, υπάρχει ο κίνδυνος ο εμβολιαζόμενος να πεθάνει.

Όχι απλά υπάρχει κίνδυνος, αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ (αν δεν μπορεί να παράξει αντισώματα και κύτταρα, που θα φονεύσουν τους ιούς)..

Ή ακόμα να ξεκινήσει μια καταστρεπτική απορρύθμιση της υγείας του με τις γνωστές συνέπειες μιας μακροχρόνιας και δυνητικά θανατηφόρου νόσου.

Ποιες, όμως, συγκεκριμένα, είναι οι εξετάσεις που θα δώσουν «πολύτιμες» πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας των υποψηφίων προς εμβολιασμό;

Μπορούν, άραγε, να γίνονται εμβολιασμοί μέσα στον Χειμώνα; Με τέτοιες θερμοκρασίες; Υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος!

Σκοπός είναι να προστατέψουμε τους ανθρώπους.

Και όχι να τους στείλουμε πριν την ώρα τους..

Ούτε να τους εισαγάγουμε σε έναν φαύλο κύκλο και σε μια, χωρίς επιστροφή, κατάσταση της υγείας και της ζωής τους»..

 

https://stalagmaties.blogspot.com/2020/12/blog-post_30.html?fbclid=IwAR0Lql5m3Jj43W1QOg4zhES0Xt9iY9Oboa6NvnUJmGhWFhEynopZjSZmnAs

 

Οι εμβολιασμένοι συνεχίζουν να είναι

ευπρόσβλητοι στον κορωνοϊό

και μετά τους εμβολιασμούς που κάνουν

και θα συνεχίσουν να κάνουν…

 

Στο μεταξύ, όπως πληροφορήθηκα, κάποιοι Ιατροί λένε σε εμβολιασμένους ότι θα πρέπει σε έξι μήνες να κάνουν τρίτη δόση εμβολιασμού και θα ακολουθήσει και άλλη δόση κλπ., (το εμβόλιο, τους λένε, έχει διάρκεια μόνο έξι μηνών) και βεβαίως τους προτρέπουν να συνεχίσουν να λαμβάνουν όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, διότι συνεχίζουν να είναι ευπρόσβλητοι στον ιό παρά τα εμβόλια που κάνουν...

 

----------------

 

* Ο Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός

είναι πτυχιούχος Α.Ε.Σ. Αθηνών,

πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Αθηνών,

δημοσιογράφος στην Κατερίνη.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009657090926

email: galanos.andreas@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός: Θετικές και αρνητικές εμπειρίες από επαφές μου με το κόμμα «ΝΙΚΗ» και με στελέχη του.

Κορυφώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου, στην Κατερίνη. (25 φωτογραφίες).

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Αποκάλυψη! Ο Δημ.Νατσιός δεν στήριζε τους υγειονομικούς σε αναστολή, επειδή, λέει, «Η ΝΙΚΗ δεν είναι κίνημα αντιεμβολιαστών»!

Η «ερώτηση» και η «επερώτηση» στη Βουλή είναι το ίδιο και το αυτό; Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά!

Αστυνομικός Δ/ντής Γ.Τζήμας: Αφανείς ήρωες των προσπαθειών μας, οι οικογένειές μας! (84 Φωτογραφίες)

Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος: Χρόνια πολλά, Έλληνες, χρόνια ευλογημένα, χαρούμενα, ειρηνικά!

Ο Γιώργος Τζήμας, ένας εξαίρετος αξιωματικός τής ΕΛ.ΑΣ., προάχθηκε στον βαθμό τού Ταξίαρχου.

Κι άλλο ευτράπελο στον Δήμο Δίου-Ολύμπου. (Δημοσιεύει ο Γιώργος Κολωνιάρης).

Χαιρετισμοί τής Παναγίας στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ελάφου Δήμου Κατερίνης (ΦΩΤΟ & VIDEO)