Και νέα επιτυχία για το Μιούζικαλ «Ζήσε την Αλήθεια σε Χιλιάδες Παραμύθια!» τού Ανδρέα Μιχαήλ (20 φωτογραφίες)







* Μ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ 2017 ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ Δ.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

* ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ

* ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ, ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΛΑΤΕΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ, ΜΕ 2 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ (17.00 & 20.00), ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 6/1/2017.


Με μια αριστουργηματική υπερπαραγωγή έκλεισε το 2017 στο Πάρκο των Χρωμάτων, στο πλαίσιο πολιτιστικών εκδηλώσεων που για δεύτερη χρονιά οργανώνει ο Δήμος Κατερίνης.
Πρόκειται για το Θεατρικό Μιούζικαλ «Ζήσε την Αλήθεια σε Χιλιάδες Παραμύθια!» που ανεβάζει ο καταξιωμένος και πολυβραβευμένος Σκηνοθέτης Ανδρέας Μιχαήλ με μικρούς και μεγαλύτερους ηθοποιούς τού Θεατρικού του Εργαστηρίου «ΑΥΛΑΙΑ».
Αυτή η μουσική παράσταση, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι τής Κυριακής 31/12/2017, γνώρισε μια νέα επιτυχία ανεβαίνοντας στο Πάρκο των Χρωμάτων αφού καταχειροκροτήθηκε από μικρούς και μεγάλους που είχαν κατακλύσει την υπαίθρια σκηνή.
Επόμενος σταθμός τού μιούζικαλ, το Δημοτικό Θέατρο Πλατέος Ημαθίας, με δύο παραστάσεις (5.00 μ.μ. και 8.00 μ.μ.), το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018.

Μια αριστουργηματική Υπερπαραγωγή
που υπογράφει ο Ανδρέας Μιχαήλ

Όπως είναι γνωστό, το έργο αυτό δεν αφορά μια απλή και συνηθισμένη θεατρική παραγωγή καθώς πρόκειται για μια πολύ ευχάριστη αλλά και εξαιρετικά ποιοτική μουσική παράσταση που για πρώτη φορά στα ελληνικά θεατρικά χρονικά σχεδιάζεται και προετοιμάζεται στην Ελληνική Περιφέρεια αλλά και παρουσιάζεται από ηθοποιούς τής Πιερίας.
Το συγκεκριμένο Θεατρικό Μιούζικαλ προσφέρει τις αλήθειες του σε μικρούς και μεγάλους θεατές, μέσα από τις καταπληκτικές ερμηνείες των ηθοποιών, μέσα από τις υπέροχες μελωδίες και τις εκπληκτικές χορογραφίες, μέσα από τα πάντοτε επίκαιρα μηνύματα του έργου που οι πρωταγωνιστές εκπέμπουν στις διάφορες σκηνές, μέσα από το γέλιο που απλόχερα προσφέρεται στους θεατές.
Πρόκειται για ένα έργο που έγραψε ο Μεγάλος Έλληνας Θεατρικός Συγγραφέας Τάκης Γεωργέλλης, το οποίο ζωντανεύει επί σκηνής ο Ανδρέας Μιχαήλ με μικρούς και μεγάλους ηθοποιούς τού Θεατρικού Εργαστηρίου ΑΥΛΑΙΑ Κατερίνης.
Αυτό το Μιούζικαλ είναι μια Αριστουργηματική Υπερπαραγωγή, που υπογράφει ο Κύπριος Σκηνοθέτης Ανδρέας Μιχαήλ και που παρουσιάζεται σε σκηνικά που φιλοτέχνησε ο πολυβραβευμένος αγιογράφος Κωνσταντίνος Ξενόπουλος, σε μουσικές που συνέθεσε, εκτέλεσε και ηχογράφησε ο Ανδρέας Ζιάκας, σε εκπληκτικές χορογραφίες που έγραψε και δίδαξε η Φούλα Σαλασίδου, αλλά και σε πολύχρωμες ενδυματολογικές εμφανίσεις που εμπνεύστηκε και δημιούργησε η Νίτσα Ξανθοπούλου.

Διανομή Ρόλων

Στο Θεατρικό Μιούζικαλ «Ζήσε την Αλήθεια σε Χιλιάδες Παραμύθια!» παρελαύνουν οι πιο γνωστοί ήρωες των παραμυθιών τής νιότης μας: Ο Παπουτσωμένος Γάτος, ο Κοντορεβυθούλης, ο Πινόκιο, η Χιονάτη και οι Νάνοι, η Κακιά Μάγισσα αλλά και η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων.
Κοντά σ’ αυτούς τους παραμυθένιους ήρωες και μέσα σ’ αυτόν τον υπέροχο κόσμο των παραμυθιών, θα βρεθεί κάποια στιγμή και η Αγάπη, ένα γλυκό και αθώο μικρό κορίτσι, που έρχεται από τη γήινη πραγματικότητα. Η Αγάπη αισθάνεται τόσο καλά μαζί με τους ήρωες των παραμυθιών, που δεν θέλει πια να φύγει από κοντά τους, δεν θέλει πια να επιστρέψει στη θλιβερή πραγματικότητα του κόσμου μας.
Αφηγήτρια είναι η Φαίη Μπίλα. Παίζουν οι ηθοποιοί Παναγιώτα Ευαγγελοπούλου (Παπουτσωμένος Γάτος), η Φαίη Μπίλα (Χιονάτη), ο Αντώνης Ηλιάδης (Πινόκιο), η Μαρία Κλαιρ Λιακοπούλου (Κοντορεβυθούλης), ο Νίκος Ραφαηλίδης (Μάγισσα), οι Θανάσης Κοτροκόης, Εύα Ζαρώτη, Λευτέρης Μπούκλας και Τάσος Μπούκλας (Νάνοι), η Πέμυ Γκαβαρδίνα (Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων) αλλά και η Αφροδίτη Κωτίδου (Αγάπη).
Στην παράσταση του Πάρκου των Χρωμάτων, παρούσα ήταν και η μαθήτρια του Ανδρέα Μιχαήλ, ηθοποιός Νίκη Κορομηλά, φοιτήτρια από τη Θεσσαλονίκη, η οποία πέρυσι υποδύονταν τον ρόλο τής Χιονάτης.

Αν και Παραμυθένιοι Ήρωες,
εκπέμπουν μηνύματα ζωής και αλήθειας!

Οι παραμυθένιοι ήρωες με τα λυτρωτικά μηνύματα Αλήθειας που εκπέμπουν, αγκαλιάζουν την Αγάπη. Και η Αγάπη με την παιδική της αθωότητα αγκαλιάζει τους ήρωες και τις αλήθειες των παραμυθιών, εμπνέεται απ’ αυτές τις αλήθειες και νικά τις μάγισσες και τα κακά τού κόσμου. Το κακό δεν νικιέται με το κακό αλλά με την Αγάπη! Αυτό, άλλωστε, είναι και το βαθύτερο νόημα της παράστασης.

«Ζήσε την Αλήθεια σε Χιλιάδες Παραμύθια»! Πρόκειται για παραμύθια που δεν έχουν καμία σχέση με τους σύγχρονους μύθους και τα ψέματα. Πρόκειται για παραμύθια που δεν είναι απατηλές ιστορίες οι οποίες οδηγούν στην άβυσσο, αλλά είναι διηγήσεις που εκπέμπουν φως, παρηγοριά, ελπιδοφόρες και λυτρωτικές αλήθειες. 














Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καθ.Ιατρικής, Ι.Κουντουράς: Διεθνείς επιστημονικές μελέτες βεβαιώνουν την ασφάλεια της Θ.Κοινωνίας έναντι λοιμώξεων!

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Τι συμβαίνει όταν ο φασισμός συμπλέει με ιδεολογίες και κυβερνήσεις τής Ε.Ε., των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Δύσης! Αυτός είναι ένας ...καλός φασισμός!

Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός: Θετικές και αρνητικές εμπειρίες από επαφές μου με το κόμμα «ΝΙΚΗ» και με στελέχη του.

Σε κλίμα συγκίνησης η τελετή ονοματοδοσίας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης σε «Χρίστος Τσολάκης».

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Αποκάλυψη! Ο Δημ.Νατσιός δεν στήριζε τους υγειονομικούς σε αναστολή, επειδή, λέει, «Η ΝΙΚΗ δεν είναι κίνημα αντιεμβολιαστών»!

Μαθητές γυμνασίου χτυπιούνται, σε κοινή θέα όλων, στην πλατεία Δημαρχείου Κατερίνης. Τετάρτη 10/4, ώρα 7.30 μ.μ. περίπου.