Συνάντηση Βουλευτών ΣΥ.ΡΙΖ.Α με Παιδαγωγούς Π.Σταθμών Ν.Π.Δ.Δ & Δ.Επιχείρησης Δ.ΚατερίνηςΤο Σάββατο 13/1/2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των βουλευτών  ΣΥ.ΡΙΖ.Α Πιερίας Ελισσάβετ (Μπέττυ)Σκούφα, Χαρίλαου Τζαμακλή και Στέργιου Καστόρη, με τους παιδαγωγούς που εργάζονται στους Παιδικούς  Σταθμούς του Ν.Π.Δ.Δ και της Δημ.Επιχείρησης του Δήμου Κατερίνης.
Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων τεκμηρίωσαν την αναγκαιότητα για την εφαρμογή του 6ωρου εργασίας και στο παιδαγωγικό προσωπικό των Δημ.Επιχειρήσεων με επέκταση της νομοθετικής ρύθμισης που ισχύει για τους παιδαγωγούς των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών.
Οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α δήλωσαν την αμέριστη  στήριξη τους για την νομοθετική επίλυση του θέματος ,στα πλαίσια της ίσης και χωρίς διακρίσεις αντιμετώπισης όλων των παιδαγωγών.

Στη συνέχεια οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την μεγάλη ικανοποίηση τους αναφορικά με την αυτοδύναμη ένταξη του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής στο Πανεπιστήμιο Δυτ.Αττικής, και ενημέρωσαν τους Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α για θεσμικά θέματα της Προσχολικής Αγωγής, που θα απασχολήσουν τον δημόσιο διάλογο το επόμενο διάστημα. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αναχώρησε για την αιωνιότητα σήμερα ο Θεολόγος, Δημήτρης Κυριακού, Διευθυντής τού Μουσικού Σχολείου Κατερίνης. (17 φωτογραφίες)

Στην Κατερίνη, ο Νευροχειρουργός Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης, που έσωσε και τη μικρή Παρασκευούλα από τον Άγ.Σπυρίδωνα. (31 φωτογραφίες)

Ο 10γλωσσος Κατερινιώτης Γ.Κυραϊλίδης, 1ος Έλληνας μέλος τού HYPIA!