Ιδρύθηκε στην Κατερίνη παράρτημα του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών Π.Α.Σ.Γ. «Καλλιπάτειρα»Την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018  συνεδρίασαν  για πρώτη φορά οι γυναίκες-μέλη του νεοσύστατου παραρτήματος Πιερίας, του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών Π.Α.Σ.Γ. «Καλλιπάτειρα».
Το παράρτημα, του οποίου συντονίστρια ορίστηκε, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και μετά από εισήγηση της Προέδρου του Σωματείου κ. Κατερίνας Παναγοπούλου, η κ. Ευαγγελία Πατέρα, ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις. 
Περισσότερες από είκοσι γυναίκες, ενεργοί πολίτες, δραστήρια μέλη της τοπικής κοινωνίας, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Σωματείου και αποτελούν τον ιδρυτικό πυρήνα του παραρτήματος Πιερίας,  ενώ -καθημερινά- φθάνουν στο Διοικητικό Συμβούλιο, μέσω της συντονίστριας, νέες αιτήσεις εγγραφών από πολλές γυναίκες και των τριών δήμων του νομού μας. 
Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, αποφασίσθηκε  από τα μέλη η πορεία της δράσης του Σωματείου για το προσεχές χρονικό διάστημα, έτσι ώστε η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο, να υποστηρίξουν με τις αποφάσεις τους την δυναμική παρουσία και συμβολή του παραρτήματος στην τοπική κοινωνία.
Παράλληλα, με ευθύνη της Συντονίστριας, απαντήθηκαν ζητήματα και προβληματισμοί σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του Σωματείου, δόθηκαν κατευθύνσεις,  ενώ τα μέλη είχαν την δυνατότητα να εξοικειωθούν με το μέχρι σήμερα έργο του ΠΑΣΓ «Καλλιπάτειρα» μέσω σχετικού  υλικού.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση του σωματείου μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 6974552749, στην ηλεκτρονική διεύθυνση kallipateirapierias@gmail.com και στην ιστοσελίδα www.kallipatira.org

Π.Α.Σ.Γ «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ»
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΤΕΡΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Π.Τζιώκα: Στην ελληνική παράδοση, ο πόθος τής ζωής συμβαδίζει με την ελευθερία! (+ 32 ΦΩΤΟ)

Συνάντηση Αγάπης τής Λίνας Τουπεκτσή στο Γηροκομείο τής Ι.Μητροπόλεως Κίτρους (+ 25 ΦΩΤΟ)

Η.Χατζηχριστοδούλου: Χωρίς υγιείς επιχειρήσεις η Ελλάδα δεν μπορεί να έχει μέλλον! (+ 34 ΦΩΤΟ)

Γ.Νταντάμης: Πρόγραμμα για έναν Δήμο Κατερίνης που αξίζει και που θέλεις να ζεις! (+ 179 ΦΩΤΟ)

Ας σεβαστούμε τη διπλή γιορτή τής 25ης Μαρτίου, ας μη χαλάσουμε την παρέλαση…

Γ. Νταντάμης: Λειτούργημα η πολιτική, όχι επάγγελμα. Είμαστε Φάρος Ελπίδας για τον Δ.Κατερίνης! (+ 181 ΦΩΤΟ)

Η Μελίνα Ταξίδου, Υποψ.Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνης με τον Γ.Νταντάμη.

Ανεξάρτητο και πολύχρωμο Συνδυασμό για τον Δ.Κατερίνης ανακοίνωσε ο Γιώργος Νταντάμης (24 ΦΩΤΟ)

Σεβαστέ μας Παπά-Μιχάλη, σ’ ευχαριστούμε πολύ για την Αγάπη σου και την προσφορά σου!

Πρόγραμμα εορτασμού 25ης Μαρτίου στον Δήμο Δίου-Ολύμπου