Ιδρύθηκε στην Κατερίνη παράρτημα του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών Π.Α.Σ.Γ. «Καλλιπάτειρα»Την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018  συνεδρίασαν  για πρώτη φορά οι γυναίκες-μέλη του νεοσύστατου παραρτήματος Πιερίας, του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών Π.Α.Σ.Γ. «Καλλιπάτειρα».
Το παράρτημα, του οποίου συντονίστρια ορίστηκε, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και μετά από εισήγηση της Προέδρου του Σωματείου κ. Κατερίνας Παναγοπούλου, η κ. Ευαγγελία Πατέρα, ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις. 
Περισσότερες από είκοσι γυναίκες, ενεργοί πολίτες, δραστήρια μέλη της τοπικής κοινωνίας, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Σωματείου και αποτελούν τον ιδρυτικό πυρήνα του παραρτήματος Πιερίας,  ενώ -καθημερινά- φθάνουν στο Διοικητικό Συμβούλιο, μέσω της συντονίστριας, νέες αιτήσεις εγγραφών από πολλές γυναίκες και των τριών δήμων του νομού μας. 
Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, αποφασίσθηκε  από τα μέλη η πορεία της δράσης του Σωματείου για το προσεχές χρονικό διάστημα, έτσι ώστε η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο, να υποστηρίξουν με τις αποφάσεις τους την δυναμική παρουσία και συμβολή του παραρτήματος στην τοπική κοινωνία.
Παράλληλα, με ευθύνη της Συντονίστριας, απαντήθηκαν ζητήματα και προβληματισμοί σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του Σωματείου, δόθηκαν κατευθύνσεις,  ενώ τα μέλη είχαν την δυνατότητα να εξοικειωθούν με το μέχρι σήμερα έργο του ΠΑΣΓ «Καλλιπάτειρα» μέσω σχετικού  υλικού.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση του σωματείου μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 6974552749, στην ηλεκτρονική διεύθυνση kallipateirapierias@gmail.com και στην ιστοσελίδα www.kallipatira.org

Π.Α.Σ.Γ «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ»
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΤΕΡΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γυναίκα πήγε για Τεστ Παπ και ζήτησε γυναίκα νοσοκόμα, αλλά ήρθε άντρας με μούσι που δήλωνε …γυναίκα!

Θ.Λιακόπουλος: Ήρθε η ώρα τής Αλλαγής για τον Δ.Κατερίνης!

Με τον Γιώργο Νταντάμη συμπαρατάσσεται ο Πόλυς Παπαγεωργίου.

Υπόλογοι επιστήμονες επειδή ...χρησιμοποιούν ιατρικούς όρους μη αρεστούς σε εκπροσώπους της κοινότητας των ΛΟΑΤΚΙ !

Ανεξάρτητο και πολύχρωμο Συνδυασμό για τον Δ.Κατερίνης ανακοίνωσε ο Γιώργος Νταντάμης (24 ΦΩΤΟ)

Ο 10γλωσσος Κατερινιώτης Γ.Κυραϊλίδης, 1ος Έλληνας μέλος τού HYPIA!

Κ.Κουκοδήμος: Όταν ανακοινώσω υποψήφιος για τον Δ.Κατερίνης, θα είναι με στήριξη της ΝΔ !

Δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού στο 4ο Γυμνάσιο - Λύκειο Κατερίνης, από Αντιπροσωπεία τής ΤΑΙΠΕΙ στην Ελλάδα.

Ο Αθανάσιος Λιακόπουλος, Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης.