Βραβεύσεις και νέων Πιεριέων στο VI Διεθνές Φεστιβάλ Δημιουργικότητας
Η Αναστασία Κυραϊλίδη, μαθήτρια 1ης Λυκείου τού Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, που συμμετείχε στον Διαγωνισμό πιάνου. 

* Υπό την αιγίδα των Υπ.Πολιτισμού & Τουρισμού, του Προξενείου Ουκρανίας, του Δ.Κατερίνης, του Ελλ.Τουριστικού Κέντρου Ουκρανίας και του Οργανισμού «Η Τέχνη τού Χορού».

Παρουσίαση Θέματος,
αλλά & 114 Φωτογραφίες:
Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός *

Βραβεύσεις και Πιεριέων περιλάμβανε το VI Διεθνές Φεστιβάλ και ο Διαγωνισμός Παιδικής και Νεανικής Δημιουργικότητας «Φως στις παλάμες σου», που άρχισε την Πρωτομαγιά και ολοκληρώθηκε στις 7 Μαΐου 2018 στην Παραλία Κατερίνης και στην πόλη τής Κατερίνης.
Οι βραβεύσεις έγιναν στο Συνεδριακό Κέντρο τού Δήμου Κατερίνης.
Η Διοργάνωση
Το Φεστιβάλ ήταν υπό την αιγίδα τού Υπουργείου Πολιτισμού τής Ελλάδας, του Υπουργείου Τουρισμού τής Ελλάδας, του Προξενείου τής Ουκρανίας στη Θεσσαλονίκη, του Δήμου Κατερίνης, του Τουριστικού Κέντρου τής Ελλάδας στην Ουκρανία, του Οργανισμού «Η Τέχνη τού Χορού», του Τουριστικού Πράκτορα «Μπίλι Ρόσι Τουρ».
Οι εκδηλώσεις περιλάμβαναν Διαγωνισμούς Τραγουδιού, Πιάνου, Χορογραφίας, Ζωγραφικής, ενώ οι Κατηγορίες Διαγωνισμού σχετίζονταν με Φωνητική, Χορογραφία, Μουσικό Όργανο, Τσίρκο και Αθλητικά Προγράμματα, Ζωγραφική αλλά και Θέατρο Μόδας.

Master Class από την Κριτική Επιτροπή τού Φεστιβάλ
Χορογραφία: ModernFloor workΧορογράφος, Natali Legai.
Χορογραφία: Free Jazz. Χορογράφος, Roman Gorbach.

Ζωγραφική: Τεχνική σκίτσο ή γρήγορα σχέδια. Ζωγράφος, Pshenyshna Iryna

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αναχώρησε για την αιωνιότητα σήμερα ο Θεολόγος, Δημήτρης Κυριακού, Διευθυντής τού Μουσικού Σχολείου Κατερίνης. (17 φωτογραφίες)

Στην Κατερίνη, ο Νευροχειρουργός Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης, που έσωσε και τη μικρή Παρασκευούλα από τον Άγ.Σπυρίδωνα. (31 φωτογραφίες)

Ο 10γλωσσος Κατερινιώτης Γ.Κυραϊλίδης, 1ος Έλληνας μέλος τού HYPIA!