Μεγάλη η συμμετοχή Νεοδημοκρατών Πιερίας στην ομιλία Μητσοτάκη στη Δ.Ε.Θ. (+ 51 ΦΩΤΟ)




Παρουσίαση θέματος,
Φωτογραφικό υλικό:
Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός *






Παρά το γεγονός ότι για τη συμμετοχή πολιτών στην ομιλία Μητσοτάκη στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, οι προσκλήσεις που διέθετε η Νέα Δημοκρατία δεν ήταν (και δεν θα μπορούσαν να ήταν) απεριόριστες δεδομένου ότι υπήρχε ενδιαφέρον συμμετοχής χιλιάδων πολιτών από όλη τη Χώρα, εν τούτοις ήταν αρκετά μεγάλη η συμμετοχή των Νεοδημοκρατών τής Πιερίας στην εκδήλωση που οργάνωσε το κόμμα τής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη μεγάλη αίθουσα του Βελλίδειου.





Επίσης, αν και η ομιλία Μητσοτάκη μεταδίδονταν ζωντανά από την τηλεόραση, αρκετοί Νεοδημοκράτες τής Πιερίας επιδίωξαν και εξασφάλισαν έγκαιρα μια πρόσκληση για να δουν από κοντά και να ακούσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς επίσης και για να έρθουν σε επαφή με Βουλευτές, παράγοντες καθώς και άλλα στελέχη τής Νέας Δημοκρατίας που ήρθαν από άλλες περιοχές.




Πριν από την ομιλία τού Προέδρου τής Νέας Δημοκρατίας γίνονταν συζητήσεις μεταξύ Νεοδημοκρατών για το τί θα πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση. Ωστόσο, μετά από την ομιλία του, οι Νεοδημοκράτες -και μάλιστα, όχι μόνο τής Πιερίας- εξέφραζαν τον θαυμασμό και τον ενθουσιασμό τους για όλα όσα είπε, εξήγγειλε και δεσμεύτηκε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή όπου, ουσιαστικά, η κρίση δεν έχει φύγει από την Ελλάδα. 





Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χειροκροτήθηκε πάρα πολλές φορές. Ιδιαίτερα όμως χειροκροτήθηκε όταν, με δυνατή φωνή, ανακοίνωσε ότι θα καταψηφίσει τη Συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ για το Σκοπιανό ζήτημα, ενώ, εφόσον η Συμφωνία Τσίπρα για το Σκοπιανό ζήτημα δεν θα ψηφιστεί από τη Βουλή, τότε η συζήτηση με το γειτονικό κράτος θα αρχίσει ξανά από την αρχή. 



Μετά το πέρας τής εκδήλωσης, πολύς κόσμος, για πάνω από μία ώρα, βρισκόταν στα σκαλιά, στο πεζοδρόμιο και στον δρόμο μπροστά στο Βελλίδειο. Πρώην Υπουργοί, Ευρωβουλευτές, παράγοντες, στελέχη, απλά μέλη τής Νέας Δημοκρατίας, καθώς επίσης και αρκετοί Πιεριείς βρήκαν την ευκαιρία επαφών, συζητήσεων, αλλά και αναμνηστικών φωτογραφιών. 



Επιλογή από τις φωτογραφίες αυτές δημοσιεύονται σήμερα εδώ. Οι περισσότερες έχουν σχέση με την παρουσία Πιεριέων οι οποίοι ήταν βέβαια διασκορπισμένοι μέσα στο πλήθος, γι’ αυτό και δεν ήταν δυνατόν να εντοπιστούν όλοι και να ληφθεί φωτογραφία τους. 

Ακολουθούν 51 φωτογραφίες από τη συμμετοχή Νεοδημοκρατών Πιερίας 
στην ομιλία Μητσοτάκη στη Δ.Ε.Θ.




















































Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι μασκαράδες, οι υποκριτές και οι ραγιάδες. (Κάποτε οι μάσκες πέφτουν... και όλα αποκαλύπτονται).

Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός: Θετικές και αρνητικές εμπειρίες από επαφές μου με το κόμμα «ΝΙΚΗ» και με στελέχη του.

Το νέο τραγούδι (σε video) των Στ. & Ι. Δαμιανίδη, επιγράφεται «Φωνάζω!», και είναι αφιερωμένο στις κακοποιημένες γυναίκες!

Κι άλλο ευτράπελο στον Δήμο Δίου-Ολύμπου. (Δημοσιεύει ο Γιώργος Κολωνιάρης).

Εικαστικά έργα της Αγγελικής Σιάμου συνοδεύουν την παρουσίαση της νέας επετειακής ετικέτας για το Κτήμα Κούρτη. (+ 16 ΦΩΤΟ & 1 VIDEO).

Αποκάλυψη! Ο Δημ.Νατσιός δεν στήριζε τους υγειονομικούς σε αναστολή, επειδή, λέει, «Η ΝΙΚΗ δεν είναι κίνημα αντιεμβολιαστών»!

Ο Δήμαρχος Κώστας Δημόπουλος είναι παρών στη μάχη των μεταρρυθμίσεων στο Δήμο Δίου-Ολύμπου

Ν.Κάκκαλος, Σ.Μουμτζής & Π.Παπασαραντόπουλος παρουσιάζουν το βιβλίο τού Αντ.Ζαρκανέλα "Η κόκκινη βία τη δεκαετία τού '40 στην Πιερία".

Πλήθος τουρκικών λέξεων στο καθημερινό μας λεξιλόγιο, κάποιες εκ των οποίων τις νομίζουμε ...ελληνικές!

Αν λέμε όχι στη λεκτική βία, ας πούμε όχι και στον βιασμό των λέξεων που υποκρύπτουν βία! (+ 43 ΦΩΤΟ)