Συναυλία τής Πολυτονικής για τις γερόντισσες του Εκκλ. Γηροκομείου Ι.Μ. Κίτρους.


Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τις γερόντισσες της Μονάδας Φιλοξενίας Ηλικιωμένες στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο τής Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018.

Η Πολυτονική Ορχήστρα Κατερίνης, με μαέστρο τον Παναγιώτη Λυμπανοβνό, επέλεξε να διοργανώσει συναυλία-αφιέρωμα στην ημέρα ατόμων τής τρίτης ηλικίας, στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κατερίνης


Η διευρυμένη σύνθεση της Ορχήστρας -με κλασικά και λαϊκά μουσικά όργανα- της επέτρεψε να έχει πρόσβαση σε ευρύ μουσικό ρεπερτόριο, κάτι το οποίο και το απόλαυσαν οι γερόντισσες, το προσωπικό καθώς και οι συγγενείς.
Η ορχήστρα ήταν πολυμελής και συνοδεύονταν στο τραγούδι από τη Μαρία Δραγασιά και τον Κωνσταντίνος Καψάλης.

Ο μαέστρος Παναγιώτης Λυμπανοβνός καθώς και η Πρόεδρος Παναγιώτα Τρύπου έδειξαν συγκινημένοι από την προσήλωση των γεροντισσών στο μουσικό πρόγραμμα. Η Πρόεδρος, μάλιστα, σε σύντομη ομιλία της αναφέρθηκε στο περιεχόμενο τής εορτής σχετικά με την τρίτη ηλικία. 


Ο Υποδιευθυντής τής Μονάδας Φιλοξενίας Ηλικιωμένων, Ιωάννης Πουλατσίδης, ευχαρίστησε θερμά τα μέλη τής ορχήστρας, τον Μαέστρο καθώς και την Πρόεδρο, ενώ θαύμασε το φιλανθρωπικό μουσικό έργο της Ορχήστρας.
Επίσης, ο κ. Πουλατσίδης εξήγησε στις γερόντισσες πως τα παιδιά αυτά διοργανώνουν πολύ συχνά φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και έτσι, τη συγκεκριμένη ημέρα, επέλεξαν τον χώρο τού Εκκλησιαστικού Γηροκομείου τής Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους.

Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, ενθάρρυνε τη Διοίκηση και τα στελέχη τής Πολυτονικής Ορχήστρας Κατερίνης για μια ακόμη μουσική συνάντηση κατά τις εορτές των Χριστουγέννων. Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Αστυνομικός Χρήστος Γραμματικόπουλος, ο τυχερός στην κοπή πίτας τού Συνδέσμου Αποστράτων Ν.Πιερίας

Άγιος Παΐσιος: Η λύση που θα δοθεί στο Σκοπιανό, μακροπρόθεσμα θα είναι υπέρ τής Ελλάδας (1991).

Με ευχές, τραγούδια και …απρόοπτα, η κοπή πίτας στη Θρακική Εστία Κατερίνης. (27 ΦΩΤΟ)

Κοπή Βασιλόπιτας 2019 από τον Αθλητικό Σύλλογο «Αίολος Κατερίνης»

Ο Σπύρος Κουλκουδίνας, ο τυχερός στην κοπή πίτας τής Θρακικής Εστίας Κατερίνης.

Ευχαριστίες Δημητρίου και Ολυμπίας Γιώτσα προς τους Ανάργυρους Ιατρούς, Ευγένιο και Ευρυβιάδη Μπαϊραμίδη, για την τρίτη επιτυχή χειρουργική επέμβαση στη μικρή Παρασκευούλα!

Την Υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου ανακοίνωσε ο Ευάγγελος Γερολιόλιος. (22 φωτογραφίες)

Κ.Κουκοδήμος: Όταν ανακοινώσω υποψήφιος για τον Δ.Κατερίνης, θα είναι με στήριξη της ΝΔ !

Ο Αστυνομικός Χρήστος Γραμματικόπουλος, Υποψ.Σύμβουλος με τον Γ.Νταντάμη.

Συλλαλητήριο στην Κατερίνη για τη Μακεδονία (22.1.2019)