Συναυλία τής Πολυτονικής για τις γερόντισσες του Εκκλ. Γηροκομείου Ι.Μ. Κίτρους.


Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τις γερόντισσες της Μονάδας Φιλοξενίας Ηλικιωμένες στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο τής Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018.

Η Πολυτονική Ορχήστρα Κατερίνης, με μαέστρο τον Παναγιώτη Λυμπανοβνό, επέλεξε να διοργανώσει συναυλία-αφιέρωμα στην ημέρα ατόμων τής τρίτης ηλικίας, στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κατερίνης


Η διευρυμένη σύνθεση της Ορχήστρας -με κλασικά και λαϊκά μουσικά όργανα- της επέτρεψε να έχει πρόσβαση σε ευρύ μουσικό ρεπερτόριο, κάτι το οποίο και το απόλαυσαν οι γερόντισσες, το προσωπικό καθώς και οι συγγενείς.
Η ορχήστρα ήταν πολυμελής και συνοδεύονταν στο τραγούδι από τη Μαρία Δραγασιά και τον Κωνσταντίνος Καψάλης.

Ο μαέστρος Παναγιώτης Λυμπανοβνός καθώς και η Πρόεδρος Παναγιώτα Τρύπου έδειξαν συγκινημένοι από την προσήλωση των γεροντισσών στο μουσικό πρόγραμμα. Η Πρόεδρος, μάλιστα, σε σύντομη ομιλία της αναφέρθηκε στο περιεχόμενο τής εορτής σχετικά με την τρίτη ηλικία. 


Ο Υποδιευθυντής τής Μονάδας Φιλοξενίας Ηλικιωμένων, Ιωάννης Πουλατσίδης, ευχαρίστησε θερμά τα μέλη τής ορχήστρας, τον Μαέστρο καθώς και την Πρόεδρο, ενώ θαύμασε το φιλανθρωπικό μουσικό έργο της Ορχήστρας.
Επίσης, ο κ. Πουλατσίδης εξήγησε στις γερόντισσες πως τα παιδιά αυτά διοργανώνουν πολύ συχνά φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και έτσι, τη συγκεκριμένη ημέρα, επέλεξαν τον χώρο τού Εκκλησιαστικού Γηροκομείου τής Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους.

Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, ενθάρρυνε τη Διοίκηση και τα στελέχη τής Πολυτονικής Ορχήστρας Κατερίνης για μια ακόμη μουσική συνάντηση κατά τις εορτές των Χριστουγέννων. 



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καθ.Ιατρικής, Ι.Κουντουράς: Διεθνείς επιστημονικές μελέτες βεβαιώνουν την ασφάλεια της Θ.Κοινωνίας έναντι λοιμώξεων!

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Τι συμβαίνει όταν ο φασισμός συμπλέει με ιδεολογίες και κυβερνήσεις τής Ε.Ε., των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Δύσης! Αυτός είναι ένας ...καλός φασισμός!

Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός: Θετικές και αρνητικές εμπειρίες από επαφές μου με το κόμμα «ΝΙΚΗ» και με στελέχη του.

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Σε κλίμα συγκίνησης η τελετή ονοματοδοσίας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης σε «Χρίστος Τσολάκης».

Αποκάλυψη! Ο Δημ.Νατσιός δεν στήριζε τους υγειονομικούς σε αναστολή, επειδή, λέει, «Η ΝΙΚΗ δεν είναι κίνημα αντιεμβολιαστών»!

Μαθητές γυμνασίου χτυπιούνται, σε κοινή θέα όλων, στην πλατεία Δημαρχείου Κατερίνης. Τετάρτη 10/4, ώρα 7.30 μ.μ. περίπου.