Διαβούλευση του Κ.Κουκοδήμου και της «Εκκίνησης» με τους Δημότες τής Κατερίνης.



Το πρωί τής Τετάρτης 27 Φεβρουαρίου 2019, από τα Γραφεία τής «Εκκίνησης» στάλθηκε σε όλα τα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης μια ανακοίνωση περί διαβούλευσης του Υποψήφιου Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου αλλά και του Συνδυασμού του «Εκκίνηση» με τους Δημότες τού Δήμου Κατερίνης. Η διαβούλευση αφορά την κατάθεση απόψεων των Δημοτών σχετικά με τη συγκρότηση του προεκλογικού προγράμματος που ετοιμάζει ο κ. Κουκοδήμος
Ολόκληρη η ανακοίνωση του Συνδυασμού "Εκκίνηση" έχει ως εξής: 

"Για την Εκκίνηση η διαβούλευση
δεν είναι «σύνθημα», είναι δέσμευση!
H "Εκκίνηση" ανοίγει τη διαβούλευση με τους δημότες, καταρτίζει το πρόγραμμα της και καταθέτει τις προτάσεις της, ζητώντας τη δική σας γνώμη. 
Στόχος να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, να κάνουμε μια νέα αρχή. 
Οι προτάσεις μας θα αφορούν όλους τους άξονες και τους τομείς ενδιαφέροντος όπως θέματα καθημερινότητας,  υγεία - πρόνοια,  αθλητισμό,  πολιτισμό, θέματα νεολαίας, παιδείας, αγροτικής ανάπτυξης, τουρισμού, την πόλη και τις δημοτικές μας κοινότητες.
Σας προσκαλούμε επιλέγοντας το  σύνδεσμο https://koukodimos.gr/protaseis/  να καταθέσετε  την άποψή σας για τις πρώτες τέσσερις προτάσεις  της Εκκίνησης:

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ  
·        Προτείνουμε Αρχιτεκτονική παρέμβαση στα υφιστάμενα κτίρια της πόλης, ώστε να αποκτήσει χρώμα και ταυτότητα το κέντρο της Κατερίνης. Οι παρεμβάσεις θα γίνουν ύστερα από διαβούλευση του δήμου με τους ιδιοκτήτες των κτιρίων,  με βάση μελέτη που θα εκπονήσει ο δήμος. Η ένταξη των αλλαγών αυτών σε ευρωπαϊκά προγράμματα  χρηματοδότησης παρέχει εγγυήσεις υλοποίησης τους.
·        Πλατανόδασος Νεοκαισάρειας και κοίτη ποταμού Πέλεκα σημεία αναφοράς για την πόλη της Κατερίνης. Προτείνουμε ήπιες αρχιτεκτονικές παρεμβάσεις για την πρόσβαση και την ανάδειξη τους. Τοποθετούμε υπαίθρια όργανα γυμναστικής προκειμένου να μετατραπούν σε χώρους άθλησης, αναψυχής και περιπάτου. Το Πλατανόδασος Νεοκαισάρειας είναι ο φυσικός μας πλούτος. Του δίνουμε πνοή, το αναβαθμίζουμε, το μετατρέπουμε σε σημείο συνάντησης και αναψυχής για όλους τους δημότες.
·        Η τοπική λαϊκή αγορά προϊόντων πρέπει να αναβαθμιστεί. Προτείνουμε  την κατασκευή  σύγχρονου μόνιμου στεγασμένου χώρου  που θα πληροί όλες τις προδιαγραφές και θα παρέχει ασφάλεια και συνθήκες υγιεινής για τους εργαζόμενους και τους επισκέπτες.
·        Προτείνουμε τη δημιουργία ανοιχτών φυλασσόμενων χώρων στάθμευσης στις εισόδους της πόλης για τη στάθμευση των οχημάτων, τουριστικών λεωφορείων κ.α. Ταυτόχρονη μεταφορά των επιβατών από τους χώρους στάθμευσης στο κέντρο, με φιλικά προς το περιβάλλον, μέσα μεταφοράς, πχ. ποδήλατα ή mini bus.


*Ο σύνδεσμος για να καταθέσετε τις προτάσεις σας είναι στην ιστοσελίδα https://koukodimos.gr/ 
στην ενότητα «Θέλουμε τη γνώμη σου» https://koukodimos.gr/protaseis/ "

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καθ.Ιατρικής, Ι.Κουντουράς: Διεθνείς επιστημονικές μελέτες βεβαιώνουν την ασφάλεια της Θ.Κοινωνίας έναντι λοιμώξεων!

Λαογραφικό μουσείο στο 19ο Νηπιαγωγείο Κατερίνης με δυνατότητες επίσκεψης! (70 φωτογραφίες).

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Μαθητές γυμνασίου χτυπιούνται, σε κοινή θέα όλων, στην πλατεία Δημαρχείου Κατερίνης. Τετάρτη 10/4, ώρα 7.30 μ.μ. περίπου.

Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός: Θετικές και αρνητικές εμπειρίες από επαφές μου με το κόμμα «ΝΙΚΗ» και με στελέχη του.

Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο το Ετήσιο Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής του Δήμου Κατερίνης.

Η (χαμένη) Ελληνική Παράδοση του Ενικού στις σχέσεις των Ελλήνων [Έρευνα]

Την Υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου ανακοίνωσε ο Ευάγγελος Γερολιόλιος. (22 φωτογραφίες)