Χ.Μπρουσκέλης: Η πολιτική δεν είναι μόνο μάχες και ένταση, υπάρχουν και στιγμές χαλάρωσης.


Παρουσίαση θέματος,
Φωτογραφικό υλικό:
Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός *

Μια πραγματική μέθεξη (=ψυχική συνάντηση, επαφή, επικοινωνία) ήταν η συνάντηση που οργάνωσε η ΝΟΔΕ Πιερίας με προσκεκλημένους δημοσιογράφους, ραδιοφωνικούς παραγωγούς και μπλόγκερς τής Πιερίας στο εστιατόριο (ουζερί - τσιπουράδικο) «Μέθεξις», που βρίσκεται κοντά στο υπό ανέγερση πολιτιστικό μέγαρο της πόλης.
Ήταν μια συνάντηση σε στιγμές χαλάρωσης, θέμα που σχολίασε και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Χαράλαμπος Μπρουσκέλης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η πολιτική δεν είναι μόνο μάχες, δεν είναι μόνο ένταση, είναι και στιγμές χαλάρωσης». Και συμπλήρωσε, επισημαίνοντας; «Και επειδή με όλους εσάς (δημοσιογράφους και μπλόγκερς) θα έχουμε μία καθημερινότητα στην επικοινωνία και στην επαφή μας, ήθελα να κάνουμε αυτή τη συνάντηση για να αναθερμάνουμε λίγο τη σχέση μας».
Ο κ. Μπρουσκέλης αναφέρθηκε, επίσης, και στο ζήτημα της συνεργασίας τού κορυφαίου κομματικού οργάνου τής Νέας Δημοκρατίας με τους ανθρώπους που εργάζονται ή ασχολούνται με την τοπική ενημέρωση. «Είναι η πρώτη συνάντηση που έχουμε, θα ακολουθήσουν και άλλες. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή συνεργασία, τουλάχιστον μέχρι τη λήξη τής θητείας μου, όποτε αυτή επέλθει. Σας ευχαριστώ για όλα εκ των προτέρων», είπε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πιερίας.
Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, έκανε λόγο και για προβλήματα που τυχόν προκύψουν σε σχέση με τη λειτουργία και τις αρμοδιότητες της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, γι’ αυτό και ζήτησε από τους ανθρώπους τής ενημέρωσης να γίνονται επαφές για τη λύση των όποιων τυχόν προβλημάτων: «Θα ήθελα έτσι μια σχέση ειλικρινούς συνεργασίας. Οτιδήποτε «κακώς κείμενο» υπάρχει -διότι θα υπάρχουν και τέτοια (κακώς κείμενα)- να έχουμε μια άμεση επαφή και επικοινωνία για να τα λύνουμε όλα εν τη γενέσει τους. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».
Τέλος, αναφερόμενος στη συνεργασία τής ΝΟΔΕ Πιερίας με τους Δημάρχους τού Νομού, δήλωσε: «Με όλους τούς Δημάρχους (τής Πιερίας) έχω εξαίρετη συνεργασία». 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καθ.Ιατρικής, Ι.Κουντουράς: Διεθνείς επιστημονικές μελέτες βεβαιώνουν την ασφάλεια της Θ.Κοινωνίας έναντι λοιμώξεων!

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Τι συμβαίνει όταν ο φασισμός συμπλέει με ιδεολογίες και κυβερνήσεις τής Ε.Ε., των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Δύσης! Αυτός είναι ένας ...καλός φασισμός!

Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός: Θετικές και αρνητικές εμπειρίες από επαφές μου με το κόμμα «ΝΙΚΗ» και με στελέχη του.

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Σε κλίμα συγκίνησης η τελετή ονοματοδοσίας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης σε «Χρίστος Τσολάκης».

Αποκάλυψη! Ο Δημ.Νατσιός δεν στήριζε τους υγειονομικούς σε αναστολή, επειδή, λέει, «Η ΝΙΚΗ δεν είναι κίνημα αντιεμβολιαστών»!

Μαθητές γυμνασίου χτυπιούνται, σε κοινή θέα όλων, στην πλατεία Δημαρχείου Κατερίνης. Τετάρτη 10/4, ώρα 7.30 μ.μ. περίπου.