Ο Ζάεφ συγχαίρει Τσίπρα και Μητσοτάκη... επειδή αποδεικνύουν έμπρακτα την πίστη τους στη Συμφωνία των Πρεσπών!

 


 Από το Χρονολόγιο (facebook) 

του Παιδίατρου, Απόστολου Ζέρβα. 


ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ 


• Οι τότε προεκλογικές δηλώσεις ( 2019 ) του νυν απερχομένου Πρωθυπουργού για δήθεν επαναδιαπραγμάτευση - ακύρωση της επαίσχυντης Συμφωνίας των Πρεσπών όταν θα γινόταν Πρωθυπουργός, είχαν γίνει προφανώς στα πλαίσια υφαρπαγής της ψήφου των Ελλήνων , κυρίως των υπερήφανων Μακεδόνων ..

• Ο κ. Μητσοτάκης επέτρεψε να γίνει άλλο ένα Εθνικό και Πολιτιστικό έγκλημα στην ευαίσθητη περιοχή της Φλώρινας (εκεί δρουν φιλοσκοπιανές οργανώσεις) όπου ιδρύθηκε ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ , ενώ δεν υπάρχει τέτοια γλώσσα , καθώς είναι Βουλγαρική διάλεκτος ..

• Αποτέλεσμα της εξέλιξης αυτής είναι οι ευχαριστίες του κ. Зоран Заев (Ζόραν Ζάεφ) προς τον πρώην Πρωθυπουργό κ.Τσίπρα και τον κ. Μητσοτάκη , διότι έμπρακτα αποδεικνύουν την πίστη τους και την δέσμευση τους για οικοδόμηση ειλικρινούς φιλίας και καλής γειτονίας ( μόνον που αυτό αποτελεί μονομερή πράξη ) ..

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με συμμετοχή τού Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πιερίας, τελέστηκε στη Ν.Χράνη, πανηγυρική Θ.Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίας Ειρήνης, προστάτιδας της πρ. Χωροφυλακής.

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Σωτήρης Γκούνας: Τις πταίει;

Έκθεση παραδοσιακών φορεσιών, ομιλία και τραγούδια για τη Μακεδονία. (+ 42 ΦΩΤΟ)

Ξεχειλίζει το ποτάμι τής λαϊκής οργής εναντίον τού κυβερνητικού εκβιασμού και του διχασμού.

Ο Δήμαρχος Κώστας Δημόπουλος είναι παρών στη μάχη των μεταρρυθμίσεων στο Δήμο Δίου-Ολύμπου

Απολογία Κυριακάκη για την ιδιότητα με την οποία συμμετείχε στο μνημόσυνο των πρώτων πεσόντων τού εμφυλίου στο Λιτόχωρο.