Ο Εισαγγελέας Κατερίνης πότε θα ασκήσει διώξεις για θανάτους στο Νοσοκομείο, δήθεν από covid, το 2020; ;

 






 Από το Χρονολόγιο (facebook) 

του Παιδίατρου, Απόστολου Ζέρβα. 


ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ( COVID ) ;;;


• Με μάτια δακρύβρεχτα γράφω την ανάρτηση αυτή ως φόρο τιμής στον κεκοιμημένο Αντώνη , ο οποίος ήταν για εμένα πατέρας και διδάσκαλος στην ζωή μου .. 

• Ασθένησε στις 21 Νοεμβρίου 2020 ( εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου ) και φυσικά έτρεξα για να τον εξετάσω καθώς είχε μόνον υψηλό πυρετό ( 39 ) δίχως κλινικά ευρήματα ..

Επειδή ήταν σε ληθαργική κατάσταση και δεν προσελάμβανε υγρά διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης την 1η Δεκεμβρίου , μάλιστα στην μονάδα COVID , όπου υπεύθυνος Ιατρός ήταν συνάδελφος Χειρουργός .. 

• Απεβίωσε στις 17 Δεκεμβρίου 2020 σε ηλικία 83 ετών με διάγνωση : Αναπνευστική ανεπάρκεια - Πνευμονία ( Covid 19 )

• Ο συνάδελφος ο οποίος υπογράφει 

το Ιατρικό Πιστοποιητικό Θανάτου ονομάζεται Δημήτριος , όχι Αντώνιος όπως αναγράφεται , άρα πρόκειται για πλαστογραφία Δημοσίου εγγράφου .. 

• Το αποτέλεσμα για αντισώματα έναντι του κορωνοϊού είναι θετικό ( 3,48 με βάση το 1,0 ) και έγινε στις 30 Νοεμβρίου ..

• Αγαπητοί συνάδελφοι Ιατροί του Νοσοκομείου Κατερίνης η αιτία θανάτου του πολυαγαπημένου μου Αντώνη ήταν κατά την ταπεινή μου άποψη Ενδονοσοκομειακή Λοίμωξη ..

• Η Ιατρική είναι η ανώτερα των Επιστημών και οι λειτουργοί της οφείλουν να έχουν υψηλό επίπεδο γνώσεων - κριτική σκέψη και σοβαρότητα κατά την  αντιμετώπιση των καταστάσεων και τέλος να αναζητούν τα αποδεικτικά στοιχεία ( εργαστηριακές εξετάσεις ) ..

• Με αφορμή την θλιβερή προσωπική περιπέτεια θα αναφερθώ και σε ένα ακόμη περιστατικό θανάτου , στο οποίο αιτία θανάτου θεωρείται ο κορωνοϊός , όμως η νεκροτομή έδειξε τρώση της τραχείας κατά την διασωλήνωση ..😢

• Αξιότιμε κ. Εισαγγελέα Κατερίνης θεωρώ ότι πρέπει κάποτε να ασκήσετε αυτεπάγγελτη έρευνα για τους εκατοντάδες θανάτους που έχουν συμβεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης ( μέχρις σήμερα άνω των 700 ) καθώς υπάρχουν μαρτυρίες πολλών συγγενών για θανάτους προσφιλών προσώπων που φέρουν ως αιτία την λοίμωξη από κορωνοϊό ..



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με συμμετοχή τού Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πιερίας, τελέστηκε στη Ν.Χράνη, πανηγυρική Θ.Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίας Ειρήνης, προστάτιδας της πρ. Χωροφυλακής.

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Σωτήρης Γκούνας: Τις πταίει;

Έκθεση παραδοσιακών φορεσιών, ομιλία και τραγούδια για τη Μακεδονία. (+ 42 ΦΩΤΟ)

Ξεχειλίζει το ποτάμι τής λαϊκής οργής εναντίον τού κυβερνητικού εκβιασμού και του διχασμού.

Ο Δήμαρχος Κώστας Δημόπουλος είναι παρών στη μάχη των μεταρρυθμίσεων στο Δήμο Δίου-Ολύμπου

Απολογία Κυριακάκη για την ιδιότητα με την οποία συμμετείχε στο μνημόσυνο των πρώτων πεσόντων τού εμφυλίου στο Λιτόχωρο.