Στο Δίον, η πρώτη μαζική συνάντηση των στελεχών της Δημοτικής Παράταξης «Προοπτική για τον Δημο-τη».

 


Στο Δίον, η πρώτη μαζική συνάντηση 

των στελεχών της Δημοτικής Παράταξης 

«Προοπτική για τον Δημο-τη».  

 

Η Δημοτική Παράταξη «Προοπτική για τον Δημο-τη» Δήμου Δίου Ολύμπου, με επικεφαλής τον Πέτρο Κιάφα, έχοντας θέσει τα θεμέλια για μια ισχυρή και δυναμική ομάδα σε όλους τους τομείς, πραγματοποίησε στο Δίον την πρώτη μαζική σύναξη των στελεχών της με σκοπό τη γνωριμία των υποψηφίων μεταξύ τους.

Τέτοιου είδους συναντήσεις, βέβαια, θα γίνουν και άλλες, καθώς η παράταξη, που είναι ήδη πλήρης κατά 70%, θα ενισχύεται και από άλλους συμπολίτες που επιθυμούν να ενώσουν τη φωνή τους με τη δική μας.

Το αντάμωμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία και ακούστηκαν πολλές απόψεις που οδήγησαν σε συμπεράσματα χρήσιμα για τη μελλοντική πορεία της Προοπτικής. Όλες, ωστόσο, οι θέσεις συγκλίνουν στο εξής: Είμαστε δυνατοί, είμαστε ενωμένοι, είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε τον δήμο Δίου Ολύμπου με μόνο μέλημα το καλό του τόπου, το κοινό καλό.







Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καθ.Ιατρικής, Ι.Κουντουράς: Διεθνείς επιστημονικές μελέτες βεβαιώνουν την ασφάλεια της Θ.Κοινωνίας έναντι λοιμώξεων!

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Τι συμβαίνει όταν ο φασισμός συμπλέει με ιδεολογίες και κυβερνήσεις τής Ε.Ε., των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Δύσης! Αυτός είναι ένας ...καλός φασισμός!

Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός: Θετικές και αρνητικές εμπειρίες από επαφές μου με το κόμμα «ΝΙΚΗ» και με στελέχη του.

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Σε κλίμα συγκίνησης η τελετή ονοματοδοσίας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης σε «Χρίστος Τσολάκης».

Αποκάλυψη! Ο Δημ.Νατσιός δεν στήριζε τους υγειονομικούς σε αναστολή, επειδή, λέει, «Η ΝΙΚΗ δεν είναι κίνημα αντιεμβολιαστών»!

Μαθητές γυμνασίου χτυπιούνται, σε κοινή θέα όλων, στην πλατεία Δημαρχείου Κατερίνης. Τετάρτη 10/4, ώρα 7.30 μ.μ. περίπου.