Η Ευρωπαϊκή Ένωση εξελίσσεται σε Πολεμική Ένωση!

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ 

ΤΟΥ BLOG STALAGMATIES. 

Όπως είναι γνωστό, το BLOG STALAGMATIES δεν παρεμβαίνει υπέρ κανενός κόμματος. Το blog μας είναι μια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ιδεολογική και κοινωνική ΦΩΝΗ. Ως εκ τούτου, η ακόλουθη δημοσίευση ΔΕΝ αποτελεί προώθηση του κόμματος που εξέδωσε τη σχετική ανακοίνωση. 

Απλούστατα, η δημοσίευση αυτή κρίθηκε ότι συμβάλλει στην αλήθεια ως προς το ζήτημα των πολεμικών εξελίξεων που προωθούν κράτη τού ΝΑΤΟ, με επικεφαλής τις ΗΠΑ, τη Βρετανία, τη Γερμανία, τη Γαλλία αλλά και άλλες Χώρες. 


Η Ευρωπαϊκή Ένωση εξελίσσεται σε Πολεμική Ένωση!

 

Για τη μετατροπή τής Ευρωπαϊκής Ένωσης σε… «Πολεμική Ένωση», μίλησε ο Γιάννης Βαρουφάκης στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής τού κόμματός του, που πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαρτίου, με κεντρικό θέμα την πορεία προς τις ευρωεκλογές, αλλά όχι μόνο. 

«Αντί για Πολιτική Ένωση, η ΕΕ μετεξελίσσεται, γοργά και συνειδητά, σε Πολεμική Ένωση. Οι ίδιοι ακροκεντρώοι πολιτικοί που μας λοιδορούσαν όταν προτείναμε το ευρωομόλογο (έκδοσης, εμείς λέγαμε, της ΕΚΤ) ως μοχλό χρηματοδότησης πράσινων επενδύσεων και ανακούφισης των κρατικών μας προϋπολογισμών, σήμερα προτείνουν ευρωομόλογο για τη χρηματοδότησης της Νέας Ευρωπαϊκής Πολεμικής Ένωσης!

Μάλιστα αντέγραψαν την πρότασή μας, του 2019, για ενεργοποίηση της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, όχι βέβαια για επενδύσεις στους ανθρώπους και στη φύση αλλά για εξοπλισμούς», ανέφερε ο Βαρουφάκης απαριθμώντας μερικές μόνο από τις διακηρυγμένες ενδείξεις αυτής της πολιτικής όπως τις πρόσφατες αναφορές σε πολεμικές ετοιμασίες από τον Μακρόν και τον Σαρλ Μισέλ αλλά και το γεγονός ότι σχεδιάζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση ο διπλασιασμός, έως το 2030, των δαπανών σε (ως επί το πλείστον) αμερικανικά όπλα.

«Και φυσικά, πώς θα διατηρηθούν οι ρυθμοί μεγέθυνσης μιας πολεμικής βιομηχανίας που θα στηθεί στην Ευρώπη όταν γεμίσουν οι αποθήκες της με  πυραύλους και πυρομαχικά;», αναρωτήθηκε ο Γιάννης Βαρουφάκης.

«Όπως απέδειξε η αντίστοιχη εμπειρία της ναζιστικής Γερμανίας, αλλά και των ΗΠΑ μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, η απάντηση είναι απλή: Μόνο με την πρόκληση νέων ευκαιριών «ξεσκαρταρίσματος» του στοκ, δηλαδή νέους πολέμους ευρωπαϊκής (αυτή τη φορά) έμπνευσης», όπως είπε χαρακτηριστικά. 

.


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ 

ΤΟΥ BLOG STALAGMATIES. 

Όπως είναι γνωστό, το BLOG STALAGMATIES δεν παρεμβαίνει υπέρ κανενός κόμματος. Το blog μας είναι μια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ιδεολογική και κοινωνική ΦΩΝΗ. Ως εκ τούτου, η ως άνω δημοσίευση ΔΕΝ αποτελεί προώθηση του κόμματος που εξέδωσε τη σχετική ανακοίνωση. 

Απλούστατα, η δημοσίευση αυτή κρίθηκε ότι συμβάλλει στην αλήθεια ως προς το ζήτημα των πολεμικών εξελίξεων που προωθούν κράτη τού ΝΑΤΟ, με επικεφαλής τις ΗΠΑ, τη Βρετανία, τη Γερμανία, τη Γαλλία αλλά και άλλες Χώρες. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με συμμετοχή τού Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πιερίας, τελέστηκε στη Ν.Χράνη, πανηγυρική Θ.Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίας Ειρήνης, προστάτιδας της πρ. Χωροφυλακής.

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Σωτήρης Γκούνας: Τις πταίει;

Έκθεση παραδοσιακών φορεσιών, ομιλία και τραγούδια για τη Μακεδονία. (+ 42 ΦΩΤΟ)

Η Κονταριώτισσα μίλησε! Λαοθάλασσα στην ομιλία του Πέτρου Κιάφα! (+ 59 φωτογραφίες).

Τι συμβαίνει όταν ο φασισμός συμπλέει με ιδεολογίες και κυβερνήσεις τής Ε.Ε., των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Δύσης! Αυτός είναι ένας ...καλός φασισμός!

Εκδήλωση τιμής στη μνήμη τού Δημήτρη Κυριακού (+ 116 ΦΩΤΟ)