Η Ευρώπη δεν επιθυμεί νίκη τής Ρωσίας στην Ουκρανία.

 


 
Από το Χρονολόγιο (facebook) 

του Παιδίατρου, Απόστολου Ζέρβα *. 


Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΙΚΗ 

ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.  


• Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους οι σημερινοί Ευρωπαίοι " ηγέτες " έχουν τοποθετηθεί απέναντι στην Ρωσία και επιθυμούν την ήττα στην σύρραξη ( εμφύλιος πόλεμος ) με την Ουκρανία :

1. Είναι ένθερμοι θιασώτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των σατανικών θεωριών του Great Reset που διατυπώνονται από τον Klaus Schwab , εν αντιθέσει προς τον Πρόεδρο Владимир Путин‎ (Βλαντιμίρ Πούτιν), ο οποίος είναι πιστός Χριστιανός ..




2. Αποδείχθηκε περίτρανα ότι οι Ευρωπαϊκές χώρες είναι εξαρτώμενες από την Ρωσία , διότι στερούνται φυσικών πόρων ( ενέργεια - σίτιση ) με αποτέλεσμα τα μέτρα που έλαβαν να στρέφονται πλέον εναντίον τους ( boomerang ) και να αντιμετωπίζουν την έντονη δυσαρέσκεια των πολιτών ..

3. Είναι οφθαλμοφανές ότι οι πληροφορίες από τις Διπλωματικές αποστολές στο Kiev ήταν λανθασμένες διότι κανείς δεν ενημέρωσε για τις θηριωδίες που διεπράχθησαν από τα ναζιστικά Ουκρανικά τάγματα Азов‎ εις βάρος των Ρώσων κατοίκων της Μαριούπολης και της ευρύτερης περιοχής μετά το 2014 ..




4. Κατά την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου υπήρξε σύγκρουση της Χριστιανικής Δύσης με τους άθεους Κομμουνιστές της Σοβιετικής Ένωσης ενώ φαίνεται ότι σήμερα οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί , καθώς Ευρώπη και ΗΠΑ είναι πλέον στην πλειοψηφία τους αθεϊστικές .. 




* Ο Απόστολος Ζέρβας είναι Παιδίατρος, πτυχιούχος τής Ιατρικής τού ΑΠΘ. Διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης τής  Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής τού ΑΧΕΠΑ επί 7 έτη (1991 - 1997). Διετέλεσε, επίσης, σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή (2004 - 2009). Στις ερχόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος Βουλευτής στην Πιερία με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ τού Κυριάκου Βελόπουλου. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καθ.Ιατρικής, Ι.Κουντουράς: Διεθνείς επιστημονικές μελέτες βεβαιώνουν την ασφάλεια της Θ.Κοινωνίας έναντι λοιμώξεων!

Λαογραφικό μουσείο στο 19ο Νηπιαγωγείο Κατερίνης με δυνατότητες επίσκεψης! (70 φωτογραφίες).

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Μαθητές γυμνασίου χτυπιούνται, σε κοινή θέα όλων, στην πλατεία Δημαρχείου Κατερίνης. Τετάρτη 10/4, ώρα 7.30 μ.μ. περίπου.

Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός: Θετικές και αρνητικές εμπειρίες από επαφές μου με το κόμμα «ΝΙΚΗ» και με στελέχη του.

Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο το Ετήσιο Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής του Δήμου Κατερίνης.

Η (χαμένη) Ελληνική Παράδοση του Ενικού στις σχέσεις των Ελλήνων [Έρευνα]

Την Υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου ανακοίνωσε ο Ευάγγελος Γερολιόλιος. (22 φωτογραφίες)