Η δικαίωση Υγειονομικών σε Αναστολή από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) & οι αγώνες κάποιων επιστημόνων για την αλήθεια.

 

Ιωάννης Κουντουράς, ομ. Καθηγητής Ιατρικής
τού Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Ο πρώτος Έλληνας Καθηγητής Ιατρικής που,
μαζί με την ομάδα του, εκπόνησε μελέτη
ειδικά για τα mRΝΑ εμβoλια.
 


Παρουσίαση θέματος:

Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός *



Σήμερα, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, είναι η ημέρα εορτής τής αγίας Αικατερίνης, προστάτιδας της πόλης που ζω, της Κατερίνης Ν.Πιερίας. Χρόνια πολλά και ευλογημένα στις εορτάζουσες, καθώς και σε όλους μας.
Η σημερινή ημέρα όμως είναι και μια ημέρα μεγάλης χαράς, διότι, από χθες, παραμονή εορτής τής αγίας Αικατερίνης, φαίνεται ότι δικαιώνεται, μέσω τού Συμβουλίου τής Επικρατείας, ο αγώνας των υγειονομικών σε αναστολή. Είναι ένας συνεχής αγώνας που ξεκίνησε από τον Αύγουστο του 2021 και φθάνει έως τις μέρες μας.
.
ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ.
Σ' αυτόν τον αγώνα, συμμετοχή δεν είχαν μόνο οι υγειονομικοί σε αναστολή, οι οποίοι υγειονομικοί βέβαια σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος τού αγώνα. Συμμετοχή είχαν και κάποιοι συμπαραστάτες τους, είτε κάποιοι λίγοι δημοτικοί σύμβουλοι https://stalagmaties.blogspot.com/2022/07/blog-post_27.html
είτε πολίτες, είτε κάποιοι ελάχιστοι φορείς, όπως το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, η Πρωτοβουλία Πολιτών ΦΛΟΓΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Ν.Πιερίας κ.ά.
Θέλω λοιπόν να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τους πολίτες τού τόπου μας που συμπαραστάθηκαν, υλικά και ηθικά, στους σύγχρονους ήρωες, τους υγειονομικούς σε αναστολή.
Θέλω όμως να εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια προς τους υγειονομικούς σε αναστολή, που έδωσαν μια πολύ μεγάλη μάχη, που προτίμησαν να στερηθούν θέσεις και χρήματα παρά να προδώσουν τις πεποιθήσεις τους, εδώ και πολλούς μήνες.
Πρόκειται για πεποιθήσεις οι οποίες ΔΕΝ προέρχονται από ιδεολογικούς δογματισμούς ή από ανόητους μύθους, αλλά προέρχονται από την επιστημονική τους έρευνα. Και η πραγματικότητα τους δικαιώνει καθημερινά, από τον Ιανουάριο του 2021 μέχρι και σήμερα.
.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ
ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ mRΝΑ EMBOΛIA,
ΚΑΙ ΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς όλους εκείνους τους Έλληνες και ξένους επιστήμονες, είτε γιατρούς, είτε νομικούς κ.ά. (άνδρες και γυναίκες) που αγωνίστηκαν με επιστημονικό πάθος για την αποκάλυψη της αλήθειας ως προς τα εμβoλια mRΝΑ.
Οι επιστήμονες αυτοί μίλησαν με επιχειρήματα για πολύ σοβαρές παρενέργειες (εγκεφαλικά, καρδιακά νοσήματα, παραλύσεις κλπ.) αλλά και για ξαφνικούς θανάτους, ορισμένοι δε από αυτούς τούς επιστήμονες αντιμετώπισαν ή συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν, έως και σήμερα, πολυποίκιλες διώξεις.
Πρόκειται για επιστήμονες και έδωσαν πολύ σκληρές μάχες, ώστε αυτή η αλήθεια να περάσει στην ελληνική κοινωνία είτε δια των Μέσων Ενημέρωσης, είτε δια των κοινωνικών δικτύων. Και πλέον, υπάρχουν απτά στοιχεία που αποδεικνύουν τον δίκαιο αγώνα τους.
.
ΛΥΚ ΜΟΝΤΑΝΙΕ, ΣΟΥΧΑΡΙΤ ΜΠΑΓΚΝΤΙ,
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ,
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΑΚΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΖΕΡΒΑΣ,
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ κ.ά.

Ενδεικτικά αναφέρω τους εξής:

[Αείμνηστο] ΛΥΚ ΜΟΝΤΑΝΙΕ (Ιολόγο, Νομπελίστα).

ΣΟΥΧΑΡΙΤ ΜΠΑΓΚΝΤΙ (Καθηγητή τού Πανεπιστημίου τού Μάιντς, όπου από το 1991 έως το 2012 ήταν επικεφαλής τού Ινστιτούτου Ιατρικής Μικροβιολογίας και Υγιεινής).

ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ (ομ. Καθηγητή τού Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης [Φωτογραφία 2], με 477 ιατρικές μελέτες του εγκεκριμένες και δημοσιευμένες στον επίσημο διεθνή ιατρικό ιστότοπο PubMed. Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ είναι ο πρώτος Έλληνας Καθηγητής Ιατρικής που εκπόνησε, μαζί με την ομάδα του, μελέτη για τα mRΝΑ εμβoλια).

ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΥΛΟ (Καθηγητή τού Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης).

ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΚΗ (Ιατρό, πρ. Διοικητή τού ΑΧΕΠΑ).

ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΖΕΡΒΑ (Παιδίατρο από Κατερίνη, που αντιτάχθηκε και αντιστάθηκε σθεναρά στους παιδικούς εμβολιασμούς, αλλά όχι μόνο).

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΡΒΑΝΙΤΗ (Δρ. Καρδιολογίας).
.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΙΜΑΚΤΟΣ...
ΗΤΑΝ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΗΤΑΝ ΑΓΩΝΑΣ
ΜΕ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΟ "ΠΑΙΔΟΝΟΜΟΥΣ"
ΚΑΙ "ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ" ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.
Αυτοί, καθώς και άλλοι πολλοί, έδωσαν σκληρές μάχες για την αποκάλυψη της αλήθειας, ερχόμενοι, συχνά, αντιμέτωποι με "αστυνόμους" και "παιδονόμους" τού διαδικτύου. Αυτοί οι "αστυνόμοι" και "παιδονόμοι" τού διαδικτύου, με αυθαίρετο τρόπο, αποκαθήλωναν κάποιες από τις αναρτήσεις των ως άνω επιστημόνων, τους οποίους και κατηγορούσαν ότι διαδίδουν δήθεν ψευδείς ειδήσεις.

---------------------------------------

* Ο Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός

είναι πτυχιούχος Α.Ε.Σ. Αθηνών,

πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Αθηνών,

δημοσιογράφος στην Κατερίνη.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009657090926

email: galanos.andreas@gmail.com 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Σωτήρης Γκούνας: Τις πταίει;

Ξεχειλίζει το ποτάμι τής λαϊκής οργής εναντίον τού κυβερνητικού εκβιασμού και του διχασμού.

Έκθεση παραδοσιακών φορεσιών, ομιλία και τραγούδια για τη Μακεδονία. (+ 42 ΦΩΤΟ)

Ο Δήμαρχος Κώστας Δημόπουλος είναι παρών στη μάχη των μεταρρυθμίσεων στο Δήμο Δίου-Ολύμπου

Απολογία Κυριακάκη για την ιδιότητα με την οποία συμμετείχε στο μνημόσυνο των πρώτων πεσόντων τού εμφυλίου στο Λιτόχωρο.

Τι συμβαίνει όταν ο φασισμός συμπλέει με ιδεολογίες και κυβερνήσεις τής Ε.Ε., των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Δύσης! Αυτός είναι ένας ...καλός φασισμός!