Άστραψε και βρόντηξε η Βροντού! Μεγάλο μήνυμα νίκης για τον Πέτρο Κιάφα! (+ 115 ΦΩΤΟ).

 





ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΙΑΦΑ

ΣΕ ΜΙΑ ΟΓΚΩΔΕΣΤΑΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ


Άστραψε και βρόντηξε η Βροντού! 

Μεγάλο μήνυμα νίκης 

για τον Πέτρο Κιάφα!

 

«Ερχόμαστε για να υπηρετήσουμε τους δημότες 

και όχι για να τους εξουσιάσουμε!», 

είπε ο επικεφαλής της «Προοπτικής»

 

Ένα ακόμη μεγάλο μήνυμα νίκης στον Πέτρο Κιάφα και για τον Συνδυασμό «Προοπτική», έστειλε το βράδυ του Σαββάτου η Βροντού σε μια ογκωδέστατη και χωρίς προηγούμενο συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του χωριού.

Εκατοντάδες κάτοικοι της Βροντούς προσήλθαν στη συγκέντρωση του χωριού τους χωρίς να προσκληθούν με sms όπως κάνουν κάποιοι άλλοι…

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσαν αρκετοί κάτοικοι της Βροντούς που προσήλθαν στη συγκέντρωση του Πέτρου Κιάφα, αλλά όπως δήλωσαν ακόμη και κάποιοι υποψήφιοι του Συνδυασμού «Προοπτική» του Πέτρου Κιάφα, είχαν πάρει sms από …άλλον συνδυασμό που τους προσκαλούσε να πάνε, την ίδια μέρα, σε προεκλογική συγκέντρωση στη …Λεπτοκαρυά!

 

ΗΤΑΝ ΒΡΟΝΤΙΝΟΙ !

ΔΕΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ 

ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ !

 

Πάντως, αν και οι Βροντινοί είχαν προσκλήσεις για να πάνε σε άλλη προεκλογική συγκέντρωση, τελικά προσήλθαν στη συγκέντρωση του Πέτρου Κιάφα χωρίς βέβαια να προσκληθούν με πιεστικά τηλέφωνα, χωρίς κανέναν εξαναγκασμό, χωρίς καμία καταπίεση ή απειλή όπως συνηθίζουν να κάνουν κάποιοι άλλοι.

Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι ο Πέτρος Κιάφας δεν οργάνωσε καμία μεταφορά, με ΒΑΝ, οπαδών, Τοπικών Συμβούλων ή υποχρεωμένων ανθρώπων για να παριστάνουν τους κατοίκους της Βροντούς. Και αυτό δεν πρόκειται να το κάνει ούτε στην επόμενη ομιλία του στο Δίον, στη Λεπτοκαρυά ή αλλού.

Στην συγκέντρωση της Βροντούς, οι Βροντινοί προσήλθαν ελεύθερα και αβίαστα. Ήρθαν για να συναντήσουν τον επερχόμενο Δήμαρχο, Πέτρο Κιάφα, να ακούσουν τις απόψεις του και το πρόγραμμα ανάπτυξης που έχει εκπονηθεί για την περιοχή, καθώς επίσης και για διαδηλώσουν την απόφασή τους για τη μεγάλη αλλαγή στη Δημοτική Αρχή.

 

ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

 

Ανάμεσα στους εκατοντάδες κατοίκους της Βροντούς ήταν και ο πρώην Δήμαρχος Δίου και νυν Πρόεδρος του Φεστιβάλ Ολύμπου Γρηγόρης Παπαχρήστος, ο πρώην Δήμαρχος Κατερίνης και πρώην Βουλευτής Πιερίας Σάββας Χιονίδης, ο πρώην Δήμαρχος Ανατολικού Ολύμπου Αστέριος Χονδρόπουλος, πρώην και νυν Κοινοτάρχες, ο πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Τσιμήτρης, πολιτευτές, εκπρόσωποι φορέων κ.ά.

 

ΠΕΤΡΟΣ ΚΙΑΦΑΣ:

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ,

ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ !

 

Οι κάτοικοι της Βροντούς υποδέχθηκαν τον Πέτρο Κιάφα με χειροκροτήματα, με πυρσούς και πυροτεχνήματα, με κόρνες και επευφημίες. Τον υποδέχθηκαν ως τον νικητή των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, ως τον επόμενο Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου. Κι ο Πέτρος Κιάφας ευχαριστώντας τους γι’ αυτή τη θριαμβευτική υποδοχή, τους διαβεβαίωσε ότι από τη θέση του Δημάρχου θα υπηρετήσει τους δημότες, δεν θα τους εξουσιάσει!

Τους διαβεβαίωσε επίσης ότι η ερχόμενη πενταετία θα είναι μια παραγωγική περίοδος, με έργα και δράσεις όχι της τελευταίας στιγμής όπως γίνεται τώρα, αλλά με έργα και δράσεις που θα προωθούνται από την πρώτη ημέρα και θα υλοποιούνται συνεχώς, θα είναι έργα και δράσεις που θα γίνονται όχι «για τα μάτια του κόσμου» και όχι για προεκλογικούς λόγους, αλλά για τις πραγματικές ανάγκες των δημοτών.

Ξεκαθάρισε ότι την ερχόμενη πενταετία (2024-2029) θα σταματήσουν τα πολιτικάντικα ταξίματα, θα καταργηθούν τα «πάρε δώσε» και οι όποιες συναλλαγές, θα μπει ένα τέλος στα συμφέροντα των λίγων και στην ταλαιπωρία των πολλών, θα τελειώσουν οι γελοίες δικαιολογίες και τα ψέματα, δεν θα υπάρχουν ρουσφέτια υπέρ κάποιων ημετέρων σε βάρος των πολλών και της κοινωνίας.

Οι πολίτες, είπε ο Πέτρος Κιάφας, δεν θα παρακαλούν για τα αυτονόητα και δεν θα ζητιανεύουν για όλα όσα δικαιούνται, αλλά θα υπάρχει ισονομία και ισοπολιτεία έναντι όλων των δημοτών. Γι’ αυτό και ζήτησε από τους δημότες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να κρατήσουν την αξιοπρέπειά τους, γιατί, όπως τόνισε, θέλει να είναι Δήμαρχος όλων και θέλει να έχει κοντά του και δίπλα του περήφανους, αξιοπρεπείς και όχι χαμερπείς δημότες και πολίτες.

 

«Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ»

 

«Φτάνει πια με το παλιό! Φτάνει πια με τους ’’σωτήρες’’! Εσείς θα τους δείξετε τον δρόμο, εμείς θα πούμε απλά ότι έχουν κλείσει τον κύκλο τους!

Η ’’Προοπτική για τον Δημότη και τον Δήμο’’ είναι εδώ. Η Δημοτική μας Παράταξη είναι η παράταξη της επόμενης μέρας, είναι η παράταξη των Δημοτών!

Σας ευχαριστώ ολόθερμα για τη σημερινή σας παρουσία, μας δίνει τεράστια χαρά και δύναμη. Σας ευχαριστώ! Και με τη νίκη!», είπε καταχειροκροτούμενος ο Πέτρος Κιάφας.

















































































































Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός: Θετικές και αρνητικές εμπειρίες από επαφές μου με το κόμμα «ΝΙΚΗ» και με στελέχη του.

Καθ.Ιατρικής, Ι.Κουντουράς: Διεθνείς επιστημονικές μελέτες βεβαιώνουν την ασφάλεια της Θ.Κοινωνίας έναντι λοιμώξεων!

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Τι συμβαίνει όταν ο φασισμός συμπλέει με ιδεολογίες και κυβερνήσεις τής Ε.Ε., των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Δύσης! Αυτός είναι ένας ...καλός φασισμός!

«Πρόσθες αυτοίς κακά, Κύριε, πρόσθες αυτοίς κακά τοίς ενδόξοις τής γης»! ΔΗΛΑΔΗ, Κύριε, πρόσθεσε κακά στους ένδοξους αλλά ασεβείς της γης!

Λαογραφικό μουσείο στο 19ο Νηπιαγωγείο Κατερίνης με δυνατότητες επίσκεψης! (70 φωτογραφίες).

Σε κλίμα συγκίνησης η τελετή ονοματοδοσίας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης σε «Χρίστος Τσολάκης».