Γ.Τράγκας, από Κατερίνη: Η φτώχεια, 1η αιτία θανάτου παγκοσμίως. Χαμηλά στην κατάταξη, ο κορωνοϊός… (21 ΦΩΤΟ).




Γ.Τράγκας, από Κατερίνη: 

Η φτώχεια, 

1η αιτία θανάτου παγκοσμίως. 

Χαμηλά στην κατάταξη, ο κορωνοϊός…

 

Ο κορωνοϊός είναι χαμηλά στην παγκόσμια κατάταξη ως αιτία θανάτου. Πρώτη αιτία είναι η φτώχεια, μετά έρχονται τα καρδιαγγειακά νοσήματα, οι νεοπλασίες/καρκίνοι, οι ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις και τα τροχαία ατυχήματα. Αυτό, μεταξύ άλλων, ανέφερε ο Γιώργος Τράγκας σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο επίσκεψής του στην Κατερίνη.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός Δημοσιογράφος και ιδρυτής τού «Κινήματος Ελεύθερων Ανθρώπων», Γιώργος Τράγκας, επισκέφθηκε την πόλη, το πρωί τής Παρασκευής 19/11/2021.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με γνωστούς του, να χαιρετίσει και να συνομιλήσει με πολίτες που εκτιμούν τις δημοσιογραφικές και πολιτικές παρεμβάσεις του, καθώς επίσης και να συναντηθεί με αντιπροσωπεία Υγειονομικών σε Αναστολή Εργασίας. 

 

Τα κυριότερα αποσπάσματα

από τη Συνέντευξη Τύπου

τού Γιώργου Τράγκα.

 

Ξεκινώντας τη συνέντευξη τύπου ο κ. Τράγκας αναφέρθηκε στο πρόσφατο διάγγελμα του πρωθυπουργού. «Άκουσα με προσοχή χθες τις δηλώσεις τού πρωθυπουργού, του κ. Μητσοτάκη. Έχω την αίσθηση ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν καταλαβαίνει, δεν συνειδητοποιεί ότι προωθεί ένα ιδιότυπο απαρτχάιντ στην ελληνική κοινωνία, το οποίο απαρτχάιντ δεν πρόκειται να αναχαιτίσει τον υπαρκτό ιό, τον μεταδοτικό, αλλά αντίθετα, θα φέρει εδώ -ήδη έφερε- την πρώτη αιτία θανάτου στον κόσμο, που είναι η φτώχεια.

Η ένδεια, λοιπόν, είναι παγκοσμίως η πρώτη αιτία θανάτου.

Η φτώχεια, η αναξιοπρεπής διαβίωση γεννά πλήθος νοσημάτων, όπως τα καρδιαγγειακά νοσήματα, οι νεοπλασίες και πλήθος άλλων νοσημάτων».

 


Πρώτες αιτίες θανάτων, παγκοσμίως,

είναι η φτώχεια, τα καρδιαγγειακά νοσήματα,

οι νεοπλασίες / καρκίνοι,

οι ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις.

Ο κορωνοϊός, ως αιτία θανάτου,

είναι χαμηλά…

 

Αναφερόμενος, ο κ. Τράγκας, στις πρώτες αιτίες θανάτων στον κόσμο, είπε ότι δεν είναι ο κορωνοϊός αλλά άλλες αιτίες: «Όποιος ανοίξει την πρώτη σελίδα τής ιστοσελίδας τού παγκόσμιου οργανισμού υγείας θα δει ότι ο covid-19, ως αιτία θανάτου, είναι πολύ χαμηλά.

* Πρώτη αιτία θανάτου στον κόσμο είναι η φτώχεια,

* δεύτερη αιτία θανάτου είναι τα καρδιαγγειακά νοσήματα,

* τρίτη αιτία θανάτου είναι οι νεοπλασίες, οι καρκίνοι,

* τέταρτη αιτία θανάτου είναι οι ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, που φέτος αύξησαν τους θανάτους στην Ελλάδα, τα σκληρά στελέχη εντός των νοσοκομείων,

* πέμπτη αιτία θανάτου παγκοσμίως είναι τα τροχαία ατυχήματα,

και ακολουθούν άλλες αιτίες θανάτων στον κόσμο».

 


Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι

η κύρια εστία τής πανδημίας.

 

Ως προς τη στάση τής κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της κρίσης, ο κ. Τράγκας σημείωσε: «Θα έπρεπε με ήπιο τρόπο να προωθεί (ο κ. Μητσοτάκης) την καμπάνια των ατομικών μέτρων προφύλαξης. Δηλαδή, να υπάρχει ατομική ευθύνη σε όλους μας, πώς «αγκαλιαζόμαστε», πόσο πλησιάζουμε τον άλλον, πώς πλένουμε τα χέρια μας και δεν βάζουμε τα χέρια στο πρόσωπο.

Επίσης, θέλω να πω ότι η κύρια εστία τής πανδημίας είναι τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Κατά τη γνώμη μου, είναι παράλογο να λες σε κάποιον που έχει κάνει rapid test και είναι αρνητικός, να μη φάει σε ένα εστιατόριο σε απόσταση δύο μέτρων από τον άλλον, και λίγο αργότερα να τον στοιβάζεις, να τον σαρδελοποιείς μέσα στα λεωφορεία και στο μετρό».

 

Η Ελλάδα χρωστά

500 δισεκατομμύρια δολάρια

στους δανειστές της.

 

Στη συνέχεια, ο κ. Τράγκας αναφέρθηκε στην τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα και για την κατάσταση αυτή σιωπά η Δημοσιογραφία, αλλά όχι μόνο.

«Το κράτος μας δεν έχει χρήματα», είπε, «διότι είναι οικονομικά κράτος κατεχόμενο και αρμέγεται, γίνεται αφαίμαξη κάθε χρόνο στα χρήματά του από τη Γερμανία και τις (άλλες) δάνειες Δυνάμεις. Και έτσι, δεν έχει να αγοράσει ούτε επαρκή αριθμό λεωφορείων, ούτε να κανονίσει έτσι (με διαφορετικό τρόπο) τις μετακινήσεις.

Ταυτόχρονα, (το κράτος μας) δεν έχει να πληρώσει προσωπικό στα νοσοκομεία και γι’ αυτό, κάθε τόσο, ακούμε ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας είναι υπό πίεση ή ότι έχει ελλείψεις. (Κι όμως), δεν (είναι ότι απλώς) έχει ελλείψεις, (η αλήθεια είναι ότι) δεν υπάρχουν χρήματα.

Η Ελλάδα δεν έχει χρήματα, διότι παραδίδει τον ιδρώτα, το αίμα και τις σάρκες τού λαού της στις δάνειες Δυνάμεις. Κι όσο πάει έτσι, τόσο θα χειροτερεύουν τα ‘‘πράγματα’’».

 

Ποια η πρόταση του Γ.Τράγκα

για ανακούφιση εκείνων που χρωστούν

σε κράτος και τράπεζες.

 

Η πρόταση του κ. Τράγκα για ανακούφιση των πολιτών που χρωστούν στο κράτος και στις τράπεζες αλλά και για την ανάπτυξη της Χώρας, είναι η εξής:

«Είναι διανομή ψευδαισθήσεων και πελώριων ψεμάτων να λες στον κόσμο ότι υπάρχει ανάπτυξη ή ότι έρχεται ανάπτυξη, όταν επισήμως αυτή η Χώρα χρωστάει μισό τρισεκατομμύριο δολάρια ή 500 δισεκατομμύρια δολάρια και όταν ο μισός πληθυσμός δεν κοιμάται πλέον, διότι χρωστάει στις τράπεζες και στο Δημόσιο.

…Δεν μπορεί να αναπνεύσει αυτός ο κόσμος εάν δεν πάρει περίοδο χάριτος η πατρίδα μας (από τους δανειστές μας). Δηλαδή, ότι ο κόσμος αυτός, επί 15 χρόνια ή επί 20 χρόνια δεν θα πληρώνει, δεν θα καταβάλλει τις δανειακές δόσεις, διότι δεν μπορεί να ζήσει. Θα πεθάνει ο πληθυσμός… Έχει ξαναγίνει στο παρελθόν αυτό, έχει πάει ο δικτάτορας Μεταξάς στα διεθνή δικαστήρια και είχε ζητήσει τη μη καταβολή δόσεων δανείων τής Ελλάδος και έχει πάρει θετική ανταπόκριση από όλα τα διεθνή δικαστήρια. Αυτά έγιναν τότε, παλιά…

Τώρα λοιπόν δεν μπορούμε να προχωρήσουμε, εάν, κατά τη γνώμη μας, δεν παγώσουν όλα τα δάνεια, τουλάχιστον για 10 χρόνια, για να κοιμηθεί ο πληθυσμός. Και βεβαίως, να γίνει επανεξέταση όλων των φακέλων των δανείων. …(Διαφορετικά), οι μισοί Έλληνες θα χάσουν τα σπίτια τους, τις περιουσίες τους, θα ρευστοποιηθούν οι περιουσίες, διότι ουδείς πολιτικός στην Αθήνα δεν έχει αποφασίσει να βάλει ένα φρένο σε όλα αυτά».

 

Σύμφωνα με το Συμβούλιο της Ευρώπης

και με τον Κώδικα της Νυρεμβέργης,

τα εμβόλια ΔΕΝ είναι υποχρεωτικά.

 

Στο επίκαιρο ζήτημα περί υποχρεωτικότητας ή μη υποχρεωτικότητας των νέων εμβολίων και γενικά των ιατρικών πράξεων, ο κ. Τράγκας δήλωσε: «Επειδή γίνεται μεγάλη συζήτηση για τα εμβόλια, θέλω να πω το εξής:

Όποιος θέλει να κάνει εμβόλιο, πρέπει να πηγαίνει να το κάνει. Όποιος θέλει! Δηλαδή, όποιος αισθάνεται ότι το επιλέγει, πρέπει να το κάνει.

Όποιος ανησυχεί -ο φόβος είναι κυρίαρχο ανθρώπινο συναίσθημα. Ποιος δεν φοβάται;- όποιος ανησυχεί για την υγεία του για όσα μεταδίδονται ή διαβάζει, καλύπτεται πλήρως από την απόφαση του Συμβουλίου τής Ευρώπης (ότι τα εμβόλια ΔΕΝ είναι υποχρεωτικά) και από τον Κώδικα της Νυρεμβέργης (ο οποίος δεν επιτρέπει ιατρική πράξη χωρίς τη συναίνεση του υγιούς ή του ασθενούς).

Είμαστε ή δεν είμαστε Ευρωπαίοι, λοιπόν; Είμαστε Ευρωπαίοι ή είμαστε «αλά καρτ» Ευρωπαίοι; Γι’ αυτό το θέμα ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να αποφασίσει, διότι υπάρχει απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που την έχει υπογράψει η αδελφή του, η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία απόφαση λέει ότι το εμβόλιο είναι συναινετικό και μόνο συναινετικό. Προληπτικές ή επεμβατικές ιατρικές πράξεις γίνονται μόνο με συναίνεση του υγιούς ή του ασθενούς».  

 

Κανείς δεν γνωρίζει

τις μακροπρόθεσμες

παρενέργειες των εμβολίων.

 

Επί του θέματος των εμβολίων ο κ. Τράγκας δέχθηκε και σχετική ερώτηση, οπότε βρήκε την ευκαιρία αναφερθεί στις βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες παρενέργειες των νέων εμβολίων.

«Εγώ έχω κάνει όλα τα εμβόλια που έχουν παραχθεί εδώ και πενήντα χρόνια, έχω κάνει μέχρι και εμβόλιο χολέρας. Σκέπτομαι όμως ότι τα νέα εμβόλια παρήχθησαν με ταχύτητα φωτός λόγω έκτακτης ανάγκης.

Αυτά τα τελευταία εμβόλια λοιπόν παρήχθησαν με ταχύτητα φωτός και δεν έχουν μετρηθεί, όπως ομολογούν οι ίδιοι (που τα παρήγαγαν),  δεν έχουν μετρηθεί οι μακροπρόθεσμες παρενέργειές τους.

Μετρούνται αυτή την ώρα οι βραχυπρόθεσμες παρενέργειές τους, δηλαδή πονάνε τα κόκαλα, προκαλούνται φλεγμονές σε κάποιους, θρόμβωση στην καρδιά, μυοκαρδίτιδες, περικαρδίτιδες κλπ. Αυτά μετρούνται τώρα… Σε κάποια χρόνια μπροστά θα δούμε, όπως σε όλα τα φάρμακα, και τι άλλα φέρνουν στον οργανισμό τού ανθρώπου.

Ένα, όμως, θα πω: Τα εμβόλια και τα φάρμακα έχουν σε ένα κουτί μέσα ένα χαρτί με τις αντενδείξεις, δηλαδή από τι μπορεί να σου κάνει κακό. Γι’ αυτό θέλω να μου πούνε οι ιθύνοντες εάν αυτά τα νέα εμβόλια που γίνονται στους ανθρώπους, έχουν μέσα στο κουτί αντενδείξεις. Θέλω να μου πούνε εάν μέσα σ’ ένα κουτί υπάρχει ένα χαρτί με τις παρενέργειες»…

 

«Η Δημοκρατία μας εδώ στην Ελλάδα

δεν είναι πλέον Δημοκρατία».

 

Ακολούθως, ο κ. Τράγκας αναφέρθηκε και στην ελευθερία και στη Δημοκρατία, εδώ στην Ελλάδα, λέγοντας: «Πιστεύω -και γι’ αυτό ίδρυσα το Κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι»- ότι το κυρίαρχο αγαθό που είναι η ελευθερία για τον άνθρωπο, είναι χαμένο (αγαθό, εδώ) στην Ελλάδα. Εδώ και αρκετά χρόνια δεν υπάρχει ούτε ελευθερία, ούτε ελευθεροτυπία, ούτε ελευθερία τής έκφρασης.

Επίσης πιστεύω ότι, όπως επισημαίνουν και διεθνή μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού, η Δημοκρατία μας (εδώ στην Ελλάδα) δεν είναι πλέον Δημοκρατία.

Τα πανελλαδικά μέσα ενημέρωσης προσφέρουν κάθε βράδυ μια καταρρακτώδη χυδαία προπαγάνδα. Αποκρύπτουν την πείνα που σοβεί (που εξελίσσεται κρυφά) εδώ στην Ελλάδα, στον ελληνικό λαό. Κρύβουν τις ουρές των συσσιτίων και γενικά την (κακή) οικονομική εικόνα».

 

Η Ελλάδα γερνάει.

Σε 20 ή 30 χρόνια

τι Ελλάδα θα υπάρχει;

 

Επιπλέον, ένα από τα θέματα που έθιξε ήταν και η γήρανση του ελληνικού πληθυσμού. «Η Χώρα γερνάει», είπε χαρακτηριστικά. «Λένε οι στατιστικές, η Ελλάδα έχει περισσότερους θανάτους από γεννήσεις. Νομοτελειακά, αναπόφευκτα, σε 20 ή 30 χρόνια, η ελληνική κοινωνία θα είναι μια άλλη κοινωνία, μιξαρισμένη με ξένους, θα είναι πολυπολιτισμική, οι νέοι άνθρωποι, λόγω οικονομικών δεδομένων, θα φεύγουν στο εξωτερικό».

 

«Έφτιαξα αυτό το Κίνημα

για να ταρακουνήσει τα ύδατα

αλλά κυρίως

για να αναχαιτίσει τα χειρότερα».

 

Και στο κλείσιμο της συνέντευξης, ο κ. Τράγκας αναφέρθηκε στην τραγική πολιτική κατάσταση στην οποία ζει, εδώ και πολλά χρόνια, η χώρα και εξέφρασε την άποψη ότι το «Κίνημα Ελευθέρων Ανθρώπων» θα μπει στην επόμενη βουλή και θα ταρακουνήσει τα λιμνάζοντα ύδατα, κυρίως όμως θα αναχαιτίσει τα χειρότερα.

«Προσωπικά, εγώ είμαι δημοσιογράφος, έχω ζήσει 50 χρόνια την πολιτική ζωή, δεν είμαι πολιτικός, μαθαίνω, αλλά έζησα όλους τούς πολιτικούς στα παρασκήνια… Στην Ελλάδα υπάρχει μια αθηνοκεντρική ελίτ υπερβουλιμική, είναι 10 οικονομικά ισχυροί και τρεις πολιτικές οικογένειες και κάποιοι βαρώνοι.

Όλο το ενδιαφέρον τους είναι το τι γίνεται γύρω από 1,5 τετραγωνικό χιλιόμετρο γύρω από το Μέγαρο Μαξίμου. Δεν υπάρχει άλλη Ελλάδα, ούτε Αθήνα υπάρχει.

Εγώ έφτιαξα αυτό το Κίνημα με όραμα να δω έναν καινούργιο πολιτικό φορέα να εισέρχεται στη βουλή και να αλλάζει τα «πράγματα», να τα αναδεύει, να τα ταρακουνάει τα ύδατα και κυρίως να αναχαιτίζει τα χειρότερα. Θα προσπαθήσω και θα πολεμήσω με τη βοήθεια όσων εμπιστεύονται εμένα», δήλωσε χαρακτηριστικά.



















Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καθ.Ιατρικής, Ι.Κουντουράς: Διεθνείς επιστημονικές μελέτες βεβαιώνουν την ασφάλεια της Θ.Κοινωνίας έναντι λοιμώξεων!

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Τι συμβαίνει όταν ο φασισμός συμπλέει με ιδεολογίες και κυβερνήσεις τής Ε.Ε., των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Δύσης! Αυτός είναι ένας ...καλός φασισμός!

Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός: Θετικές και αρνητικές εμπειρίες από επαφές μου με το κόμμα «ΝΙΚΗ» και με στελέχη του.

Σε κλίμα συγκίνησης η τελετή ονοματοδοσίας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης σε «Χρίστος Τσολάκης».

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Αποκάλυψη! Ο Δημ.Νατσιός δεν στήριζε τους υγειονομικούς σε αναστολή, επειδή, λέει, «Η ΝΙΚΗ δεν είναι κίνημα αντιεμβολιαστών»!

Μαθητές γυμνασίου χτυπιούνται, σε κοινή θέα όλων, στην πλατεία Δημαρχείου Κατερίνης. Τετάρτη 10/4, ώρα 7.30 μ.μ. περίπου.