Σειρά δυναμικών εκδηλώσεων διαμαρτυρίας από Υγειονομικούς σε Αναστολή, στην Κατερίνη. (76 ΦΩΤΟ).




Σειρά δυναμικών

εκδηλώσεων διαμαρτυρίας

από Υγειονομικούς σε Αναστολή,

στην Κατερίνη.

 

Παρουσίαση θέματος,

φωτογραφικό υλικό:

Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός *


Δυναμικού χαρακτήρα ήταν μια σειρά εκδηλώσεων διαμαρτυρίας που, την ίδια μέρα, πραγματοποίησαν Υγειονομικοί τής Κατερίνης οι οποίοι, από 1/9/2021 μέχρι σήμερα, είναι σε Αναστολή Εργασίας. Πρόκειται για τρεις εκδηλώσεις που έγιναν από το πρωί τού Σαββάτου μέχρι και το μεσημέρι.

Συμπαραστάτες των Υγειονομικών σε Αναστολή Εργασίας ήταν η Πανελλήνια Ομάδα Επαγγελματιών Υγείας (ΠΟΕΥ), Υγειονομικοί και πολίτες από όμορους νομούς, επαγγελματίες τής Πιερίας καθώς και EMBOΛIAΣMENΟΙ αλλά και ANEMBOΛIAΣTΟΙ πολίτες τής Κατερίνης και της Πιερίας.

 

Για συμμετοχή πολιτών

σ’ αυτές τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας

δεν ζητήθηκε κανένα πιστοποιητικό,

είτε φρονημάτων, είτε κομματικό

είτε EMBOΛIAΣMOY.

 

Θα πρέπει, πάντως, να σημειωθεί ότι στους πολίτες που συμπαραστάθηκαν στους διωκόμενους υγειονομικούς, δεν ζητήθηκε κανένα πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων ή κομματικών φρονημάτων, όπως επίσης και κανένα πιστοποιητικό EMBOΛIAΣMOY προκειμένου να συμμετάσχουν σ’ αυτές τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας. Συμμετείχαν, χωρίς διακρίσεις και χωρίς ρατσιστικούς διαχωρισμούς, όποιοι πολίτες επιθυμούσαν.

Οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας ξεκίνησαν με αυτοκινητοΔΙΑΔΗΛΩΣΗ, η εκκίνηση της οποίας δόθηκε από τον χώρο τής Εμποροπανήγυρης, στον οικισμό τής Ανδρομάχης, στις 10.30 το πρωί. Η αυτοκινητοΔΙΑΔΗΛΩΣΗ διέγραψε έναν μεγάλο κύκλο μέσα στην πόλη, διήλθε, περιφερειακά, μέχρι και την οδό Νικολάου Πλαστήρα και την Παλιά Εθνική Οδό Κατερίνης - Θεσσαλονίκης και κατέληξε στην πλατεία Ελευθερίας, όπου στις 12.00 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ομιλίες.

 

Αρκετοί πολίτες χειροκροτούσαν

και επευφημούσαν τους υγειονομικούς.

 

Τόσο κατά τη διάρκεια της αυτοκινητοΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ όσο και κατά τη συγκέντρωση της πλατείας Ελευθερίας αλλά και στη συνέχεια, αρκετοί πολίτες ενώθηκαν με τους Υγειονομικούς σε Αναστολή Εργασίας και φώναζαν συνθήματα. Επίσης, καθ’ όλη τη διάρκεια της αυτοκινητοΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ, αρκετοί πολίτες είχαν βγει στους εξώστες (μπαλκόνια) των οικιών και των γραφείων και χειροκροτούσαν τους Υγειονομικούς. Επιπλέον, το ίδιο έκαναν και αρκετοί πολίτες που εκείνες τις στιγμές βρίσκονται πεζοί στους δρόμους.

 

Κάποιοι ελάχιστοι πολίτες έβριζαν χυδαία

τούς υγειονομικούς σε αναστολή,

κατά τη διάρκεια

της αυτοκινητοΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ.

 

Υπήρξαν όμως και κάποια ελάχιστα θλιβερά περιστατικά όπου πολίτες έβριζαν χυδαία τούς συμπολίτες τους Υγειονομικούς σε Αναστολή Εργασίας. Κάποιοι από τους Υγειονομικούς σε Αναστολή σχολιάζοντας αυτές τις απρέπειες, έλεγαν ότι οι λίγοι αυτοί πολίτες προέβησαν σ’ αυτές τις ανάρμοστες πράξεις, επηρεασμένοι, προφανώς, από το κλίμα ρατσισμού και διχασμού που καθημερινά καλλιεργείται από τους γνωστούς κυβερνητικούς κύκλους, από κύκλους γιατρών που υπηρετούν το σύστημα καθώς και από μεγαλο«δημοσιογράφους» των Αθηνών, με σκοπό να προωθηθούν τα ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ EMBOΛIA.

Οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των Υγειονομικών σε Αναστολή Εργασίας ολοκληρώθηκαν, το μεσημέρι τού Σαββάτου, με διαδήλωση στον πεζόδρομο της Μεγάλου Αλεξάνδρου.

 

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ, ΝΟΠΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ:

ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ, ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΖΩΕΣ!

 

Η συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας ξεκίνησε με δυναμικό χαιρετισμό τής Υγειονομικού, Νόπης Σιδηροπούλου, η οποία ανέφερε τα εξής: «Χαιρετίζω όλους τούς ελεύθερους ανθρώπους που αποφάσισαν να πολεμήσουν, που αποφάσισαν να αγωνιστούν χωρίς να σκεφθούν το τίμημα που τελικά θα πληρώσουν.

Είμαστε εδώ όρθιοι, μήνες τώρα, και αγωνιζόμαστε ενάντια στην υποχρεωτικότητα (των EMBOΛIAΣMΩN), ενάντια στην κατάργηση του αυτεξούσιου. Διότι, το αυτεξούσιο αν χαθεί από τον άνθρωπο, τότε ο άνθρωπος παύει πραγματικά να υπάρχει.

Φίλοι και φίλες, αγαπητοί συμπολίτες.

Είμαστε υγειονομικοί που αγωνιζόμαστε. Έχουμε μπει ήδη στον 3ο μήνα των αναστολών μας, χωρίς μισθούς, χωρίς εργασία, χωρίς το δικαίωμα να εργαστούμε κάπου. Οι λογαριασμοί (ρεύματος, νερού, δόσεων σε τράπεζες, οφειλές μας προς το κράτος κλπ.) «τρέχουν», τα έξοδα (για εμάς και για τα παιδιά μας) «τρέχουν»… κι εμείς, απέναντί μας έχουμε το σάπιο, το επικίνδυνο πολιτικό σύστημα, που δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να προσπαθεί να μας εξουθενώσει, να μας εξοντώσει.

Το πολιτικό αυτό σύστημα, το μόνο που έχει κάνει μέχρι τώρα είναι να προωθεί τον διαχωρισμό (ρατσισμό) μεταξύ των ανθρώπων, να προάγει τον διχασμό, τη φτώχεια, τον μαρασμό και να βάζει λουκέτα στα καταστήματα, διότι πολλά καταστήματα θα κλείσουνε τώρα.

Μας είπανε, πριν από δύο χρόνια, ότι «πολεμάμε με έναν αόρατο εχθρό». Ε, δεν είναι έτσι… Ο εχθρός έχει όνομα και είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη, που με την ανοχή τής αντιπολίτευσης παίρνουν μέτρα που, μόνο τη δημόσια υγεία δεν προστατεύουν!

Έβγαλαν εμάς σε αναστολή και με αυτόν τον τρόπο έφεραν τα νοσοκομεία σε τραγική κατάσταση. Με τις αναστολές, χάνονται ζωές! Και, τι κάνουν τώρα; Επιτάσσουν ιδιώτες γιατρούς, διαφόρων κατηγοριών, για να …στελεχώσουν -και καλά…- τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). Άραγε, οι άνθρωποι αυτοί (οι ιδιώτες γιατροί) είναι εκπαιδευμένοι γι’ αυτή τη θέση; Ή μήπως λείπουν μόνο γιατροί από τα νοσοκομεία; Δεν λείπει νοσηλευτικό προσωπικό;

 

«Δεν είμαστε ούτε αρνητές

αλλά ούτε και ANTIEMBOΛIAΣTEΣ.

Δεν είμαστε τσαρλατάνοι ή ψεκασμένοι.

Είμαστε σκεπτόμενοι άνθρωποι»!

 

Θέλω να το πω, ακόμα μια φορά, επειδή δεν φαίνεται να το καταλαβαίνουν κάποιοι. Δεν είμαστε αρνητές των EMBOΛIΩN! Δεν είμαστε ANTIEMBOΛIAΣTEΣ! [Σ’ αυτό το σημείο τής ομιλίας, οι πολίτες που παρακολουθούσαν τη συγκέντρωση, ξέσπασαν σε δυνατά χειροκροτήματα]. Δεν είμαστε τσαρλατάνοι, ούτε ψεκασμένοι! [πολύ δυνατά χειροκροτήματα]. Είμαστε σκεπτόμενοι άνθρωποι! [πολύ δυνατά χειροκροτήματα και επευφημίες προς την ομιλήτρια].

Είμαστε Ελεύθεροι άνθρωποι που αγωνιζόμαστε για τη Δημοκρατία και τα δικαιώματά μας! Αγωνιζόμαστε για την ελευθερία μας. Γι’ αυτά τα ιδανικά, οι πρόγονοί μας έχυσαν αίμα. Αγωνιζόμαστε για τα παιδιά μας! Αγωνιζόμαστε για το μέλλον τους»!

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Θα πρέπει να σημειωθεί και να διευκρινιστεί ότι οι Υγειονομικοί σε Αναστολή Εργασίας έχουν, κατ’ επανάληψη, γράψει και δηλώσει ότι δεν είναι ANTIEMBOΛIAΣTEΣ, ούτε αρνητές των EMBOΛIΩN, αφού έχουν κάνει όλα τα EMBOΛIA από την παιδική τους ηλικία, μέχρι και πρότινος. Είναι όμως επιφυλακτικοί με αυτά τα νέα m RΝΑ EMBOΛIA, λόγω των πολλών και σοβαρών παρενεργειών (παραλύσεων, εγκεφαλικών, καρδιακών νοσημάτων, θρομβώσεων κλπ. που έχουν προκληθεί) καθώς και λόγω των ξαφνικών θανάτων που έχουν συμβεί μετά από EMBOΛIAΣMOYΣ.

 

ΙΑΤΡΟΣ Π.ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: ΕΜΕΙΣ,

ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ,

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ! ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ!

 

Ακολούθησε ομιλία από τον κλινικό γαστρεντερολόγο τού Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Παπαγιαννάκη, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Διάγγελμα με διάγγελμα του Φασιστάκη, η Δημοκρατία μας εξαφανίζεται, ο διαχωρισμός και ο διχασμός ανάμεσα στους πολίτες βαθαίνει. Κι αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα, διότι οι Έλληνες, όποτε ήταν διχασμένοι, πάντα ακολουθούσε μια εθνική τραγωδία.

Και δυστυχώς, εφόσον (οι κυβερνώντες) έχουν την ισχύ και με αυτούς τους νόμους προχωρούνε, εμμέσως πλην σαφώς προσπαθούν να σταματήσουν την ελεύθερη γνώμη, να σταματήσουν την αντίθετη (προς αυτούς) επιστημονική άποψη.

 

Δεν φοβόμαστε τον διάλογο.

Ζητήσαμε να γίνει διάλογος

επί επιστημονικών δεδομένων.

Εκείνοι όμως που μας εκβιάζουν,

αρνούνται αυτόν τον διάλογο…

 

Εμείς καταθέσαμε ένα ιατρικό επιστημονικό υπόμνημα, 107 σελίδων, με 88 διεθνείς βιβλιογραφίες και αναφορές. Το καταθέσαμε με εξώδικο τόσο στον πρωθυπουργό όσο και στον τότε υπουργό (Υγείας) κ. Κικίλια, όπως και στην Επιτροπή Εμβολιασμού και στην Επιτροπή λοιμωξιολόγων, αλλά απάντηση δεν πήραμε…! Ακόμα απάντηση δεν έχουμε!

Και (ενώ δεν έχει απαντήσει ο πρωθυπουργός στο υπόμνημα που του στείλαμε) βγαίνει, προχθές, με περίσσεια αλαζονεία και θράσος ο πρωθυπουργός και μας χαρακτηρίζει σαν …τσαρλατάνους! Ποιος είναι λοιπόν, τσαρλατάνος; [από κάτω, από το πλήθος, ακούγονται φωνές: Ο ίδιος (είναι τσαρλατάνος, ο πρωθυπουργός)]. Όταν εμείς καταθέτουμε ένα υπόμνημα και δεν απαντάνε (κανείς, μέχρι σήμερα, δεν απάντησε), τότε ποιος είναι τσαρλατάνος;

Κι όταν με κάθε ευκαιρία που βγαίνουμε (απευθυνόμαστε) στα διεφθαρμένα και ξεφτιλισμένα μέσα μαζικής εξαπάτησης και ζητάμε έναν δημόσιο διάλογο και με τους δικούς τους επιστήμονες -οι οποίοι εκφέρουν μόνο απόψεις, οι οποίοι φάσκουν και αντιφάσκουν- και ακόμη δεν μας έχει δοθεί αυτή η ευκαιρία (για έναν τέτοιον διάλογο), τότε ποιος είναι τσαρλατάνος; Άρα, ποιος είναι τσαρλατάνος;

 

Όλα τα επιστημονικά δεδομένα

που συνεχώς βγαίνουν,

συνεχώς μας δικαιώνουν!

 

Και έχουμε, λοιπόν, κάθε εβδομάδα, καινούργια επιστημονικά δεδομένα τα οποία δείχνουνε ότι εμείς που είμαστε επιφυλακτικοί (απέναντι στα νέα EMBOΛIA), είμαστε στον σωστό δρόμο.

Είναι λάθος που λένε μέσα στα κανάλια ότι (δήθεν) φοβόμαστε… Δεν φοβόμαστε! Αυτοί (κάποιοι δημοσιογράφοι, κάποιοι προσκεκλημένοι γιατροί και άλλοι, αυτοί είναι που) φοβούνται μη χάσουν τις ζωές τους [ακούγονται πολύ δυνατά χειροκροτήματα], αυτοί είναι που φοβούνται μήπως δεν πάρουν τη ζωούλα τους πίσω… Αυτοί φοβούνται… Εμείς έχουμε πλήρη γνώση τής στάσης μας, έχουμε πλήρη γνώση τής άποψής μας, τόσο ηθικά και πνευματικά, όσο και επιστημονικά.

 

«Αυτά τα γενετικά σκευάσματα

(διότι EMBOΛIA δεν είναι)

αναιρούν έως 90% την επιδιόρθωση

του γενετικού μας κώδικα».

 

Και βγαίνουν, λοιπόν, συνέχεια κάποια επιστημονικά δεδομένα, όπως την τελευταία εβδομάδα, (σύμφωνα με τα οποία αποδεικνύεται) ότι τα συγκεκριμένα σκευάσματα, αυτά τα γενετικά σκευάσματα -διότι, EMBOΛIA δεν είναι- αναιρούν έως και 90% την επιδιόρθωση του γενετικού μας κώδικα.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι όταν το DNA μας δεν επιδιορθώνεται, (γνωρίζουμε τι συμβαίνει, γνωρίζουμε) αυτό πού μπορεί να φθάσει μακροπρόθεσμα. Δυνητικά (λοιπόν) μπορεί να οδηγεί σε αυτοάνοσα (νοσήματα), σε καρκίνους κ.ά. Αυτό το ξέρουνε (κι εκείνοι που προωθούν τα «EMBOΛIA»), γι’ αυτό και στις προσωρινές και κατεπείγουσες «άδειες» κυκλοφορίας αυτών των γενετικών σκευασμάτων αναφέρουν μέσα ότι εξαιρούνται από μελέτες καρκινογένεσης και τοξικότητας, άρα το ξέρανε ήδη το τι προκαλούν δυνητικά (αυτά τα σκευάσματα στον άνθρωπο)…

 

Στην Ελλάδα,

επίσημα, δεν δηλώνουμε

ούτε το 1% των σοβαρών

παρενεργειών και των θανάτων

από τα EMBOΛIA 

 

Και συνεχώς έχουμε καινούργια δεδομένα με τις επιπλοκές (που προκαλούνται από τα EMBOΛIA). Οι επιπλοκές, φυσικά, είναι ένα μεγάλο αγκάθι τόσο παγκοσμίως αλλά και στην Ευρώπη, όπου λένε ότι δηλώνουνε (παρενέργειες) και λιγότερο από το 5% (των όσων συμβαίνουν μετά από τους EMBOΛIAΣMOYΣ) και το γνωρίζουν και οι ίδιοι. Στην Ελλάδα, δυστυχώς, είμαστε κάτω και από το 1%...

Και ενώ είμαστε στον πάτο των δηλώσεων «κίτρινων καρτών» και επιπλοκών, βγαίνουν (οι αρμόδιοι) με περίσσιο θράσος και λένε ότι «το εμβόλιο είναι πολύ ασφαλές, δεν έχει καμία επιπλοκή» και ότι «οι επιπλοκές είναι γελοίες, είναι αστείες για να τις λάβετε υπόψη σας»… Και στην ουσία, αυτά είναι τα fake news, οι ψευδείς ειδήσεις.

Βλέπουμε τα στοιχεία τής ΕΛΣΤΑΤ που «λένε» ότι σε 91.000 θανάτους μέσα στο 2021, σε ηλικίες πάνω από 60 / 65 ετών, οι 73.000 ήταν EMBOΛIAΣMENOI… και δεν ήταν (δεν πέθαναν) μόνο από κορωνοϊό. Άρα, τι βλέπουμε εδώ; Βλέπουμε ότι αυτό το «πράγμα» (επιπλοκές, μετά από EMBOΛIA) προχωράει. Βλέπουμε ότι ο εκβιασμός προχωράει.

 

Δεν είμαστε ANTIEMBOΛIAΣTEΣ.

Έχουμε κάνει όλα τα EMBOΛIA

από την παιδική μας ηλικία,

(επιφυλασσόμαστε όμως

γι’ αυτά τα τελευταία EMBOΛIΑ).

 

Μέχρι τώρα, και με τα μέτρα αυτά που παίρνουνε, εκβιάζουνε την ελληνική κοινωνία και τους ANEMBOΛIAΣTOYΣ, (δηλαδή) αυτούς που δεν δέχονται να κάνουν αυτό το γενετικό σκεύασμα. Όμως, οι σημερινοί ANEMBOΛIAΣTOI (είναι άνθρωποι) που δεν είναι εναντίον (όλων) των EMBOΛIΩN αφού έχουν EMBOΛIAΣTEI από την παιδική τους ηλικία και έχουν κάνει όλα τα EMBOΛIA (εκτός από αυτά τα m RΝΑ EMBOΛIA).

Άρα, ο όρος «ANTIEMBOΛIAΣTHΣ» είναι αδόκιμος και άχρηστος (όρος) και τον χρησιμοποιούν (στην κυβέρνηση, στα κανάλια και στους δικούς τους επιστήμονες, μόνο και μόνο) για πόλωση.

 

Μας στέρησαν τα πάντα.

Αντέχουμε, όμως!

Αντέχουμε για εμάς

και για όλη την κοινωνία!

 

Βλέπουμε ότι, μέχρι τώρα τουλάχιστον, εμάς τους Υγειονομικούς σε Αναστολή Εργασίας, από τον Σεπτέμβριο και μετά, (μας έχουν καταδικάσει) με στέρηση μισθού, δεν παίρνουμε δεκάρα τσακιστή. Και είμαστε ο κυματοθραύστης τής κοινωνίας, ο κυματοθραύστης τού εκβιασμού ο οποίος κατευθύνεται απ’ αυτά τα κέντρα (από την κυβέρνηση, αλλά όχι μόνο). Κι ακόμα αντέχουμε.

Κι αντέχουμε για εμάς, αντέχουμε για όλη την ελληνική κοινωνία, (γι’ αυτό) και καλούμε όλους τούς Έλληνες να είναι μαζί μας και όχι απέναντί μας, διότι, όπως μέχρι τώρα, εκβιαστήκαμε εμείς (αλλά δεν λυγίσαμε), θα εκβιαστούνε κι αυτοί, όπως θα φανεί στα επόμενα διαγγέλματα (του πρωθυπουργού). Κι αυτό έρχεται…

Εν ολίγοις, λοιπόν, θέλω να πω ότι (εμείς οι Υγειονομικοί σε Αναστολή Εργασίας) δεν φοβόμαστε. Συνειδητά, σηκώνουμε το κεφάλι (ψηλά). Ξέρουμε ότι φέτος, μέχρι τα Χριστούγεννα -διότι εκεί θα το φτάσουν, είμαστε σίγουροι- θα προσπαθήσουν να μας εκβιάσουν με κάθε τρόπο.

(Εμείς όμως οι Υγειονομικοί σε Αναστολή Εργασίας) θα κάνουμε αληθινά Χριστούγεννα χωρίς (να υποκύψουμε στους εκβιασμούς), χωρίς να θέλουμε να πάρουμε πίσω αυτές τις επίπλαστες και ψεύτικες ζωές (που μας τάζουν), χωρίς τα υλικά αγαθά, τα πλούσια, όπως είχαμε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά δεν μας πειράζει καθόλου, διότι αντέχουμε και θα αντέξουμε για όλη την ελληνική κοινωνία [ακούγονται πολύ δυνατά χειροκροτήματα]. Θα αντέξουμε για τα παιδιά μας, για την ελευθερία μας και για την αξιοπρέπειά μας. Ψηλά το κεφάλι, λοιπόν, και δεν πρέπει να μας φοβίζουν ούτε οι εκβιασμοί τους, ούτε οι νόμοι τους

 

Εκείνοι σπέρνουν διχόνοια.

Εμείς έχουμε την επιστημονική

αλήθεια με το μέρος μας.

 

Δεν μας φοβίζουν εκείνοι που μας λένε ότι τάχα προσπαθούμε να βάλουμε αμφιβολίες και φόβο στον ελληνικό λαό. Δεν σπέρνουμε εμείς τον φόβο, δεν σπέρνουμε εμείς τη διχόνοια, αυτοί σπέρνουν φόβο και διχόνοια. Εμείς έχουμε την επιστημονική αλήθεια με το μέρος μας, έχουμε την πνευματική αλήθεια με το μέρος μας και έχουμε, άπειρες φορές, ζητήσει διάλογο μαζί τους, διότι στην αληθινή και στην ιατρική ιπποκρατική επιστήμη, η πρόοδος ήρθε με τον διάλογο.

Δυστυχώς, εκείνοι επιμένουν σε εποχές μεσαίωνα, σε εποχές σκοταδισμού. (Θέλουν) να μιλάνε μόνο αυτοί, θέλουν να φιμώνουν λαμπρούς συναδέλφους μας (μη δίνοντάς τους βήμα σε μεγάλα κανάλια και ραδιόφωνα, γι’ αυτό και οι λαμπροί συνάδελφοί μας) βγαίνουν μόνο σε κάποια εναλλακτικά κανάλια και ραδιόφωνα (για να πουν την άποψή τους).

Χαίρομαι που είμαστε όλοι ενωμένοι, χαίρομαι που καθένας (από εμάς μπορεί και) πολεμάει από το μετερίζι του. Και «δεν θα το βάλουμε κάτω». Όλοι μαζί ενωμένοι, απέναντι στα ψέματά τους, απέναντι σ’ αυτόν τον εκβιασμό που θέλουν να προχωρήσουν. Ευχαριστώ πολύ» [στο σημείο αυτό, οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση ξεσπούν σε πάρα πολύ δυνατά χειροκροτήματα αλλά και σε επευφημίες].

 

ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΡΠΗΣ:

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

 

Η εκδήλωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ελευθερίας ολοκληρώθηκε με ομιλία τού Ψυχίατρου στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, Γιώργου Σύρπη.

Ο κ. Σύρπης όταν πλησίασε το μικρόφωνο για να μιλήσει στη συγκέντρωση, καταχειροκροτήθηκε παρατεταμένα, όχι μόνο επειδή είναι μαχητικός άνθρωπος αλλά και επειδή η καταγωγή του είναι από την Πιερία. Μάλιστα, στην αρχή τής ομιλίας του (αλλά και κάποιες φορές στη συνέχεια) ήταν ιδιαιτέρως συγκινημένος, μιλούσε και δάκρυζε.

Αρχίζοντας την ομιλία του υπενθύμισε ότι «βρισκόμαστε εδώ στο άγαλμα της Ελευθερίας, για την οποία ελευθερία αγωνιζόμαστε». Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον διωγμό των Υγειονομικών που έχουν τεθεί σε Αναστολή Εργασίας, επειδή δεν έχουν EMBOΛIAΣTEI.

 

Θα συνεχίσουμε να λέμε

την αλήθεια, με όποιο τίμημα.

 

Μεταξύ δε των άλλων που είπε, τόνισε ότι όλα αυτά που γίνονται στις μέρες μας, δεν πρόκειται για καταστάσεις που συμβαίνουν μόνο εδώ στην Ελλάδα αλλά συμβαίνουν και σ’ όλο τον κόσμο, αφού «οι εντολές έρχονται (απ’ έξω), είναι (εντολές που εφαρμόζονται) σε παγκόσμιο επίπεδο».

Κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι με κάποια απ’ αυτά που κάνει, καταπατά το Σύνταγμα της Ελλάδος και καταργεί το αυτεξούσιο, που έδωσε ο Θεός. Και συνεχίζοντας τις καταγγελίες του διαβεβαίωσε: «Θα συνεχίσουμε να λέμε την αλήθεια, θα συνεχίσουμε τον αγώνα, με όποιο τίμημα».

Επίσης, ως προς τους Υγειονομικούς σε Αναστολή Εργασίας είπε ότι έχει «εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη η οποία θα αποφασίσει για όλους εμάς».

 

Τα ψέματα των κυβερνητικών

συνεχώς καταπέφτουν.

 

Ακολούθως, αναφέρθηκε σε όσα έλεγαν κυβερνητικοί, γιατροί και δημοσιογράφοι παροτρύνοντας τον κόσμο να κάνει το EMBOΛIO, ξεγελώντας, όπως υποστήριξε, τους πολίτες. Και ενώ, αρχικά, έλεγαν ότι οι EMBOΛIAΣMENOI δεν θα νοσήσουν, τελικά οι EMBOΛIAΣMENOI και μπορεί να κολλούν και μπορεί να μεταδίδουν αλλά και μπορεί να φτάνουν μέχρι τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). Επομένως, είπε, τα ψέματά τους καταπέφτουν, χρόνο με τον χρόνο.

Ως προς την τρίτη δόση EMBOΛIAΣMOY, ο κ. Σύρπης τόνισε ότι δεν έχει δικαίωμα ο κ. Μητσοτάκης να καλεί τους ανθρώπους, από 60 και πάνω, να EMBOΛIAΣTOYN υποχρεωτικά.

 

Δεν αντιδικούμε

με τους EMBOΛIAΣMENOYΣ.

Είναι αδέλφια μας!

 

Και για να αρθεί οποιαδήποτε παρεξήγηση, διαβεβαίωσε επίσης ότι οι ANEMBOΛIAΣTOI δεν αντιδικούν με τους EMBOΛIAΣMENOYΣ, λέγοντας: «Εμείς δεν τα έχουμε με τους EMBOΛIAΣMENOYΣ, είναι αδέλφια μας». Και πρόσθεσε: «Πρέπει, όμως, να λέμε τις αλήθειες».

 

Γιατί η κυβέρνηση επιμένει

στα m RΝΑ EMBOΛIA;

Γιατί δεν φέρνει στην Ελλάδα

τα κλασικά EMBOΛIA;

 

Αναφέρθηκε, ακόμη, στα λεγόμενα κλασικά EMBOΛIA, που κυκλοφορούν σε άλλες χώρες τής Ευρώπης (προφανώς, εννοούσε τα EMBOΛIA όπως το ρωσικό «sputnik»), για τα οποία, όπως είπε ο κ. Σύρπης, ενώ υπήρξε διαβεβαίωση από τον Υπουργό Υγείας ότι θα φέρει τέτοια EMBOΛIA στην Ελλάδα, τελικά δεν έχει έρθει κανένα. Αναρωτήθηκε, πάντως, ποια είναι η αιτία που αυτά τα κλασικά EMBOΛIA δεν έρχονται στην Ελλάδα; Και ο ίδιος απάντησε λέγοντας: «Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη», «γι’ αυτό και μας επιβάλλουν μόνο αυτά τα 4 EMBOΛIA».

 

Η Διοίκηση της εκκλησίας είναι

σε συμπαιγνία με την κυβέρνηση.

Ευτυχώς, υπάρχουν 2-3 Μητροπολίτες

που αντιστέκονται, όπως και

κάποια Μοναστήρια και μοναχοί

αλλά και κάποιοι παπάδες.

 

Κατηγόρησε, στη συνέχεια, τη Διοίκηση της εκκλησίας ότι είναι σε συμπαιγνία με την Κυβέρνηση, γι’ αυτό και χωρίς Rapid test μπορούν να μπαίνουν στην εκκλησία μόνο οι EMBOΛIAΣMENOI. Αντίθετα, οι ANEMBOΛIAΣTOI μπορούν να μπαίνουν μόνο με Rapid test. Και αναρωτήθηκε: Γιατί; Οι EMBOΛIAΣMENOI δεν νοσούν;

Θεώρησε δε όλη αυτή την κατάσταση, με τις πιέσεις που ασκούνται, ως έναν τρόπο να πιέσουν και να υποχρεώσουν τούς πιστούς να κάνουν τα EMBOΛIA. Πάντως, όπως είπε, είναι παρήγορο που μαζί με τους πιστούς σήμερα είναι δυο - τρεις Μητροπολίτες, κάποιες Ιερές Μονές, κάποιοι ασκητές αλλά και παπάδες που δίνουν τον δικό τους αγώνα στο πλευρό των πιστών.

 

Θέλουν τώρα

να βάλουν χέρι στα παιδιά μας

για να EMBOΛIAΣTOYN με αυτά

τα ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ EMBOΛIA.

 

Είπε επίσης ότι οι κυβερνώντες θέλουν να βάλουν χέρι στα παιδιά για να EMBOΛIAΣTOYN. «Αυτό θα το πολεμήσουμε μέχρι τελικής νίκης», διαβεβαίωσε. Και τόνισε ότι γίνεται αγώνας για να μείνουν τα παιδιά μακριά από τα ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ EMBOΛIA.

Μάλιστα, έδωσε και ένα παράδειγμα που αφορά τα παιδιά. Είπε, δηλαδή, ότι ενώ χρειάζονται τα παιδιά ένα αρνητικό self-test για να πάνε στο σχολείο και να παραμείνουν εκεί μέχρι το μεσημέρι, αυτά τα ίδια παιδιά αν θέλουν να πάνε το απόγευμα για αθλοπαιδιές, πρέπει να κάνουν το rapid test. Δηλαδή, είπε, ένα αρνητικό self-test είναι το διαβατήριο του παιδιού για το σχολείο, ενώ αυτό το διαβατήριο δεν ισχύει για το απόγευμα… Κατηγόρησε δε αυτούς που εκδίδουν τέτοιες διατάξεις ότι είναι ψεύτες και υποκριτές.

 

Η ελευθερία

θέλει αρετή, τόλμη

και Πίστη!

 

Στο κλείσιμο της ομιλίας του ο κ. Σύρπης, μιλώντας για όλα αυτά (τα αρνητικά) που συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα, τα χαρακτήρισε ως τυραννία και φασισμό. Και κάλεσε όσους και όσες παρακολουθούσαν τη συγκέντρωση, να παραμείνουν ελεύθεροι. «Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία», είπε χαρακτηριστικά. «Εγώ, μαζί με την αρετή και την τόλμη, θα προσθέσω και την πίστη. Διότι η πίστη είναι ελευθερώτρια».

Η πίστη μάς βοήθησε για να ελευθερωθούμε μέχρι σήμερα. Γι’ αυτό αγωνιζόμαστε, για την πνευματική ελευθερία, την πνευματική, τη θρησκευτική και την ελευθερία τής καρδιάς μας. Καλή δύναμη σε όλους. Να είστε πάντοτε χαρούμενοι και θα είμαστε νικητές», είπε με δυνατή φωνή η οποία συνοδεύονταν από τα δυνατά χειροκροτήματα και τις συνεχείς επευφημίες εκείνων που παρακολουθούσαν τη συγκέντρωση.


* Ο Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός

είναι πτυχιούχος Α.Ε.Σ. Αθηνών,

πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Αθηνών,

δημοσιογράφος στην Κατερίνη.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009657090926

email: galanos.andreas@gmail.com

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ


Από τη συγκέντρωση των Υγειονομικών σε Αναστολή 
στην Ανδρομάχη, λίγο προτού ξεκινήσει 
η ΑυτοκινητοΔΙΑΔΗΛΩΣΗ. 




Στιγμιότυπα από την ΑυτοκινητοΔΙΑΔΗΛΩΣΗ. 






Επί το δημοσιογραφικόν έργον. 





Ψυχίατρος, Χαράλαμπος Κατόγλου
Ψυχίατρος, Γιώργος Σύρπης
Γαστρεντερολόγος, Παναγιώτης Παπαγιαννάκης
λίγο πριν αρχίσει η συγκέντρωση διαμαρτυρίας
στην πλατεία Ελευθερίας, στην Κατερίνη. 




Υγειονομικοί σε Αναστολή αλλά και πολίτες 
από όμορους Νομούς προσέρχονται στην πλατεία Ελευθερίας 
για συμπαράσταση στους Υγειονομικούς τής Κατερίνης. 




Η εκδήλωση άρχισε με χαιρετισμό 
τής Υγειονομικού, Νόπης Σιδηροπούλου. 









Πρώτος ομιλητής ήταν ο Κλινικός Γαστρεντερολόγος
τού Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, 
Παναγιώτης Παπαγιαννάκης. 





















Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με ομιλία 
τού Ψυχιάτρου τού Ιπποκρατείου 
Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, 
Γιώργου Σύρπη. 









Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, 
περιστέρια πετούσαν πάνω από τους υγειονομικούς 
αλλά και πάνω από τον κόσμο, 
όπως φαίνεται και στις δύο επόμενες φωτογραφίες. 







Υγειονομικοί και πολίτες
παρακολουθούν τις ομιλίες των ιατρών. 









Η συντονίστρια της εκδήλωσης διαμαρτυρίας, 
Υγειονομικός, Νόπη Σιδηροπούλου, 
καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν 
στη διαδήλωση επί του πεζόδρομου
της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου. 






Οι εκδηλώσεις των Υγειονομικών σε Αναστολή
ολοκληρώθηκαν με διαδήλωση διαμαρτυρίας
στον πεζόδρομο της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου
στην Κατερίνη. 
















Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Πρόσθες αυτοίς κακά, Κύριε, πρόσθες αυτοίς κακά τοίς ενδόξοις τής γης»! ΔΗΛΑΔΗ, Κύριε, πρόσθεσε κακά στους ένδοξους αλλά ασεβείς της γης!

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Καθ.Ιατρικής, Ι.Κουντουράς: Διεθνείς επιστημονικές μελέτες βεβαιώνουν την ασφάλεια της Θ.Κοινωνίας έναντι λοιμώξεων!

Στην κατοχή "έγιναν" και "μάχες" που ...δεν δόθηκαν ποτέ! Ήταν μόνο στα ...λόγια!

Λαογραφικό μουσείο στο 19ο Νηπιαγωγείο Κατερίνης με δυνατότητες επίσκεψης! (70 φωτογραφίες).

Ο Δήμαρχος Κώστας Δημόπουλος είναι παρών στη μάχη των μεταρρυθμίσεων στο Δήμο Δίου-Ολύμπου

Πανελλήνιες επιτυχίες για τους πυγμάχους τού Maximum Combat Sports.