Υγειονομικοί σε Αναστολή: Δεν υποχωρούμε, αν δεν δικαιωθούμε!

 



Υγειονομικοί σε Αναστολή: 

Δεν υποχωρούμε, 

αν δεν δικαιωθούμε!

 

Σε διαρκείς κινητοποιήσεις βρίσκονται Υγειονομικοί σε Αναστολή, σε διάφορα σημεία τής Χώρας. Το τελευταίο διάστημα, οι κινητοποιήσεις, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, γίνονται έξω από το Υπουργείο Υγείας καθώς επίσης και κάτω από τα γραφεία τής 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Οι κινητοποιήσεις αυτές έχουν προβληματίσει στελέχη τής κυβέρνησης, επειδή με τις διαδηλώσεις των υγειονομικών σε αναστολή κρατείται στην επικαιρότητα το θέμα που έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση σε χιλιάδες οικογένειες ανά την Ελλάδα.

Το ότι το θέμα αυτό κρατείται στην επικαιρότητα, σημαίνει ότι η όλη κατάσταση ήδη έχει επηρεάσει την ελληνική κοινωνία και ότι τα ποσοστά τού κυβερνώντος κόμματος υποχωρούν συνεχώς, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποίησε μεγάλη ξένη Πρεσβεία.

Πρόκειται για δημοσκόπηση η οποία ανατρέπει τα «ευρήματα» ελληνικών εταιριών δημοσκοπήσεων, οι οποίες εκδίδουν αποτελέσματα τα οποία, πιθανόν, δεν έχουν καμία σχέση με την ελληνική πραγματικότητα.

Όπως είναι γνωστό, η κυβέρνηση, από την 1η Σεπτεμβρίου 2021, πέταξε έξω χιλιάδες υγειονομικούς, οι οποίοι, χωρίς να έχουν κάνει κανένα παράπτωμα, τους έχει στερήσει τον μισθό, την ασφάλιση αλλά και το δικαίωμα να εργαστούν σε οποιαδήποτε άλλη εργασία στον δημόσιο τομέα ή στον τομέα τής ελεύθερης αγοράς.

Πρόκειται, όπως λένε οι υγειονομικοί, για μια εκδικητική πράξη τής κυβέρνησης και των βουλευτών που ψήφισαν τη συγκεκριμένα διάταξη, σε βάρος χιλιάδων υγειονομικών, και μάλιστα, σε μια περίοδο όπου το Εθνικό Σύστημα Υγείας τούς έχει απόλυτη ανάγκη.

Πρόκειται για μια απάνθρωπη πράξη, όπως λένε υγειονομικοί αλλά και πολίτες, πράξη η οποία δεν έχει συμβεί ποτέ από τα χρόνια τής Μεταπολίτευσης έως και σήμερα. Πρόκειται για μια μεγάλη αδικία, την οποία, ωστόσο, υπομένουν καρτερικά οι υγειονομικοί, έχοντας μάλιστα ως σύνθημά τους: Δεν υποχωρούμε, αν δεν δικαιωθούμε! 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Σωτήρης Γκούνας: Τις πταίει;

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Έκθεση παραδοσιακών φορεσιών, ομιλία και τραγούδια για τη Μακεδονία. (+ 42 ΦΩΤΟ)

Ο Δήμαρχος Κώστας Δημόπουλος είναι παρών στη μάχη των μεταρρυθμίσεων στο Δήμο Δίου-Ολύμπου

Απολογία Κυριακάκη για την ιδιότητα με την οποία συμμετείχε στο μνημόσυνο των πρώτων πεσόντων τού εμφυλίου στο Λιτόχωρο.

Τι συμβαίνει όταν ο φασισμός συμπλέει με ιδεολογίες και κυβερνήσεις τής Ε.Ε., των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Δύσης! Αυτός είναι ένας ...καλός φασισμός!

Εκδήλωση τιμής στη μνήμη τού Δημήτρη Κυριακού (+ 116 ΦΩΤΟ)