Ευρωπαίοι αξιωματούχοι φοβούνται, ανοιχτά πια, τη διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης!


Παρουσίαση θέματος: 

Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός*.

 

Εβδομήντα επτά χρόνια μετά την απελευθέρωση της Ευρώπης από τους Ναζί, υπάρχει φόβος κατάρρευσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το ομολογούν οι ίδιοι που σήμερα κυβερνούν την Ευρώπη, εκφράζοντας φόβους ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση κινδυνεύει να …διαλυθεί!

Οι φόβοι αυτοί εκφράστηκαν χθες, 9 Μαΐου 2022, που ήταν η «Ημέρα τής Ευρώπης», δηλαδή α) η ημέρα ήττας τής ναζιστικής Γερμανίας [9/5/1945] αλλά και β) η ημέρα διακήρυξης τού Γάλλου Υπ.Εξ. Ρομπέρ Σουμάν για Ευρωπαϊκή Ενοποίηση [9/5/1950].

Και κάποιοι από αυτούς που σήμερα κυβερνούν την Ευρωπαϊκή Ένωση, αν και χρησιμοποίησαν πολύ προσεκτικές λέξεις, άρχισαν, από χθες ιδιαίτερα, να το ομολογούν, ανοιχτά πλέον, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται «σε μια κρίσιμη στιγμή».

 

.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ROBERTA METSOLA:

ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

 

Άρχισαν λοιπόν να ομολογούν ότι η ζωή των ανθρώπων που ζουν στην Ενωμένη Ευρώπη πάει προς το χειρότερο, γι’ αυτό και η ζωή αυτή «πρέπει να αλλάξει προς το καλύτερο», όπως δήλωσε η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Roberta Metsola.

 

.


ΣΥΜΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, 

GUY VERHOFSTADT: Η Ε.Ε. ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ!

 

Επιπλέον δε, και ο Guy Verhofstadt, εκπρόσωπος του Κοινοβουλίου ως συμπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι ουσιαστικά η Ευρωπαϊκή Ένωση κινδυνεύει να καταλήξει να είναι μια Ένωση Χωρών άνευ ουσίας ή ακόμη και να εξαφανιστεί! Γι’ αυτό και, όπως δήλωσε, «οι συστάσεις των πολιτών και τα συμπεράσματα της Διάσκεψής μας προσφέρουν έναν σχέδιο ώστε η Ευρωπαϊκή Ένωση να μην καταλήξει άνευ ουσίας ή ακόμη και να εξαφανιστεί».

Άφησε δε σαφώς να εννοηθεί ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει, ουσιαστικά, έλλειμμα Δημοκρατίας, γι’ αυτό και «είναι εφικτή η οικοδόμηση μιας νέας, αποτελεσματικής ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ».

https://www.europarl.europa.eu/news/el/press-room/20220509IPR29102/i-diaskepsi-gia-to-mellon-tis-europis-oloklirose-tis-ergasies-tis

 

.



ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ 

ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ;

 

Γιατί όμως η Ευρωπαϊκή Ένωση κινδυνεύει να διαλυθεί;

Διότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει αλλάξει πορεία. Ιδιαίτερα δε τα δύο τελευταία χρόνια έχει υποταχθεί σε παγκόσμιες δυνάμεις που κινούνται στο παρασκήνιο, σε δυνάμεις που βρίσκονται πίσω από τις κυβερνήσεις των Χωρών τού πλανήτη.

Για να γίνει κατανοητό αυτό, θα παραθέσουμε εδώ ένα παράδειγμα.

Κατά τα έτη 1939-1945, η Ευρώπη και οι ΗΠΑ πολέμησαν εναντίον τού ναζισμού, δηλαδή εναντίον τής ιδεολογίας εκείνης που ώθησε τη Γερμανία τού Χίτλερ να κάνει τον β’ παγκόσμιο πόλεμο με στόχο να ελέγξει και να υποτάξει ολόκληρη την ανθρωπότητα. Και τελικά, η χιτλερική Γερμανία οδήγησε σημαντικό τμήμα τής ανθρωπότητας σε μια μεγάλη καταστροφή.

Σήμερα, 80 περίπου χρόνια μετά, Ευρώπη, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, υπακούοντας στη Νέα Τάξη Πραγμάτων και στην προωθούμενη Παγκόσμια Διακυβέρνηση, χρησιμοποιούν ναζιστικές μεθόδους για έλεγχο της ανθρωπότητας,

α) μέσα από τον τεχνητά κατασκευασμένο κορωνοϊό αλλά και μέσα από την προώθηση κάποιων «ιατρικών πρωτοκόλλων», που εφαρμόστηκαν (και συνεχίζουν να εφαρμόζονται) πέρα και έξω από τη μέχρι πρότινος ιατρική λογική, έρευνα και επιστήμη,

β) μέσα από την υποταγή τής ελεύθερης δημοσιογραφίας, με στόχο την απόκρυψη της αλήθειας και την επιβολή τού ψεύδους, αλλά και μέσα από την παγκόσμια λογοκρισία που επιβάλλουν τα κοινωνικά δίκτυα. 

Επί ναζιστικής Γερμανίας έκαιγαν βιβλία και φυλλάδια και επέβαλαν έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής. 

Και σήμερα, αποκαθηλώνουν μη αρεστές αναρτήσεις (για οποιοδήποτε θέμα) στο διαδίκτυο, απαγορεύουν τη μετάδοση ειδήσεων από ρωσικά μέσα ενημέρωσης, απαγορεύουν την εμφάνιση ρωσικών πολιτιστικών στοιχείων αλλά και Ρώσων καλλιτεχνών κλπ. 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1721515594846994&id=100009657090926

γ) μέσα από την τεχνητή οικονομική κρίση και τη φτώχεια, η οποία προήλθε 1) από τους υποχρεωτικά επιβληθέντες εγκλεισμούς (lockdown) που διατάχθηκαν σε παγκόσμιο επίπεδο, 2) από τον πόλεμο που προετοίμασε και προώθησε το ΝΑΤΟ στην Ουκρανία,

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1730974047234482&id=100009657090926 

https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/t-mpainten-oi-kyroseis-den-exoun-apotreptiko-apotelesma-i-ee-kindyneyei-me-loimo-gia-na-ponesei-o-poutin/

δ) μέσα από την προώθηση πειραματικών εμβoλίωv (με εκατομμύρια παρενέργειες [παραλύσεις, εγκεφαλικά, καρδιακά νοσήματα, θρομβώσεις κλπ.], με δεκάδες χιλιάδες θανάτους αλλά και με δεκάδες χιλιάδες ξαφνικές ανακοπές που οδηγούν, συνεχώς, σε θανάτους),

https://stalagmaties.blogspot.com/2022/04/2021-2022.html

https://www.pronews.gr/pronews-tv/ksespasma-ston-aera-mas-legate-emvoliasteite-gia-na-min-pethanete-kai-oi-misoi-nekroi-einai-emvoliasmenoi/

https://www.dw.com/el/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B2%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%BF-astrazeneca/a-56933030?fbclid=IwAR0y3n6gdwh0G7_fo7FKeSGsT21_3_bxNJOJ1zko5mFx1LmNOTq_MyC3aWY .

ε) μέσα από προσπάθειες αθώωσης του ναζισμού και του νεοναζισμού και μέσα από τη διολίσθηση της Δημοκρατίας προς ένα τυραννικό και ολοκληρωτικό καθεστώς. https://www.news247.gr/politiki/zelenski-omilia-meloys-toy-nazistikoy-tagmatos-azof-mesa-stin-elliniki-voyli.9587710.html?fbclid=IwAR07eHp18seLDvAB6jLIDIEO4psQ_XW4HBkstc2_7Tc79Lb5B86vFhdAtwA

 

.




Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ,

ΣΗΜΕΡΑ ΑΘΩΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟ!


Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕΙ ΨΗΦΙΣΜΑ

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΥ.

 

Έφθασαν δε σε τέτοιο σημείο οι Ευρωπαϊκές Χώρες (μαζί και η Ελλάδα), ώστε στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, που έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο (2021), ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να υποστηρίξουν «ψήφισμα εναντίον τού ναζισμού και του νεοναζισμού, καθώς και εναντίον όλων των μορφών ρατσισμού, φυλετικών διακρίσεων, ξενοφοβίας και μισαλλοδοξίας». 

Συγκεκριμένα, το ψήφισμα εναντίον τού ναζισμού και νεοναζισμού υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση με 130 ψήφους. Το ψήφισμα αυτό, εναντίον τού ναζισμού και του νεοναζισμού, το καταψήφισαν οι ΗΠΑ τού Τζο Μπάιντεν και η Ουκρανία τού Ζελένσκι! Η Ελλάδα, η Κύπρος καθώς και άλλες Χώρες-μέλη τής Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ …απείχαν από την ψηφοφορία!

https://atexnos.gr/%CE%BF%CE%B7%CE%B5-%CE%B7%CF%80%CE%B1-%CE%BF%CF%85%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%AD%CF%81%CF%81%CE%B9%CF%88%CE%B1%CE%BD-%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1/

 



ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ

ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΥ.

 

Η Ευρώπη, λοιπόν, που κάποτε πολέμησε τον ναζισμό, σήμερα φέρνει αυτόν ναζισμό και τον νεοναζισμό στα κοινοβούλιά της. Γιατί; Διότι οι κυβερνήσεις των Χωρών τής Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν υιοθετήσει πρακτικές τού ναζισμού (με εγκλεισμούς, με αποκλεισμούς, με διαχωρισμούς και με διακρίσεις σε βάρος Ευρωπαίων πολιτών, με τα διάφορα διαβατήρια covid κλπ.).

Ποιος είναι ο στόχος τους; Η «μεγάλη επανεκκίνηση» (https://www.weforum.org/great-reset/) σε παγκόσμιο επίπεδο. Και αυτός ο στόχος, σύμφωνα με κάποιους ερευνητές, φαίνεται ότι μπορεί να επιτευχθεί με ασθένειες, με παγκόσμια οικονομική κατάρρευση, με πειραματικά εμβoλια, με πόλεμο, με τον παγκόσμιο πόλεμο που έρχεται.

Κι όπως το 1945 η ανακατασκευή τής Ευρώπης και η ίδρυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης έγινε μέσα από τα ερείπιά της, έτσι και σήμερα (από το 2020/2022 και εξής) εκείνοι που κρύβονται πίσω από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων φαντάζονται ότι, μέσα από μια επερχόμενη καταστροφή, θα μπορέσουν τελικά να ελέγξουν όχι μόνο την Ευρώπη αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη. Φαντάζονται ότι με έναν πυρηνικό πόλεμο που έρχεται, που είναι προ των πυλών, με έναν πόλεμο, μαζί με τις ασθένειες και τα πειραματικά εμβoλια, θα επιφέρουν καταστροφές, μείωση του πληθυσμού τής γης και θα οδηγηθεί ο πλανήτης στην τελική υποταγή.

https://grdiscovery.com/coronoios-to-sxedio-meiosis-tou-pagkosmiou-plithismou/

Θα τα καταφέρουν;

 

.


ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΘΑ …ΔΙΑΛΥΘΕΙ!

 

Σύμφωνα με τη λογική εκείνων που κρύβονται πίσω από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και σύμφωνα με τα σχέδια που έχουν εκπονήσει, οι ίδιοι θεωρούν βέβαιο ότι θα τα καταφέρουν. Και ότι τελικά επικρατήσουν πάνω στον πλανήτη γη.

Σύμφωνα όμως με τους προφήτες μας, που μέχρι σήμερα δεν έχουν διαψευστεί ούτε σε μία από αυτές τις προφητείες: Εκείνοι που κρύβονται πίσω από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων θα καταφέρουν μεν να δολοφονήσουν δισεκατομμύρια ανθρώπους, ωστόσο δεν θα καταφέρουν να επικρατήσουν, δεν θα καταφέρουν να ελέγξουν και τελικά να υποτάξουν την ανθρωπότητα. Η καταστροφή που θα προκαλέσουν, θα έχει αντίθετα αποτελέσματα από εκείνα που κάποιοι επιδιώκουν.

Μάλιστα, σε μια προφητεία τού αγίου Παϊσίου, αποκαλύπτεται ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα αντέξει από τους φοβερούς κλυδωνισμούς που θα υποστεί. Και τελικά θα διαλυθεί!

(Βιβλίο Νικόλαου Α. Ζουρνατζόγλου, επισμηναγού ε.α., «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης / 1924-1994 / Μαρτυρίες προσκυνητών», τόμος β’, Θεσσαλονίκη 2013, εκδόσεις «Αγιοτόκος Καπαδοκία, σελίδα 367).



* Ο Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός

είναι πτυχιούχος Α.Ε.Σ. Αθηνών,

πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Αθηνών,

δημοσιογράφος στην Κατερίνη.

https://www.facebook.com/profile.php?i 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Η (χαμένη) Ελληνική Παράδοση του Ενικού στις σχέσεις των Ελλήνων [Έρευνα]

Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός: Θετικές και αρνητικές εμπειρίες από επαφές μου με το κόμμα «ΝΙΚΗ» και με στελέχη του.

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Πικρές αλήθειες τού Χρήστου Γκουγκουρέλα για την πονηρή και ταυτόχρονα επικίνδυνη στάση τού Μητσοτάκη στη συμφωνία των Πρεσπών.

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ. Με συμμετοχή τού Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πιερίας, τελέστηκε στη Ν.Χράνη, πανηγυρική Θ.Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίας Ειρήνης, προστάτιδας της πρ. Χωροφυλακής.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ. Φιλόσοφος, Αλεξάντερ Ντούγκιν: Όσοι στηρίζουν τις παραδοσιακές αξίες, συμβαδίζουν με την τωρινή Ρωσία. Εκφυλισμένη η Δύση. Σε εξέλιξη, μια σύγκρουση δύο διαφορετικών πολιτισμών.

Η "Ματοβαμμένη χαραυγή", ένα τραγούδι τού Στέφανου Δαμιανίδη (Focus FM) και του Γιάννη Δαμιανίδη για τη 19η Μαΐου.

ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ. Η Κατερινιώτισσα, Κατερίνα Πετρίδου, ομιλήτρια στο Μοναδικό Σεμινάριο Life Coaching στη Θεσσαλονίκη.