Στις ταραχές τής Κατερίνης «δώσαμε και την ψυχή μας», για την ασφάλεια όλων των πολιτών! (+ 86 ΦΩΤΟ)




* Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας, Γιώργος Τζήμας: Τα τελευταία γεγονότα τα αντιμετωπίσαμε με επιτυχία!

* Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Πιερίας, Δημήτρης Φώτης: Οι Αστυνομικοί δουλεύανε επί έναν μήνα ασταμάτητα, χωρίς ρεπό, χωρίς τίποτα, εθελοντικά, μόνο και μόνο για να «βάλουνε πλάτη» για σας τους πολίτες, για τις οικογένειές σας, για τις οικογένειές μας. Τα καταφέραμε!

* Γ.Τζήμας: Τη θέλουμε την καλόπιστη κριτική τής Ένωσης Αστυνομικών Πιερίας για να γινόμαστε όσο γίνεται πιο σωστοί αστυνομικοί.

* «Να ευχαριστήσω τις οικογένειες των συναδέλφων Αστυνομικών για την υπομονή, την καρτερικότητα, τη στήριξη που δείχνουνε, ώστε να πηγαίνουμε απερίσπαστοι στη δουλειά μας και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους πολίτες», είπε ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας.

Παρουσίαση θέματος,
Φωτογραφικό υλικό:

Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός * 




Την ικανοποίησή τους για τις επιτυχημένες, όπως τις χαρακτήρισαν, παρεμβάσεις των Αστυνομικών Υπηρεσιών τής Πιερίας στις πρόσφατες ταραχές που σημειώθηκαν στην Κατερίνη σε βάρος των τριών Βουλευτών τού ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, εξέφρασαν τόσο ο Διευθυντής Αστυνομίας Πιερίας, Γιώργος Τζήμας, όσο και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Πιερίας, Δημήτρης Φώτης.

Οι επισημάνσεις αυτές έγιναν το βράδυ τού Σαββάτου 16.2.2019 στον ετήσιο χορό που οργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Πιερίας. 


Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας, Γιώργος Τζήμας: Τα καταφέραμε με επιτυχία! 




Συγκεκριμένα, ο Διευθυντής τής Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, Γιώργος Τζήμας, ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Με την ευκαιρία συμπλήρωσης δύο χρόνων από τη μέρα που ανέλαβα καθήκοντα Διευθυντού τής Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τούς εκπροσώπους Αρχών και φορέων για την άψογη συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης όλους τούς συναδέλφους για τις προσπάθειες που καταβάλανε την προηγούμενη χρονιά και για τις προσπάθειες που θα καταβάλουν και στο μέλλον, έτσι ώστε να ανταποκρινόμαστε με επιτυχία όχι μόνο στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας αλλά και στην αντιμετώπιση εκτάκτων γεγονότων, όπως είχαμε τα πρόσφατα γεγονότα, προ δύο εβδομάδων περίπου, τα οποία αντιμετωπίσαμε με επιτυχία.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τις οικογένειες των συναδέλφων, συζύγους και παιδιά, για την υπομονή, για την καρτερικότητα, τη στήριξη, έτσι ώστε να πηγαίνουμε απερίσπαστοι στη δουλειά μας και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους πολίτες.
Θα ήθελα να ευχηθώ για την καινούργια χρονιά: Υγεία σε όλους και όλες, ατομική και οικογενειακή αλλά και εκπλήρωση των στόχων για τον καθένα ξεχωριστά.

Κλείνοντας, θα ζητήσω από τον Πρόεδρο (της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Πιερίας) αλλά και από τα μέλη τής Ένωσης να ασκούν κριτική, διότι η κριτική είναι καλή όταν είναι καλόπιστη, διότι μας βοηθάνε να γίνουμε σωστοί αστυνομικοί. Ευχαριστώ και καλή συνέχεια». 


Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων, Δημήτρης Φώτης: Να συγχαρώ όλους για την επιτυχία μας! 



  
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Πιερίας, Δημήτρης Φώτης, ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Θα μου επιτρέψετε να αναφερθώ, για δύο λεπτά, στα γεγονότα που έγιναν στην Κατερίνη αυτές τις μέρες. Επειδή είστε όλοι φίλοι, θέλω να συγχαρώ τούς συναδέλφους μου Αστυνομικούς τής Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, των Τμημάτων Ασφαλείας, Τροχαίας, ΟΠΚΕ, Διμοιρίας, τους πάντες, που δώσανε την ψυχή τους, πραγματικά, για να είναι η πόλη ασφαλής, για να μην κουνιέται φύλλο (δυνατά χειροκροτήματα).
Μπορεί κάποιοι να το έχουν παρεξηγήσει, να μην το έχουν καταλάβει αλλά οι Αστυνομικοί δουλεύανε επί έναν μήνα ασταμάτητα, χωρίς ρεπό, χωρίς τίποτα, εθελοντικά, μόνο και μόνο για να «βάλουνε πλάτη» για σας (τους πολίτες), για τις οικογένειές σας, για τις οικογένειές μας.
Πιστεύω ότι τα καταφέραμε όλοι οι συνάδελφοι και η Διοίκηση και ο Διευθυντής. Συγχαρητήρια! Τα καταφέραμε το ίδιο όλοι, προσφέρανε όλοι. Κι αυτός (ο Διευθυντής) ήτανε όλη μέρα (επί ποδός).

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους εσάς αλλά και κάποιους φίλους οι οποίοι μας βοηθάνε… «βάζουνε πλάτη» για να δουλεύουν τα (υπηρεσιακά) αυτοκίνητα. Θέλω να σας ευχαριστήσω. Καλή χρονιά! Εύχομαι, πραγματικά, υγεία σε όλους σας». 


Παρουσίες 




Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όπου, μεταξύ άλλων, πραγματοποιήθηκαν και βραβεύσεις σε παιδιά Αστυνομικών που εισάχθηκαν με μεγάλη επιτυχία σε πανεπιστημιακές σχολές, παραβρέθηκαν:

Ο Βουλευτής Πιερίας τής ΝΔ και Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος, ο Αναπληρωτής Δημάρχου Κατερίνης, Τάκης Λεμονόπουλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας, Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πιερίας, Δημήτρης Αδαμόπουλος, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πιερίας Γιάννης Κουρινιώτης, ο Πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο. ΝΔ Κατερίνης, Σπύρος Κουλκουδίνας, οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι Κατερίνης, Γιώργος Νταντάμης και Αθανάσιος Λιακόπουλος, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Υποψήφιοι Σύμβουλοι, κομματικά στελέχη, εκπρόσωποι φορέων αλλά και πλήθος Αστυνομικών με τις οικογένειές τους. 

 












































































Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΑΤΕΡΙΝΗ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ. Με την ενεργό συμμετοχή 50 και πλέον αθλητριών / αθλητών του ΑΙΟΛΟΥ Κατερίνης, το Γαστρονομικό Φεστιβάλ του Δήμου.

Καθ.Ιατρικής, Ι.Κουντουράς: Διεθνείς επιστημονικές μελέτες βεβαιώνουν την ασφάλεια της Θ.Κοινωνίας έναντι λοιμώξεων!

Τα μεγαλύτερα ψέματα λέγονται στις εκλογές, στον πόλεμο και κατά τη διάρκεια μιας κρίσης…

Ξεχωριστή βραδιά «Καλλιπάτειρων» για αγορά εξοπλισμού στο Νοσοκομείο Κατερίνης. (56 ΦΩΤΟ)

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ / 54ο συνέδριο ΕΣΕΤ στην Αλεξανδρούπολη. Η εισήγηση του Δημοσιογράφου Ανδρέα Κατσιάπη - Γαλανού. (+ 142 ΦΩΤΟ).

Η «ερώτηση» και η «επερώτηση» στη Βουλή είναι το ίδιο και το αυτό; Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά!

ΠΙΕΡΙΑ / ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Κώστας Πίτσιας: Εμείς ξέρουμε τι λέμε και τι γράφουμε! Άλλοι είναι εκείνοι που άλλα λένε και άλλα γράφουνε…

Αγιασμός στον Αθλητικό Σύλλογο Βόλεϊ "ΑΙΟΛΟΣ", την Τετάρτη 25/9, στις 7.00 μ.μ. στο 1ο Γυμνάσιο-Λύκειο Κατερίνης.

Η αγία Αικατερίνη και η μαρτυρία τής κυρά-Δέσποινας για την προστασία τής Κατερίνης (1941).